- 9 Mayıs 2017
- 99
- 80
- 3
yanı hormanlarıda farklı bır sekılde etkıler dıye korkuyorum yınede bılemıyorumEşim onuda denedi ters tepsede dökülck saç yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanı hormanlarıda farklı bır sekılde etkıler dıye korkuyorum yınede bılemıyorumEşim onuda denedi ters tepsede dökülck saç yok
Kökleri güçlendiriyor hücre yeniliyormuş.Kökler ölüyse çıkarmaz.Zayıfsa çıkarma ihtimali var.ama o prp sac cıkarırmıkı bende seyrelme var
Sey canim ya bu sanirim sadece isvicrede var. Bir sentrum sadece serum veriyorlar. Eksik olan vitaminleri serum seklinde düzelene kadar veriyorlar, hergün tablet almak zorunda kalmiyorsun. Bence baska doktora git kan testi yapsinlar. Yada arkadaslarin dedigi gibi dahiliye ye git biilaçlar pahalıda hanı her ay alınıyor boşuna olcaksa bı anlamıda yokkı doktor herhangı bı eksıklıgın yok dedı uc dort yıldır cok stres yaptım uzuldugum konular oldu ona baglıyorum ama yınede bılemıyorum. serum seklınde derken anlıyamadım
adet düzensizliğimde birşey yok denıldı stresten oldugunu soyledıler duzenleyıcıde vermıslerdı o ay olduysam dıger ay atlıyabılıyorum. ilaçlarım minoxil ve pan plus kapsül. dediğiniz sekılde kan verme yok d vitamınıde verılmedı. önerılerınızı yapıcam tesekkur ederımBaska drla da gorusun ben adetim duzensiz ama normal dediler kismina takildim (ay atlayan duzensizlikse bildigim cokta normal degil d.kontrol hapi falan veriyorlar)
İlac ne verdiler mesela erkek tipi dokulmede kadin erkek ayrimli tabletler de kullanilibiliyor onlarda hormon kaynakli dokulmeye destek ihtivalarda var yoksa sadece biotinmi verip yolladilar
Hormonlariniza nasil bakildi tiroit olculdumu adetin 3,4 gunu kan verilerek bakilan hormon olcumleriniz yapildimi d vitamininiz olculdumu oda etkiliyor saci
Simdilik sacinizi mumkun mertebe cok ortmeyin evde falan acin baglamayin topuz yapmayin hergun sabah aksam 5 dk top uclu fircayla cok hirpalamadan hafif bastirarak fircalayin (dokuluyor diye atlama yapmayin zaten dokulecek olan fircalamasanda dokulecek) bas boyun haraketleri yapinki kan akisiniz biraz hizlansin ilaclari atlamadan duzgun kullanin market sampuani degil ecz sampuani kullanin dr veya ecz sorarak alabilirsiniz
Gecmis olsun burada bu tarz dokulme icin bir forum var oradaki deneyimleride okuyabilirsiniz
ama zamanla dökülcek onuda yapamıcaksın benımde bır anda olmadı bu dort senedır var ve en son halım topuzu bıle zor yapıyorum tutmuyor toka ılk zamanlarımda yarından salıyodum zamanla bu topuza döndü ondan sonra oda gittievet maalesef ki bende bu dertten müzdaripim.doktor genetik oldğunu söylüyor.artık kabullendim farklı modeller yapıp gür görünmesini sağlıyorum.yapacak pek birşey yok maalesef benim durumum için.
Benim vücudum da bir sürü sorun var dökülmelerde fazlasıyla vardı prp duyun mu bilmiyorum doktoruma gittim prp yaparlım dedi bunu da deneyim bari diyerek başladım Mehmet Akgüne minnettarım şuan dökülmeler durdu saç derilerim yenilendi birde kaşıntım vardı hep yaraydı bir süre şimdi hiçbirşey kalmadı araştır yakınında ki doktorlarla bi görüş çok faydasını görürsün.merhabalar bende erkek tipi saç dökülmesi var. yaklasık 4 senedır dökülüyor heryeri seyreldı ve artık kalıcı bi çözüm istiyorum piskolojim bozulma evresınde dört ay olcak minoxil ve pan plus kapsül kullanıyorum doktorun verdiği ama düzelcekmi yenı sac cıkcak mı bilmiyorum başına gelenler varmı varsa yazsın lütfen motive olcak birşeyler duymak istiyorum beş ay sonra düğünüm var ve nişanlım bu sorunum olduğunu bilmiyor tesettürlüyüm
bir kerede bitmiyormus ama o bıkac kere yaptırmak gerekıyormus.Benim vücudum da bir sürü sorun var dökülmelerde fazlasıyla vardı prp duyun mu bilmiyorum doktoruma gittim prp yaparlım dedi bunu da deneyim bari diyerek başladım Mehmet Akgüne minnettarım şuan dökülmeler durdu saç derilerim yenilendi birde kaşıntım vardı hep yaraydı bir süre şimdi hiçbirşey kalmadı araştır yakınında ki doktorlarla bi görüş çok faydasını görürsün.
evet süreç gereken bi işlem benimde uzun sürdü değer bir bayanın can damarı saçları daha iyi anladımbir kerede bitmiyormus ama o bıkac kere yaptırmak gerekıyormus.
kazıtıp perük mü takmalıama zamanla dökülcek onuda yapamıcaksın benımde bır anda olmadı bu dort senedır var ve en son halım topuzu bıle zor yapıyorum tutmuyor toka ılk zamanlarımda yarından salıyodum zamanla bu topuza döndü ondan sonra oda gitti
kazıtıp perük mü takmalı [/QUOT
valla aklımda saç ektirmek var
peki ne kadar aralıklarla ne kadar fiyatla yaptırdıgınızı sorabilirmiyimevet süreç gereken bi işlem benimde uzun sürdü değer bir bayanın can damarı saçları daha iyi anladım
Kan değerlerinize bir baktırın bence kansızlık bir çok şeye davetiye çıkartıyor.peki ne kadar aralıklarla ne kadar fiyatla yaptırdıgınızı sorabilirmiyim
hıçkıra hıçkıra ağlıyodum ben hala da aglıyorum ama yapcak bişi yok keske olsaBenimde üni yıllarımda başlayan bir saç dökülmem vardı 2 günde 1 yıkardım saçlarımı her yıkamada 300 tele yakın saçım giderdi. Doktora gittim kan tahlili falan yaptırdı. Demir eksiliğine bağlı kansızlık çıktı. O ara demir hapları falan kullandım o kadar çok kafaya takıyordum ki saçlarımın tepesi falan iyice seyrelmişti. Eczaneden organicum diye bi şampuan aldım kullanmak için. O zaman iyi gelmişti. Ama bence asıl mesele stresim bitmişti. Şimdi de dökülüyor her yıkamada en az 100 tel ama artık kafaya takmıyorum. Saç dökülmesindeki en büyük etken stres bence. Benim rüyalarıma bile giriyordu saçlarım
yeni doktora gittim yaptırmadı erkek tipi dökülme dedı ılac verdı ne yapıcam bılmıyorumKan değerlerinize bir baktırın bence kansızlık bir çok şeye davetiye çıkartıyor.
Canım eğer bölgesel değilse saçının her tarafından dökülme varsa bence bi kan değerlerine falan baktır. Kansızlığın falan var mı ? Ben hiç tahmin etmezdim kansızlığı ama o ara o kadar vitaminsiz kalmışım ki bu da benim saçlarıma yansımış. Ondan sonrada düzenli kan tahlili yaptırıyorum. Bence genetik değilse eğer saç dökülmesinin bile bir nedeni oluyor. Vücudun alarm veriyor. Sana tavsiyem ayrıntılı bir kan tahlili yaptır.hıçkıra hıçkıra ağlıyodum ben hala da aglıyorum ama yapcak bişi yok keske olsa
her tarafında ya bölgesel değil hiç kalmadı sacım genetik mi bilmiyorum akrabalarımda bildiğim yok cok akrabamıda tanımıyorum uzaktayız onlardan.ama yaptırıcam kan tahlili tesekkur ederımCanım eğer bölgesel değilse saçının her tarafından dökülme varsa bence bi kan değerlerine falan baktır. Kansızlığın falan var mı ? Ben hiç tahmin etmezdim kansızlığı ama o ara o kadar vitaminsiz kalmışım ki bu da benim saçlarıma yansımış. Ondan sonrada düzenli kan tahlili yaptırıyorum. Bence genetik değilse eğer saç dökülmesinin bile bir nedeni oluyor. Vücudun alarm veriyor. Sana tavsiyem ayrıntılı bir kan tahlili yaptır.
solgar biotin hap alher tarafında ya bölgesel değil hiç kalmadı sacım genetik mi bilmiyorum akrabalarımda bildiğim yok cok akrabamıda tanımıyorum uzaktayız onlardan.ama yaptırıcam kan tahlili tesekkur ederım