• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek tipi saç dökülmesi sorunu

Şampuanla erkek tipi saç dökülmesi durmaz sadece biotin çinko kafein katkılı şampıanlar tedaviye ek berilir yüzde 1bile etkisi yok.
Sizin durduysa mevsimseldir yada yavaş ilerliyodur.
Zaten yazdım yanlis yönlendirmek istemem diye
Arka taraflarim üst tarafdan daha gür benim
Genelde topluyorum zaten acik olduğunda cok belli boş yerler
Ama sampuan bilmiyorum o mu sebebi yoksa mevsimsel mi ama cok cok azaldi

Belki yaptırıp iyi geldi diyen gelir buraya
Hwp kapamayon saçınızı hava alsin her gun yıkayın kurutun maske yapın
Dökülme azalirsa daha iyi oluyor
evde acıyorum hep calısıyorum bese kadar hafta sonlarıda ızınlıyım acık duruyor. maskeler cok yaptım bu gune kadar ilaclardan mı bılmıyorum ama avuc avuc olmasada dökülme var eskısı gıbı değil ama cook seyrek :(

adet düzensizliği etkili oluyormus bu duruma oyuzden yönlendirdi ama oda normal cıktı suan tahlillerim yanımda deği bakıcam dediğiniz tahlil yapılmısmı dıye
Tiroidlere bakıldı mı oda aşırı saç dökülmesi yapar.Demir depolarınız vs nasıl.

Tiroidlere bakıldı mı oda aşırı saç dökülmesi yapar.Demir depolarınız vs nasıl.[/hepsi normal hususi genel tahlil yaptırmak ıcın cıktım kötü bişi cıkmamasına seviniyorum elbette ama madem bı sorunum yok neden boyle oluyorum dıye sınırlerım bozuluyor

Bence siz dahiliye doktoruna gidin derim.Tekrar tahlil yaptır mermas mermas

Bana da bes alti yil önce öyle denildi ve ayni ilaclari kullandim. Hep bosa zaman. Demir eksikligi olabilir mi acaba ben serum seklinde aldim bütün vitaminleri ve suanda daha iyi saclarim

cilidye kadın doğuma yönlendırdı kadın doğum hormonlarıma baktı normal dedı adet düzensizliğim vardı ondada bir sorun yok denildi erkek tipi sac dökülmesinin oldugunu ıkı sene önce söyledı bı doktor buzamana kadarda aşırı seyrek sacım oyuzden evet dedı şimdiki doktorda minoxil ve pan plus ilacı verdi
Minoxidil iyi geliyor doğrudur.

Bana da bes alti yil önce öyle denildi ve ayni ilaclari kullandim. Hep bosa zaman. Demir eksikligi olabilir mi acaba ben serum seklinde aldim bütün vitaminleri ve suanda daha iyi saclarim
ilaçlar pahalıda hanı her ay alınıyor boşuna olcaksa bı anlamıda yokkı :( doktor herhangı bı eksıklıgın yok dedı uc dort yıldır cok stres yaptım uzuldugum konular oldu ona baglıyorum ama yınede bılemıyorum. serum seklınde derken anlıyamadım

Minoxil saç çıkarmaz canım.Kuvvetlendirir.Düzenli kullanmak şart yalnız.

Prp deneyebilirsin.Saç hücrelerini harekete geçiriyormuş.Eşime yapacak doktoru saç ekimi sonrası güçlensin diye kökler.

Konunuzu görünce yazmdm edemedim bilmelsnzki sizi üzmek degil amacm. . Benim eşim dişi tipi kellikle mücadele veriyo bayanlar da erkek tipi erkeklerde dişi tipi bu nasıl lanet bişey anlatmm 1 yılda eşim de kirpik kaş vücut kılları saç hepsi tum kılları döküldü neler kullanmadıki saysam okumakta güçlük çekersnz immünoloji die bi bölüme gitti vücut kendi üretiyms bunu ve zamannda müdahale yaplmdgi zaman kılların hepsini kaybdymssn eşim de olduğu gibi ama size tavsiyem doğum kontrol.haPI aln sarımsaklı doğal olck ama bi şampuann içine hepsini toz haline getirin içine dökün ksrstrn saclrnzi yalnız ama yikayn vücuda degdirmyn insallah fayda olur allah yar ve yardimcinz olsun çok zor bi durum hele bizim için daha da zor :(

Minoxil saç çıkarmaz canım.Kuvvetlendirir.Düzenli kullanmak şart yalnız.

Prp deneyebilirsin.Saç hücrelerini harekete geçiriyormuş.Eşime yapacak doktoru saç ekimi sonrası güçlensin diye kökler.
ama o prp sac cıkarırmıkı bende seyrelme var

Konunuzu görünce yazmdm edemedim bilmelsnzki sizi üzmek degil amacm. . Benim eşim dişi tipi kellikle mücadele veriyo bayanlar da erkek tipi erkeklerde dişi tipi bu nasıl lanet bişey anlatmm 1 yılda eşim de kirpik kaş vücut kılları saç hepsi tum kılları döküldü neler kullanmadıki saysam okumakta güçlük çekersnz immünoloji die bi bölüme gitti vücut kendi üretiyms bunu ve zamannda müdahale yaplmdgi zaman kılların hepsini kaybdymssn eşim de olduğu gibi ama size tavsiyem doğum kontrol.haPI aln sarımsaklı doğal olck ama bi şampuann içine hepsini toz haline getirin içine dökün ksrstrn saclrnzi yalnız ama yikayn vücuda degdirmyn insallah fayda olur allah yar ve yardimcinz olsun çok zor bi durum hele bizim için daha da zor :KK43:
tesekkurler öncelıkle gercekten cok zor agladıgım gunler cok oldu :( ama aglayınca gecmıyor :( dogum kontrol hapını duydum ama ters etkı yapıp dökebilirmıs dıyolar cesaret edemedım

tesekkurler öncelıkle gercekten cok zor agladıgım gunler cok oldu :KK43: ama aglayınca gecmıyor :KK43: dogum kontrol hapını duydum ama ters etkı yapıp dökebilirmıs dıyolar cesaret edemedım

Eşim onuda denedi ters tepsede dökülck saç yok :(

dördüncü ayımdayım kullanıyorum ınsallah fayda verır
Dökülen saclarin koku hala vardır. Bir nevi uykudadir iki sene içinde dökülen saçları harekete geçirir. Kesinlikle faydası olur yalnız günde iki kere friksiyon seklinde yaparsan. Erkek tipi dökülmenin ektirmekten başka çaresi yok. Mezoterapi de bir yere kadar.

Dökülen saclarin koku hala vardır. Bir nevi uykudadir iki sene içinde dökülen saçları harekete geçirir. Kesinlikle faydası olur yalnız günde iki kere friksiyon seklinde yaparsan. Erkek tipi dökülmenin ektirmekten başka çaresi yok. Mezoterapi de bir yere kadar.
doktora yenıden saclarım cıkarmı dıye sordum evet sac koklerın ölmemiş dedı ama bılmıyorum ya cıkmazsa :(

saç mı ektirsem dıye düşünmeden yapamıyorum :( :(

Back