böle birşeye asla izin vermem iltifat edecekse bana etsin eğer arkadaşıma ediyorsada onunla beraber olsaymışsın yanlış insanlasın der tekmeyi basarım...klava:klava:
benimki yapamaz eger yanlıpda şeytana uyarsa bir bakışım yeter o an onun bittigi andır.
o başkasına iltifat ederse aynı yöntemle cevap vercegimi bilir kocişkom azıcık tırsıyor benden adamı cin çarpmıştan beter ederim alim allah :mymeka:
Benim eşim tüm arkadaşlarımı tanır. Özellikle çoğuyla yaklaşık 15-20 senelik muhabbeti vardır. Bizim arkadaşlık ilişkilerimiz çok iyidir, ailecek görüşürüz.
Eşim işyerime geldiğinde bayan arkadaşlarıma iltifat eder. Bazende hakaret eder. Ama yapısını çok iyi bilirler bu yüzden kimse ters anlamaz.
"bu saçlar sana çok yakışmış" "Elbisen harika olmuş" veya "bu ne yahu şişmişsin iyice" vs. vs. gibi. Birde, eşim bunu ısrarla ve defalarca yapmaz. Takılmak anlamında yapar ve bu bir ikiyi geçmez.
Sanırım niyetle alakalı bir şey bu. Ben ve arkadaşlarım eşimin huyunu bildiğimiz için asla sorun etmeyiz bunu.
Aynen valla,sessiz falan kalamam,eve gitmeyi de bekleyemem..Anında tepki gelir benden..Huyumu bildiği için sıkar biraz yanımda başka bir bayana iltifat etmesi .yerimseniben.
Burada konu yanımızda eşimiz ,sevgilimiz varken başka bir kadına,kıza iltifat etmesi..
Bence siz her gittiğiniz yerde ilgi ve iltifat görmek istiyorsunuz.Bu yüzden farklı düşünüyorsunuz şu an..
Çevrenizideki kızlarla kendinizi sürekli kıyaslayan birisiniz..:1rolleyes:
Sevgiliniz ya da eşiniz siz varken yanınızda bir bayana sürekli mütemadiyen iltifatlar etse bunu olgunlukla karşılayabilecekmisiniz acaba:uhm::teselli:
yanımda iltifat edecek kadar eceline susamış olduğunu sanmam.haa olduki yaptı hemen kelime-i şehadet getirmesini söylerim............sonrasımı anladınız siz onu.
iltifat etmesi için önce bakması gerektiğine göre önce kıza bakıcak bakıcak, sonra bi de üstüne ilifat edicek.. allahııım çifte intiharrr kötükedihüsokötükedihüso
heralde kalkar giderdim ya, neyse muhabbetinize doyum olmaz ben kaçiim ufaktan gibi bişey diip.. orda daha da bulunup sinirlerimi iyice bozmama ne gerek var..