erkek sizin yanınızda bir bayana sürekli iltifat ederse

ya arkadaşlar, çok bakımlı olduğunuz zamanlarda(düğüne giderken vs) size iltifat eden olmuyor mu hiç?
çok şıksın, bu renk çok yakışmış, güzel olmuşsun vs...
1 iltifattan birşey olmaz bence.

canımcım öyle değil bu arkadaşımızın söylediği...
düşünsene gezmeye gitmişsiniz ve eşiniz yanınızdaki bayan arkadaşa sürekli iltifatlar ediyor....
çatlar insan herhalde...kaş göz oynatacam diye tik sahibi olr maazallah...
kötükedihüso

valla o biraz sıkar hiç hoşlanmam öyle yalakalıklardan hoş kacanda yapmaz zaten ama farzedersek yaptığını oyarımmmmmm

he aynı herif ben onun için giyinip süslenince odun gibi dikilicek karşımda elalemin kızlarına ay çok yakışmış ay bilmemne diyecek gözünü oyabilirim sanırsam yemez. ya banada sürekli eder bıktırır bu onun huyu derim yada bana etmediği gibi kimseyede edemez. allahtan benimki öküz de biraz iltifattan falan anlamaz

biraz abartmiyor musunuz
aslinda durum biraz da diger bayanin kim olduguna bagli
cok sıkı fıkı arkadasiniz ise, akrabaniz ise iltifat yapabilir
baskasina iltifat etmesi, onu sizden cok begendigi anlamina gelmez ki

bence bayanlar kendine guvenmeli biraz
kiskandikca kendine guvensizligini ortaya cikarir insan
lafim size degil hepimize :)

en iyi arkadasinizi da kastederek bugun cok siksiniz bayanlar dese ne olur ki mesela...

valla canım hıcde kendıme karsı bı güvensızlığim yok tabıkı kıskanırım kocamı,iyi benım yanımda baskasına iltifat edecek yok daha neler..aynı seyı onun arkadası yapsa onun yanında bana iltifat etse bu cok mu normal."aaa evet karım cok güzeldır vs"bı de böyle cvp versin bari eşim ...
oracıkda ucurur adamın kafasını.oyüzden biz öyle medenıyet canavarı degılız.hem kıskanmak hem kıskanıldıgını bilmek cok güzel bence.insan kendını daha bı iyi hissediyor.önemsendiğini biliyor.gercı herkezın kendı düşüncesı ama inan abartmıyorum yanı,ne benım yanımda ne bensız iltifat falan edemez kımseye.cünkü bende etmem elalemin adamına iltifatı.Allah sahibine bagıslasın herkezi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öpüyorum a.s.

esiniz disinda bi erkegin size iltifat ettigi olmustur mutlaka, madem niye onlarin da beynini patlatmadiniz :KK66:

canım çünkü suan biz kendı eşimizden bahsedıyoruz yolda kadınlara kızlara laf atan ayılardan degıl kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hem zaten öyle olsa bıle tanımadıgın adama dalamıycagına göre....... bulundugun ortamdan cekılırsın yanı en azından ben öyle yaparım kocamdan baskasının iltifatına hiç ihtiyacım yok şahsen

tek kelımeyle dalarım :eek:klava::eek:klava::eek:klava:varmı boyle bırsey ya ben yanında olcam bana degılde arkadasıma ıltıfat edıcek o an benım için bıterdıkötükedihüso

O an elbette bozuntuya vermem
Ama yanliz kaldigimizda uygun bir dille yaptiginin yakisiksiz oldugunu ve hosuma gitmedigini belirtirim..

Ayol pek tatli dilli gördüm kendimi -tatlicadiarzu-

düşüncesi bile sıktı beni. çok kötü yaparım onu orda. zaten yemez yapamaz yani imkansız. (büyük de konuşmayayım)
yapsında görelim hadi bakalım.

nolucak ki benim kankişime ooo bugun pek şık olmuşsun dese,
benim yanımda kankama kur yapıcak değil ya :)
ben de kendimi aşırı kıskanç sanırdım peeeh içim geçmiş galiba benim:nazar:mirmirmirmir

Vallah o kime iltifat ettiğine bağlı.
Yani yanımda bi Tyra Banks, bi Catherine Zeta Jones bi Charlize Theron felan varsa iş değişir.
Benim bile dibim düşüyor o hatunları görünce.
Yani neymiş?
Senden daha güssel kadınlarla neyim çıkmayacakmışın sokağa...yaa..
Bu arada bu 3 hanımın benden sadece accık daha güzel olduğumu da itiraf ettim bak..eheh.. :içelim:
Anam neysse... siz beni furmadan ben ghaççayım.. :tomato:

kıl casmin kolları sıvar ve......biraz zor yahu öyle benim yanımda başkasına iltifat he.....hemde ben dururken..........asla ...nayır nolamaz.....

"Tyra Banks, bi Catherine Zeta Jones bi Charlize Theron"valla ben bu kadınların hiç birinin bizim Türk kızlarından daha güzel olduğunu sanmıyorum.sadece çok fazla boyalılar.fotoshop olayını da düşünürsek...:sm_cool:

ne yanımda ne bensız.dilini koparırım valla:mymeka::mymeka::mymeka:.iyidi bu biz eşşekci başımıyız,hele bide bunu benım arkadasıma yapacak.yok daha neler:eek:klava:kötükedihüso:eek:klava:,
bu konuyu actıgınıza göre sizin eşiniz böyle bi hata yaptı galıba.peki siz ne yaptınız öylece izledinizmi şekerim.. valla benım okadar geniş bi midem yok acıkcası (sözüm size degıl bu durumlarda sessiz kalanlara) öpüyorum a.s.

her konu insanın başından geçti diye birşey yok bir yerde okudum gazete köşesinde hayatım sizlerle paylaşmak istedim

benimde başıma böyle bişey geldi ama ben gelecekkorkusu arkadaşa katılıyorum. benim kankişime iltifat etti sürekli ve banada tabiki, kıskancak bi durum yok çünkü kendime aşırı güvenim var. hatta memnun oldum arkadaşımla ilgilendiği için. ama kankişim değilde başka bi kız arkadaşım olmuş olsaydı durum değişirdi.

X