• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek nazarı

Nazarın kadını erkeği yok herkesten nazar değebilir. Hatta bir annenin çocuğuna sevgiden dolayı nazarı daha çok değermiş. Nas ,Felak, Ayetel Kürsi okuyun
+1
Bu sûreleri ve nazar ayetlerini okuyun.
Bu konulara da fazla kafa yorup negatif enerjiyi çekmeyin bence.

Tabi hemen anlatıyorum, şimdi organik bi yumurta alıyosun bakır bi kapta beyazıyla sarısını ayırıyosun sonra karşısına geçip parmak uçlarına yükselip kışt nazar, hoşt nazar diyosunuz 7 kere.
Asddjabba
Bakir kap olmasi önemli mi hocam, bizimkinin sırı dokulmus :(

Benim nazarım da değiyor sanırım kem gözle kötü niyetle bakmıyorum ama hem kendime hem başkasına değiyor bi kere bi kız gördüm ama nasıl güzel içimden kıza bak çok güzelmiş dedim önümde tökezledi bi çocuk görürüm ya ne tatlı derim şak düşer kendimde de geçen sene iş değiştirecektim ve pozisyon olarak çok iyi baya iyi ilerledim kurtuldum dedim iptal oldu hamileyim çok şükür iyi gidiyor hatta hissetmiyorum zorluğu yok diyorum pat hastalanıyorum.. ki kötü niyetim yok ama ne zaman binçocuk görsem ne tatlı desem düşüyor artık sürekli maşallah maşallah geziyorum

Merhaba arkadaşlar kadın nazarını biliyoruz fakat ondan dahada kötüsü erkek nazarıymış peki erkek nazarındannasıl kurtulunur bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Nazarında mı cinsiyeti varmış ? Nerden biliyorsunuz erkek nazarını ; erkek ve kadın nazarı arasında fark olduğu sonucuna nasıl ulaştınız ?

Sizi yiyecek gibi bakan erkeklerin olduğu olabileceği potansiyel ortamlardan uzak durabilirsiniz.

Back
X