- 10 Aralık 2024
- 24
- 11
- 1
- 23
- Konu Sahibi caglanuraden
-
+1Nazarın kadını erkeği yok herkesten nazar değebilir. Hatta bir annenin çocuğuna sevgiden dolayı nazarı daha çok değermiş. Nas ,Felak, Ayetel Kürsi okuyun
Bakir kap olmasi önemli mi hocam, bizimkinin sırı dokulmusTabi hemen anlatıyorum, şimdi organik bi yumurta alıyosun bakır bi kapta beyazıyla sarısını ayırıyosun sonra karşısına geçip parmak uçlarına yükselip kışt nazar, hoşt nazar diyosunuz 7 kere.
Asddjabba
Bakir olması önemli, kadın eli değmemiş olacakBakir kap olmasi önemli mi hocam, bizimkinin sırı dokulmus
Nazarında mı cinsiyeti varmış ? Nerden biliyorsunuz erkek nazarını ; erkek ve kadın nazarı arasında fark olduğu sonucuna nasıl ulaştınız ?Merhaba arkadaşlar kadın nazarını biliyoruz fakat ondan dahada kötüsü erkek nazarıymış peki erkek nazarındannasıl kurtulunur bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Bakir kap mi bakir erkek mi, kimin eli kimin go*unde belli degil.Bakir olması önemli, kadın eli değmemiş olacak
Tabii önemli cam olsa çatlar erkek nazarı bu boru değil asdfjaBakir kap olmasi önemli mi hocam, bizimkinin sırı dokulmus
Ya ne kadar pis ve cinsiyetci espri varsa aklima geliyor, kendimden nefret etmeden gidiyorum ben basliktanTabii önemli cam olsa çatlar erkek nazarı bu boru değil asdfja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?