tamam canımÇok güzel ve benimde merak ettiğim bir konu, takipteyim canım
Aslına bakarsan bazen bende en çok erkek sevmeli diyorum. Ama ben ondan daha az sevdiğimi fark edersem sanki ona haksızlık ediyormuşum gibi hissedebilirim. Bu sefer vicdanen rahat edemem. Karşımdakinden daha çok svediğimi bilmemde kötü hissettirir. Bilmiyorum ya karşık bir konutamam canımbende merak ediyorum ve yorumları dört gözle bekliyorum peki sen ne düşünüyorsun bu konuda ?
aynen cnmAslına bakarsan bazen bende en çok erkek sevmeli diyorum. Ama ben ondan daha az sevdiğimi fark edersem sanki ona haksızlık ediyormuşum gibi hissedebilirim. Bu sefer vicdanen rahat edemem. Karşımdakinden daha çok svediğimi bilmemde kötü hissettirir. Bilmiyorum ya karşık bir konuDaha önce hiç ilişki yaşamadım bence tecrübeli hatunların görüşlerini bekleyelimm
eşit sevmek diye bisey var mı bir fikrim yok çünkü bir ilişkide illaki bir taraf daha fazla sever .Bence iki tarafta birbirini eşit sevmeli.
Katılmıyorum :))eşit sevmek diye bisey var mı bir fikrim yok çünkü bir ilişkide illaki bir taraf daha fazla sever .
canım öncelikle yazdıklarından anladığım kadarıyla baya etkilenmişsin yaşadıklarından gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorumİki tarafta birbirini eş sevmeli derdim önceden de artık öyle dusunmuyorum, erkek daha fazla sevmeli ve hep kaybetme korkusu olmalı, evli olsa bile. Havucun pesinde kosan tavsan gibi. Yoksa elde oldugunu bildikleri zaman sen hep eldeki kisi olarak kalıyorsun. Evliyken de evdeki cocuklara bakan, ev isi yapan kisi olarak. O dısarda, nette arayıs içinde oluyor. Deneyimim etraftan gördügümden yaptıgım cıkarım bu. Ha unutmadan her zaman da kendi ayagının üzerinde durmalısın ki bilsin ona muhtac olmadıgını, sen tehdit etmesen bile ki zaten etmeyeceksin bu cok yaralayıcı bir insan icin, bilecek o adam ilk hatasında kolaylıkla def edebilecegini. Olay bundan ibaret. Yoksa askmıs, emekmis bunların hic birinin bir önemi yok erkekler icin. Acı ama gercek cidden. Üzücü. Bu hale gelmemde payı olana da tesekkürü bir borc bilirim. Acı sekilde de olsa ögrendim artık, insanca , baglılıkla islerin yürümedigini.
Yani şimdi her erkeğin yapısı farklıdır kimisi çok sever sevgisini kıskançlıkla belli eder kimisi çok sever sevgisini hediyelerle sürprizlerle belli eder bnce o erkeğin yapısına bağlı bişey[/QUOT
kıskançlık kişilik bozukluğuudur .. hafif kıskançlık tabi olur ama kıskançlıkla sevgi gösterilmez ... seven insan sevdiğinin üstüne titrer evet elinden geldiğince hediyelere boğar sürekli birşeyler yapmaya çalışır didinir ..Yani şimdi her erkeğin yapısı farklıdır kimisi çok sever sevgisini kıskançlıkla belli eder kimisi çok sever sevgisini hediyelerle sürprizlerle belli eder bnce o erkeğin yapısına bağlı bişey