ERKEK Mİ DAHA FAZLA SEVMELİ?

Aslında biraz düşününce ya eşit olmalı yada erkek daha çok sevmeli. Bir kadın en çok seven taraf olursa çokca yıpranır bence..
Bence de esit sevmek degilde erkegin sevgisinin agir basmasi lazim ve kadin her zaman gizemini korumali yani erkek aslinda kadini avucunda tutuyor zannetmemeli ...

Erkek daha cok sevmeli. Eger bir kadin erkegi daha cok seviyorsa daha cok fedakarlik yapmasi gerekir bence. Kadin cok sevse bile erkek bunu hiss etmemeli diye dusunuyorum
Kadin her zaman gizemli olmali peki kadinin elinde olan biseymi bu cok sevdirmek ...

Bende biraz feministlik var ve henuz boyle biri olmasada ben beni daha cok sevmesini isterim tabi ben tahammul edemiyorum erkekleri pofpoflayan kadinlara bazilari gercekten haketmiyor yipranan kadin oluyor aldatilan kadin oluyor siddet goren kadin oluyor ...

Bence de esit sevmek degilde erkegin sevgisinin agir basmasi lazim ve kadin her zaman gizemini korumali yani erkek aslinda kadini avucunda tutuyor zannetmemeli ...
kadın eldeki değil daldaki kuş olmalı, erkek her zaman kaybetme korkusunu yaşamalııı( çok canimişim ben )

Erkeklerin dunyasi çünkü. .cogu erkek dedigini yaptircak kadini tercih eder tabi.

Erkeklerin dunyasi çünkü. .cogu erkek dedigini yaptircak kadini tercih eder tabi.
Öyle ama kadınlar daha naif yaratılışlı değil miler? Yani duygusal bağlara genelde kadınlar daha çok ihtiyaç duymazlar mı? Bence kadın el üstünde tutulmalı.. Eşi karısına srıldığında kadının hissettiği eşinin kasları değil, karısına olan aşkı sevgisi olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…