Merhaba... Benim bir kuzenim var. Benden bir yaş kadar büyük kendisi. Çok farklıyız. O lise mezunu ben üniversite... Böyle çok kıro bir tip. Böyle ortamlarda bağırarak konuşur, elinde tespih falan gıcık bir tip yani. Eskiden ailelerimiz çok yakın değillerdi o yüzden sık görüşmezdik ama son birkaç yıldır aile oturmaları vs çok oluyor ve daha sık görüşüyoruz. Açıkçası pek hoşlanmıyorum ben bu durumdan çünkü çok hadsiz kendisi... Sürekli bana "Seni de bir evlendiremedik. Zengin biriyle evlendirelim hayatın kurtulsun" gibi şeyler söylüyor. İlk söylediğinde gülüp geçtim. Ciddiye almadım ama her görüştüğmüzde bunu söylüyor. Ben ikinci kez dediğinde "yok önce iş sonra eş" dedim sırıtıyor karşımda. Diyorum belki kendince bunu samimiyet falan sanıyor ama çok itici bir şey. Kendisi de evli değil bu arada. Görüştüğü biri var. Bir kere de düğünden bir gün önce ayrıldı nişanlısıyla. Hayır sen böyle biri olarak bana hadsiz hadsiz nasıl böyle konuşabilirsin?
Bir de bir kere bir düğün ortamında annemle babama benim için görüştüğü biri var mı vs diye sormuş. Babam da olmasın zaten falan demiş ki babam aşırı hassas bu konuda. Bugün de annemle telefonda görüşmüş. Başsağlığı dilemek için aradı. Odaya girmiştim. Sesi geliyor onu da zengin biriyle evlendirelim diyor. Annem de önce iş vs dedi. Çocuk benim evliliğimin derdine düştü. Kimseden görmediğim evlilik baskısını kuzenimden görüyorum resmen. Saçmalık. Sinir oluyorum bu duruma. Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım?
Bir de bir kere bir düğün ortamında annemle babama benim için görüştüğü biri var mı vs diye sormuş. Babam da olmasın zaten falan demiş ki babam aşırı hassas bu konuda. Bugün de annemle telefonda görüşmüş. Başsağlığı dilemek için aradı. Odaya girmiştim. Sesi geliyor onu da zengin biriyle evlendirelim diyor. Annem de önce iş vs dedi. Çocuk benim evliliğimin derdine düştü. Kimseden görmediğim evlilik baskısını kuzenimden görüyorum resmen. Saçmalık. Sinir oluyorum bu duruma. Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım?