- 18 Ağustos 2009
- 4.943
- 3.435
İdrar yollarında ve ya böbreklerinde bir sıkıntı olabilir.Kediler kolay kolay yapmaz böyle şeyler,bir tahlil yaptırabilirsiniz.Bir de stres yaşayan kediler tepkilerini belli etmek için yapabiliyor bazen.benim minik adamın bugün yeni bir marifeti var. banyo lavabosuna işedi. işaretlemek için mi yaptı emin değilim çünkü işaretleme işemesi sprey sıkılmış gibi görünür ve çok ağır kokar diye biliyorum. bu ise damla damla yayılmıştı ve nerdeyse kokmuyordu, ama çiş olduğuna eminim. bunu yaşayan var mı? bu aralar çok fazla yerde yatıyor ve yerler çok soğuk üşütüyor mu acaba ona emin olamadım
tepki kaynaklı olması da muhtemel, ona kızdıktan yarım saat sonra falan banyoyu o halde buldum :/ takip edeyim normal halinde devam etmezse veterinere götüreyim en iyisiİdrar yollarında ve ya böbreklerinde bir sıkıntı olabilir.Kediler kolay kolay yapmaz böyle şeyler,bir tahlil yaptırabilirsiniz.Bir de stres yaşayan kediler tepkilerini belli etmek için yapabiliyor bazen.
Yaaatepki kaynaklı olması da muhtemel, ona kızdıktan yarım saat sonra falan banyoyu o halde buldum :/ takip edeyim normal halinde devam etmezse veterinere götüreyim en iyisi
Burayı hiç anlamadım :)O zaman kısırlastır neden bu zamana kadar kaldın o zaman
Ayy vicdanımım demene gerek yok yada bu kadar fevri olmaya
tepki kaynaklı olması da muhtemel, ona kızdıktan yarım saat sonra falan banyoyu o halde buldum :/ takip edeyim normal halinde devam etmezse veterinere götüreyim en iyisi
bir sonraki intikamı üzerimde olacak diye bir tık korkuyorum ama ıssırcam en sonunda o olcakİntikam gibi intikamtotosuna totosuna vursaydın
Benimki de bu akşam çok agresif. Sürekli savaşmak istiyor. Ellerim kollarım çizik. Ne yapacağız bu kadar çiziklebir sonraki intikamı üzerimde olacak diye bir tık korkuyorum ama ıssırcam en sonunda o olcak
tövbe haşaa kedi efendi hazretleri onlar, biz garip kullar onlara hizmet etmek için görevlendirildik. ıssırıyorsa bırakacağız ıssıracak.Benimki de bu akşam çok agresif. Sürekli savaşmak istiyor. Ellerim kollarım çizik. Ne yapacağız bu kadar çiziklekediler teröristtir diyebilir miyiz hocam
Geçen yaz yeni bir eve taşındık.Ben habire temizlik yapıyorum,çamaşır yıkayıp katlıyorum falan,sen git çocukların dolabına gir çamaşırların üstüne işe.Tam ütü yapacağım,aldım kıyafetleri elime,Allah'ım o nasıl bir koku,öldüm öldüm dirildim☺.Bizim şapşal da oh olsun der gibi yayılmış karşıma yalanıyorbir sonraki intikamı üzerimde olacak diye bir tık korkuyorum ama ıssırcam en sonunda o olcak
ayy okurken koku geldi burnuma(benimki gözümden şimdilik kaçan bir yere işemediyse) annemlerin dişi kedisine kızmaya ödümüz kopar. kim ki en ufak sesini yükseltme cesaretinde bulundu gece yastığını bol çişli olarak bulur çünkü.Geçen yaz yeni bir eve taşındık.Ben habire temizlik yapıyorum,çamaşır yıkayıp katlıyorum falan,sen git çocukların dolabına gir çamaşırların üstüne işe.Tam ütü yapacağım,aldım kıyafetleri elime,Allah'ım o nasıl bir koku,öldüm öldüm dirildim☺.Bizim şapşal da oh olsun der gibi yayılmış karşıma yalanıyor.
Aslında yeri ve rahatı değiştiği için yaptı bunu.İlk kez girdikleri ortamları yadırgıyorlar malesef,keyiflerine son derece düşkünler zaten.Alıştıktan sonra birdaha yapmadı hanımefendi.ayy okurken koku geldi burnuma(benimki gözümden şimdilik kaçan bir yere işemediyse) annemlerin dişi kedisine kızmaya ödümüz kopar. kim ki en ufak sesini yükseltme cesaretinde bulundu gece yastığını bol çişli olarak bulur çünkü.
Ama bu da çok fenaymış ya kaşım gözüm seğirdi okurken, onca işin arasında. vallahi eziyet etmeyi seviyorlar, keyif alıyor psikopatlar acı çekmemizden
ayy çok sevindim hanımefendi değişime açık değilmiş demek ki :) <3Aslında yeri ve rahatı değiştiği için yaptı bunu.İlk kez girdikleri ortamları yadırgıyorlar malesef,keyiflerine son derece düşkünler zaten.Alıştıktan sonra birdaha yapmadı hanımefendi.
Bizim ki bizim yatakta yatıp kalkıyor,hele bir kapı kapalı olsun,yırtıyor kendiniAynen kediler ortamları değişince nefret ediyorlar. Bakalım bizimki bebek gelince ne yapacak çok merak ediyorum
Şimdiden çocuğun yatağını sahiplendi