Erkek Kardeşime Küfür Eden Kız Arkadaşı

Size ne bu kadar olaylara dahilsiniz ve her şeyden taaa nerelerden haberiniz oluyor bu kadar detayı kardeşiniz neden size anlatıyor ben anlamadım 4 aylık ilişkide bilmediğiniz şey yok. Maşallah kardeşinize hiiiç toz kondurmuyorsunuz bir melek ama kız şüpheci bir sorun bakalım kendinize neden şüpheci? Bu kıza mesaj aacak cesareti kardeşin nasıl veriyor, benim hayatımda biri var diye neden söyleyip engellememiş numarasını artık mesajlar bile engelleniyorken neden tutuyor? saat 2 ye kadar çalışmış diyorsunuz yurda belli bir saatten sonra giremezsiniz giriş çıkış saatleri vardır. Hem daha 4 aylık bir ilişki tutmuş 1 sene sonra ne olur farklı şehirlerde yapamazlar diyorsunuz size ne! hayat onların hayatı anlaşamazlarsa ayrılırlar yani bu şimdiden böyleyse evlenince ev içindeki her şeyden sizi haberdar eder kardeşiniz hiç hoş değil.

Sizi yılın gorumcesi olmaya aday gösteriyorum.
Ya üniversitede daha gencecik kanı kaynayan çocuklar. Gezsinler, eglensinler. Yarın evleneceklermis gibi davranmayın. Ciddi bi iliski yasamak zorunda değiller. Bir tarafın işine gelmezse ayrılırlar. Siz niye bu kadar işin içine girdiniz ben anlamadım.
Müdahil olmak istemiyoruz vs yazmaniz hic bir anlam ifade etmez, gayet de müdahil olmuşsunuz gereksiz şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…