erkek kardesim kendinden 5 yas buyuk bir kizla cikiyormus.tavsiye??

Kardesimi meslegi icin istiyora getirmissiniz konuyu.neden boyle dusundunuz beyefendide meslekten paradan baska onu karsi cinse cazip kilacak bir seyler olmadigindan mi yoksa.misal sizin kardes karakteri iyi huyu icin sevilemez mi.kizcagizi para goz ilan edecem derken kendi kardesinizi yerdiginizin farkinda misiniz?

Tabiki isimleseslence dert olmayan şeyleri dert ediyosunu. Kızın da belki kaygıları var. Onu rahatlatıcak olan sizsiniz

Yaşça büyük olmasıyla işin bir alakası mı var ki? Küçük bir kızda da aynı tehlike var? Ayrıca hepimiz kadınız yani karşımızdaki erkeğin iyi bir işi olsun isteriz bizden iyi kazansın isteriz. Ben mühendisim. Benden aşağı bir eğitimi işi olan birini istemem. Bu demek değil ki ben kocamla sadece mühendis diye evlendim. O benim mantıklı karar vermede bir dayanağımdı.

Sizin gibi insanlar 1 yaşıda 2 yaşıda problem eder ama bayan arkadaş 15 yaşında olsa mutlu olursunuz.Neden kızı kendi kafanıza ( örümcek kaplamış ) göre yönlendireceksiniz.Sizin gibi insanlar başkalarının hayatına yön vermeyi ,karışmayı,burunlarını sokmayı çok severler...! Bayılırsınız böyle şeylere! Kusura bakmayın ama Önce kafanızı değiştirin yarına çıkacagınızın garantisi yok !Kimsenin vebalini almayın!GÜNAHH

çok geleneksel bi ailesiniz sanırım. fakat geleneklerimizde bile kadının erkekten büyük olduğu evlilikler var. hz muhammed eşinde 20 yaş küçük değil miydi?
ki 5 yaştan bahsediyoruz. 5 yaştan fark büyütülücek bi fark değil. benim çok sevdiğim bi arkadaşım kendinden 7 yaş büyük bi kadınla evlendi. çok mutlular. ikisinin de ilk evliliğiydi. niçin kendi kendinize koyduğunuz anlamsız kurallarla sevdiklerinizi mutsuz ediyosunuz? sen hayatının aşkını bulmuşsun, kısmetini bulmuşsun; belki de kardeşinin kısmeti de o kızdır? o kadar basit olan aşk hikayelerini zorlaştırıp kan davasına çevirmenize anlam veremiyorum.

bu konuyu kızın ablası açmalıydı, çünkü asıl sorun olan erkeğin geç olgunlaşması, siz sevinin hatta yaşını başını almış, aklı başında bir gelininiz olucak

aşkın yaşı yoktur
görümcelik yapmayın şimdiden lütfen...

evliliğinde kocamın ablasına abla mı desem olsun tek sorunu vallahaa..

Yasından kücük gösteren var büyük gösteren var aralarında 7 yas olsa da aynı gibi gözüken var istiyorlarsa yası sorun etmemeleri gayet güzel bisey bosverin

bir de haddini bilmemek..
sirf çemkirip birbirinizi begenmek icin mi yazdiniz...cok komiksiniz.haddini bilmememek lafinizi da aynen iade ediorum...

sirf çemkirip birbirinizi begenmek icin mi yazdiniz...cok komiksiniz.haddini bilmememek lafinizi da aynen iade ediorum...
kisi herkesi kendi gibi bilir.. biz gorus belirttik sakince.. cemkiren sensin, bize de kardesine de.. iste aynen bu tavrin yuzunden duyuyorsun bunlari.. kardesinle de bu sekilde konustuysan

Son düzenleme:
pardon da kendi kafama gore yonlendirmek nerden cikti yani.siz kendi orumceklerinize bakin bence.daha bakis acimi anlamadan yorum yapiorsunuz.....

Baştan aşağı itici bir insansınız. O kadını yeteri kadar tanımadan yargılamışsınız size ne diye h,tap edecekmiş siz şu tavırlarınızla zaten abla diye bir hitap şeklini haketmiyorsunuz size neden abla desin yaşı küçük bile olsa
Kız kardeşimi mesleği için istedi gibi sözler kullanmışsınız neden kardeşiniz çok mu çirkin? Çok mu kötü kız ona göre fazlamı bu kanıya vardınız? :) bu işin mantığı bu ya bu kız bu adamın nesini beğendi cüzdanını beğendi hesabı.

Üslubunuz öyle itici öyle kötü öyle berbat ki burada sizinle aynı görüşte olmayan insanlara laf sokmanızdan belli
ya sizeee neeeee ada istediğini alır sizee neeee sizi takmıyor takılacak biri değilsiniz ziraa

5 yaş buyuk olmasi ne guzelmis. Insallah evlenirler. Cok mutlu olurlar.

Siz de "ama 5 yas buyuk 5 yas buyuk" diye diye kendinizi yer bitirirsiniz.

Malum yasi buyuk biriyle mutlu olacagina, yasi kucuk biriyle mutsuz olsun. Onemli ve mantikli olan mutluluk degil yaş

Kardeşiniz ne kadar sağlam karakteri oturmuş birisiymiş, sevdiğinin arkasında duruyor. İnsanları biolojik kimliğine göre değerlendirecek kadar basit ve sığ görüşlü değilmiş demek ki. Maşallah maşallah inşallah mutlu olurlar. Kıskananlar çatlar kudurur. Şimdi etrafında anlamsız, egosu tavan yapmış ama bir iğne ile fooosss diye sönecek insanlar akıllarınca kadını nedensiz çekemeyip kusur arayıp bulmayan sırf kardeşinizden 5 yıl önce doğmasını bahane edecek değişik türde insanlar alacaktır. Allah sabır versin kardeşinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…