erkek kardesim kendinden 5 yas buyuk bir kizla cikiyormus.tavsiye??

malesef kardesimle konusmadik bu lonuda.ama aileme actim meaeleyi.annem bayginlik gecirmis.babama da soylemis.kardesim su an bu durumu konusacak durumda degil cok yogun ve stresli.uygun zaman kolluyorz.annem de allttan alsaydin keske.bu cocuk seninle konusuyor sadece dedi.hep oyle yapiorum aslinda zaten de her insanin anlari vardir.o an sinirlendim iste.hayirlisi olsun.gercektenkardesim mutlu olsun istiyorum...

hayırlısı olsun inşallah mutlu olabileceği hakettiği biriyle olur.. yazık çok bunalmıştır şimdi ksrdeşiniz destek olun hep.

hayırlısı olsun inşallah mutlu olabileceği hakettiği biriyle olur.. yazık çok bunalmıştır şimdi ksrdeşiniz destek olun hep.
tesekkur ederim.ne kadar konunun sonuna dogru beni topa tutmus olsalar da ben kizin erkekten buyuk oldugu durumlarla cok karailasmamistim.burda ben de mutluyum diyen cok insan var.daha da mutlu olsunlar ins.kardeaim hakkinda da hayirlisi olsun.eger mutlu olacaklarsa da en basta arkalarinda ben olurum.cogu zaman kizi kollarim zaten muhtemelen.cunku kardeimin olgunlasmamis bazi huylari var zordur kaldirmak.amaann oyle iste millet yazsin da yazsin.skntili durumda olan biziz.size de samimi cevaplariniz icin tesekkur ederim...

Ne var ki yaş farkı gayet normal bence.

kardeşiniz şanslı bir çocuk. rica ederim:)

2 aile tanıyorum. Kadınların ikinci evliliği ve ilk evliliklerinden çocukları var. Eşlerinden 3 - 5 yaş büyükler ve eşlerinin ilk
evliliği. 2 Aile için diyebilirim ki, bildiğim diğer evliliklerin en sorunsuzu. Allah mutluluklarını daim etsin.
Sizce uygun olan yaş kriterindeki bir kadınla evliliğinin yolunda gideceğine garanti verebilir misin?

Sanirim herkesin forumda sevgilimden 5 yas büyügüm diyen biri var dedigi kisi benim galiba
Öncelikle alay edilecek bir durum degil
Ki biz zaten ayrildik, daha dogrusu o benden ayrildi. Yasiyla mi alakali yoksa karakteri ile mi bilemicem ama bir gün seviyorum deyip ertesi gün sevmiyorum dedi. Bencede ön yargili davranmayin bende 5 yas büyügüm ama beraberken gercekten cok güzel anlasiyorduk yas farkini hic hissetmiyordum bile. Tabi ki hep icimde aileler elalem ne der korkusu vardi. Ama yinede onunlayken güzeldi. Benden ayrilma konusu yasimi degil mi bilemicem ama kardesinizden bu mutlulugu esirgemeyin birakin denesinler olursa olur olmazsada kader kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…