erkek kardesim kendinden 5 yas buyuk bir kizla cikiyormus.tavsiye??

Ben çok da bir anormallik göremedim beş yaştan çok da bir şey çıkmaz.
Erkek kardeşiniz kaç yaşında, kız kaç yaşında? Okuyorlar mı çalışıyorlar mı?

Malesef bazı şeyleri yaşamadan öğrenemiyor we anlayamıyorlar umarım buda öyle olmaz

Kardeşin bu kızı sizin baskılarınız yüzünden bırakır yarın öbür gün sizin de onay verdiğiniz kendinden de sizin uygun gördüğünüz derecede küçük birini bulur evlenirse.... O kız da tam da sizin dediğiniz gibi işi için evlenmişse.....sizi de evine sokmaz nikahı bastıktan sonra gerçek yüzünü gösterirse.... İlahi adalet derim buna işte. Allah sizin gibilere akıl fikir versin.

Bence de ön yargılısın.
Kızın sadece yaşına bakarak bu kadar tepki göstermen yanlış.
Belki diğerleri gibi senin deyiminle "abuk subuk" bir tip değildir.

bana göre yaş konusunu kız takmalı.malum erkekler geç olgunlaşır,ben büyüteceğim yönlendirilmesi gereken bir koca istemezdim,tabiii herkesin kendi düşüncesi

Istesenizde ikna edemezsiniz sadece o konuyu açınca mutlu olamayacağını hissettiğinizi belirtin
Kısmetse zaten olur Allah yazdıysa kimse önünde duramaz
Inşallah herkesin mutlu olacağı sekilde çözülür mesele

Erkek kardeşiniz ne iş yapıyor?
23-28 ise durum bence bir şey söylemeseniz daha iyi. Ayrıl diye baskı yaparsanız kötü olursunuz. Başka bir sebepten ayrılırlarsa da siz ayırdı olursunuz, evlendiler diyelim kötü görümce olursunuz.
Kız gerçekten kullanan sorunlu ve kötü niyetli biri değilse karışmanız doğru olmaz.

Kadın 5 yaş büyük olunca ne sorun çıkıyormuş ki
Erkeğin geç olgunlaşması vs onu bırakın sevgilisi düşünsün
Ayrıca kızların bayıldığı meslek olsa ne olur olmasa ne olur insan karşılıklı aşkı bulamadıktan sonra
Karşınızdaki kıza kardeşimi para için seviyordur muamelesi yapmayın.

her ilişki de çıkabilecek sorunlar var... ayrıca bence her erkek eğitilmek zorunda... maalesef aileler oğullarını el üstünde tutup doğru dürüst sorumluluk vermediklerinden, kadından 5 yaş küçük de olsa 10 yaş büyük de olsa erkekleri eğitmek zorundayız(genel olarak)... özellikle de hiç yalnız yaşamamış kendi işini kendi görmemişse.... olabilecek şeyleri anlatmak demişsiniz ya; onlar her ilişki de olabilecek şeyler aslında...... tabi ki kardeşinizle konuşun, ama mevzu yaş olmasın...

kardeşinizden büyük biriyle birlikte olmasını istemeyebilirsiniz elbette, bu da bir görüş ancak kesinlikle önce bi tanışsaydınız iyiydi....

Kardesinizin kendi beyni yok mu, kizin 5 yas buyuk oldugunun o da farkinda degil mi? Bu durumla onun bir sorunu yok, kizin da bir sorunu yoksa size ne oluyor ki? Yas meselesini adam dert edinmiyor, kiz dert edinmiyorken siz niye dert ediniyorsunuz?

Kardesiniz kimseyi karistirmayarak, bir seyler anlatmayarak cok iyi yapiyor, zira iliskiler 2 kisiliktir, masallah toplumumuzda herkes her seye karismaya cok merakli.

Adamin kendi hayati , ne isterse yapar.....siz niye konu aciyorsunuz ?

Son düzenleme:

Yaşıyla ilgili önyargımızda kardeşînizin işinin hiç bir bağı yok. Kız kardeşiniE göre genç olsa bir nebze haklı olabilirdiniz. Henüz îş hayatına girmeyen genç kızlar işi, geliri olan erkeklerden sırf bu sebeple etkilenebiliyorlar ama kızın kendi kariyeri vardır zaten. Hatta kardeşinizden daha iyi bir konumda bile olabilir

Senin ki görumcelik sendromu. Abla oh diyecekmis de isimle oh hitap edecekmiş. Sorun çıkacaksa kardeşin büyük olsa da çıkar zaten. Anlaşmışlar mutlularsa. Sen neyin derdini yaşiyorsun anlamadim?

yas farki ilerde sorun olmaz demem o ki 1 ile 6 yas arasinsa yas farki çoktur ama 30 ile 35 arasinda yas farki yoktur hatta 35 daha küçüktür :)

Ne kadar önyargılsınız Belkı cok ıyı bır kız, iki sevgili muhtesem anlasıyorlar, harıka bır cıftler yanı hersey guzel olsada yas farkı mı sorun insallah kardesınız ve kız arkadası cok mutlu bır evlılıge sahıp olurlar

canım valla bir akrabımız da kendinden buyuk bayanla evlendı cokta mutlulular bu işler belli olmuyr ki

Kardeşinize kızıp küfür etmeniz çok doğru bir davranış olmamış
Sanki 40 yaşındaki biriylemi sevgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…