erkek kardesim annemle babamla cok iyi anlasamadigi icin kiz meselelerini hep once bana acar.ciddi dusundugu icin na gore benm verecegim tepki ailemin verecegi ön tepkidir.son olarak iki gun once kendinden 5 yas buyuk (kiz benden 1 yas buyuk oluyor) bir kizla ciktigini buna ne diyecegimi sordu.simdiye kadar hep abuk subuk tarzlarla geldigi icin bu sefer ilk kez alttan almadan kkufrettim.ve o da tamam konu bitti deyip pek birsey soylemedi.'ne sen beni ikna edebilirsin ne ben sana kabul ettiricem' dedi.onyargili oldugumu soyledi.
hayat aci bence.ben evliyim mantikli bir ask ewlilogi yaptim;-) cok sukur mutluyum.ama boyle bir ewlilikte bile sorunlar olurken bastan yanlis baslamasin istiyorum.kizla 3 aydir konusuyormus.hoslaniyormus.23 yasinda.ona durumu nasil anlatabilirim??
Kardeşin bu kızı sizin baskılarınız yüzünden bırakır yarın öbür gün sizin de onay verdiğiniz kendinden de sizin uygun gördüğünüz derecede küçük birini bulur evlenirse.... O kız da tam da sizin dediğiniz gibi işi için evlenmişse.....sizi de evine sokmaz nikahı bastıktan sonra gerçek yüzünü gösterirse.... İlahi adalet derim buna işte. Allah sizin gibilere akıl fikir versin.sizin sebebinizi bilemem de benm kardesimin cogu kizin hasta olacagi bir isi var.cok da iyi kalplidir kendisi inanir karsidakine.ben kziin citir elinde mis gibi isi var die takildigindan korkuyorum.
bir de su var kardesim bana sordu beni o yuzden ilgilendiriyor.fikirlerime deger verir. bence de herkes tecrubeli birine danismali.danisan daglari asmisa pek bi inanirim...
sizin sebebinizi bilemem de benm kardesimin cogu kizin hasta olacagi bir isi var.cok da iyi kalplidir kendisi inanir karsidakine.ben kziin citir elinde mis gibi isi var die takildigindan korkuyorum.
bir de su var kardesim bana sordu beni o yuzden ilgilendiriyor.fikirlerime deger verir. bence de herkes tecrubeli birine danismali.danisan daglari asmisa pek bi inanirim...
her ilişki de çıkabilecek sorunlar var... ayrıca bence her erkek eğitilmek zorunda... maalesef aileler oğullarını el üstünde tutup doğru dürüst sorumluluk vermediklerinden, kadından 5 yaş küçük de olsa 10 yaş büyük de olsa erkekleri eğitmek zorundayız(genel olarak)... özellikle de hiç yalnız yaşamamış kendi işini kendi görmemişse.... olabilecek şeyleri anlatmak demişsiniz ya; onlar her ilişki de olabilecek şeyler aslında...... tabi ki kardeşinizle konuşun, ama mevzu yaş olmasın...Peki ben zaten kufretmekteki yatan nlam 'oglum bi kere de normal biseylerle gel ' di ama neyse bu cok sknti degil.benm konuyu acmaktaki asil maksadim su; ewet bu olabilecek ayni zamanda sknti cikabilecek de bir durum.sizce cikabilecek skntilar ne olabilir.ben ablasi olarak karismaktan cok olabilecek seyleri anlatip farketmesini ve vunlari goze alarak yola cikmasini istiyorum...
sizin sebebinizi bilemem de benm kardesimin cogu kizin hasta olacagi bir isi var.cok da iyi kalplidir kendisi inanir karsidakine.ben kziin citir elinde mis gibi isi var die takildigindan korkuyorum.
erkek kardesim annemle babamla cok iyi anlasamadigi icin kiz meselelerini hep once bana acar.ciddi dusundugu icin na gore benm verecegim tepki ailemin verecegi ön tepkidir.son olarak iki gun once kendinden 5 yas buyuk (kiz benden 1 yas buyuk oluyor) bir kizla ciktigini buna ne diyecegimi sordu.simdiye kadar hep abuk subuk tarzlarla geldigi icin bu sefer ilk kez alttan almadan kkufrettim.ve o da tamam konu bitti deyip pek birsey soylemedi.'ne sen beni ikna edebilirsin ne ben sana kabul ettiricem' dedi.onyargili oldugumu soyledi.
hayat aci bence.ben evliyim mantikli bir ask ewlilogi yaptim;-) cok sukur mutluyum.ama boyle bir ewlilikte bile sorunlar olurken bastan yanlis baslamasin istiyorum.kizla 3 aydir konusuyormus.hoslaniyormus.23 yasinda.ona durumu nasil anlatabilirim??