erkek kardesim kendinden 5 yas buyuk bir kizla cikiyormus.tavsiye??

Kim kanıtlamış? İsviçreli bilim adamları mı? Kaygılarınızı anlıyorum ama baZen erkekleri karşısındaki kadın olgunlaştırıyor. Ben kendi ilişkimde öyle olduğuna inanıyorum benle tanıştıktan sonra sorumluluk sahibi geleceği düşünün planlar yapan parasının hesabını tutmaya başlayan empati kuran bi adam oldu. Her ilişkinin yürümeme ihtimali var ben sadece bu sebeplerden birinin yaş olduğunu düşünmüyorum. Si kızla tanışın bir şans verin sonra tekrar konu açın buraya :)
siz boyle diyince kiz bi mantikli geldi.tam sizin esinize kazandirdiklariniza kadesimin de ihtiyaci var ;-)) bu kaderin bi cilvesi mi ki ?? :-)))

Kim kanıtlamış? İsviçreli bilim adamları mı? Kaygılarınızı anlıyorum ama baZen erkekleri karşısındaki kadın olgunlaştırıyor. Ben kendi ilişkimde öyle olduğuna inanıyorum benle tanıştıktan sonra sorumluluk sahibi geleceği düşünün planlar yapan parasının hesabını tutmaya başlayan empati kuran bi adam oldu. Her ilişkinin yürümeme ihtimali var ben sadece bu sebeplerden birinin yaş olduğunu düşünmüyorum. Si kızla tanışın bir şans verin sonra tekrar konu açın buraya :)
ama itiraf edin bu basarilarinizi kolay kazanmamissinizdir.cidden kadinlarin isi zor ewlilikte bence.hep biseyleri basarmak durumundayiz.

iyi de twcrubeleri ve bazi ozel durumlari haric tutarak soyluyorum; erkekler kadinlardan 3-4 yil gec olgunlasiyorlar.bu kanitlanmis bi durum.ayrica kadin daha cabuk yipranior.bence kadinin ezilmemesi icin erkegin biraz daha olgunlasmis olmasi daha iyi.mesela benm esim 4-5 yil once ne kadar alttan alirdi bilmiyorum.dengenin daha cok kurulduguna inaniyorum.

yalan yok öyle bir şey
bir laf var zaman armutları olgunlaştırır diye

erkek 20 yaş da büyük olsa çocuğun teki gibi davranabilir, davrananları gördüm, gördük.
benden 3 yaş küçük bir kuzenim var benden olgun davranır, konuşur, ona da hep söylerim

Eşimden 4 buçuk yaş büyüğüm ben 25 o 21 ken tanıştık 7 sene çıktıktan sonra evlendik ne oluyormuş büyük olunca 90 yasında adamlar 20lik kızları alınca sorun yok 5 yaş büyük kadın mı sorun oluyor. 23 yaşında koca adam kararlarını kendi verebilecek yaşta bide küfür etmişsiniz pess. Önyargılı deģilsiniz önde bayrak tutanısınız bence az bile demiş kardeşiniz
:KK9::KK9::KK9:

sizin sebebinizi bilemem de benm kardesimin cogu kizin hasta olacagi bir isi var.cok da iyi kalplidir kendisi inanir karsidakine.ben kziin citir elinde mis gibi isi var die takildigindan korkuyorum.
bir de su var kardesim bana sordu beni o yuzden ilgilendiriyor.fikirlerime deger verir. bence de herkes tecrubeli birine danismali.danisan daglari asmisa pek bi inanirim...
26 yaşında çok mu tecrübeli saydınız kendinizi? daha kızı görmeden neyin önyargısıdır bu böyle? sadece yaşı büyük diye,kızı servet düşkünü,kardeşini parmağında oynatacak gözü açık ,bir kadın yaptınız çıktınız..kardeşiniz çıtır erkek,kadın da femme fatal sanki...
siz aşk evliliği yaptım diyosun,sizden tecrübeli birileri çıkıp da olmaz deseydi evlnemeyecek miydiniz? nedir kendinizi bu kadar tecrübeli ve olgun yapan şey?? bazı kadınların da yaşı kaç olursa olsun,evlenince bvir olgunlaşmaları,hayatta birşerey yaşamadan belki evlenip,ilk gördükleri erkekle evlenmeleri bile ,pek bi "hanım teyze" yapıyor kendilerini..
o kız da burda konu açsa,"görümce adayımın ettikleri" diye; herkes sayar dökerdi,daha tanımdan bu ne önyargı takma sen onu diye...:):)

Son düzenleme:
ee kız 5 yaş küçük olunca sorun yok büyük oluncamı sorun... kusura bakmayın ama hata etmişsiniz yargılamakla

size ne?? koca adam aklı yok mu? ayrıca yaşı bu kadar sorun yapmanızı ve küfretmenizi anlamadım.

Bence de önyargılısın belki onlar sizden daha aşık ha benimde 24 yaşında kardeşim var 5 yaş büyük biriyle çıkıyorum dese önce bi upss derim ama senin kadar tepki vermem

standartlar nie standarttir ki;-) valla ben bi ewliligin kolay olmadigini en basta adimlarin dogru atilmasi gerektigini dusunuyorum.sadece ay cok hos kiz diyerekbir omrun gecirilmeyecegini dusunuyorum.gecim kolay mi...kizin karakteri falan iyidir bisey demem de .ama bence o kiza da yazik.kendimi koyuyorum yerine daha gorumcesi olan ban ne diyecek en basta bu bile bi sknti eder icine yani...kocasinin ablasina abla mi dese isimle mi seslense :-/ biz bunu assak etraf her sordugunda uzulmeyecek mi?? bnm kardesim olgun falan da degil zaten... pofff

senden büyükse adını söylicek küçükse abla der hatta her halükarda siz diye de hitap edebilir ne kadar ince dusunceler bunlar

Eşimden 4 buçuk yaş büyüğüm ben 25 o 21 ken tanıştık 7 sene çıktıktan sonra evlendik ne oluyormuş büyük olunca 90 yasında adamlar 20lik kızları alınca sorun yok 5 yaş büyük kadın mı sorun oluyor. 23 yaşında koca adam kararlarını kendi verebilecek yaşta bide küfür etmişsiniz pess. Önyargılı deģilsiniz önde bayrak tutanısınız bence az bile demiş kardeşiniz
Aynen ben de tam o kadar büyüğüm çok da mutluyuz. Ablasından da 1 yaş büyüğüm . Kimse de karşı çıkmadı beni de çok severler. Bu ne önyargı. Ayıp etmişsin konusahibi.

standartlar nie standarttir ki;-) valla ben bi ewliligin kolay olmadigini en basta adimlarin dogru atilmasi gerektigini dusunuyorum.sadece ay cok hos kiz diyerekbir omrun gecirilmeyecegini dusunuyorum.gecim kolay mi...kizin karakteri falan iyidir bisey demem de .ama bence o kiza da yazik.kendimi koyuyorum yerine daha gorumcesi olan ban ne diyecek en basta bu bile bi sknti eder icine yani...kocasinin ablasina abla mi dese isimle mi seslense :-/ biz bunu assak etraf her sordugunda uzulmeyecek mi?? bnm kardesim olgun falan da degil zaten... pofff
Valla eşim benden 4 buçuk yaş küçük ablası da senin gibi 1 yaş küçük adıyla sesleniyorum o da bana öyle. Kimse de karışmadı bize. Ayrıca etrafa ne oluyor acaba? Onlar sormadan ben söylüyorum zaten gururla. Bunda garip bişi mi var. Şu kafalar ne garip kafalar yazık!!!!

X