- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- Konu Sahibi pinkperest
-
Belki kardeşin eşcinsel değildir ama sanmıyorum kimse o kadar ileri gitmez gerçekten içinden gelmiyorsa.Ama eşcinsellerin karşılaştığı bir sorun bu özellikle gençlerin,etrafında kendi zevklerinde birini bulamayınca sohbet sitelerine yöneliyorlar,orada da türlü türlü insanlar,çok tehlikeli.
Aklımdan geçeni benden önce yazmışssınız, elinize sağlık.Cinsel yönelimininizin yönü, ne kadar kaliteli bir cinsel yaşantınız olduğundan farklı birşey bana göre. Nasıl ki burada vajinusmus yaşayan, ilk cinsel deneyimi hayal ettiği gibi geçmeyen, partneriyle uyumsuzluk yaşayan her kadın aslında lezbiyen değilse, ilk cinsel deneyimi keyifsiz geçen gayler aslında heteroseksüeldir diye birşey yok. Yani gelin itiraf edelim kaçınızın ilk cinsel deneyimi çok süperdi? Seks zamanla öğreniliyor.
Durum böyleyken bu ihtimal üzerinden eşcinselliği tedavi etmeye çalışmak ya da kardeşinizin marjinal görünmek için eşcinsel olmaya çalıştığını vs. iddia etmek bence yanlış.
Bu nedir ya! Nasıl bir çevrede büyüdü de böyle oldu bu çocuk.yazık yazık...
Ayyyy evlerden ırak!!!
terbiyesizlik yapıyorsunuz şuan.
hayır hayır, kendini suçlama sonuçta siz ona kız gibi davranmadınız, sen kızsın deyip ne bileyim kız kıyafetleri falan giydirmediniz. yapısal olarak yatkınlığı yoksa sonuçta reddederdi bunu siz öyle yapsanız bile. aksine kibar, eğitimli ve vicdanlı bir çocuk yetiştirmişsiniz, gurur duymalısınız. bir sürü erkek çocuğu var yalnızca kadınlar tarafından büyütülen.
ve dediğim gibi bence gay değil sadece kimlik karmaşası yaşıyor, yaşı da buna müsait zaten
kesınlıkle haklısın her gay kız olarak adledılmemelı gaylarda aktıf yada pasıf dıye ıkıye ayrılıyorher gay kız olmak ister gibi bir durum yok ki.Toplumda 'gay' olarak tabir edilen erkekler genel manada davranış bakımından feminen olan taraftır.Bu yüzden her gay kadın olmak istemez.Yanlış bilginizi düzeltmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?