Erkek kardeş konusunda galiba sona yaklaşıyoruz ama bu sefer neden böyle hissediyorum bilmiyorum

Evet çok haklısınız öncesinde yaşatılanlar nedeniyle huzursuzum..Şimdiye kadar kira verilmesine boşuna para harcama gözüyle bakan eş dost akraba çok fazla ne yazık ki bu da bu konuyu etkileyecek biliyorum.Özellikle kuzen eşi zaten dünden razı onda kalınmasına boşuna para ödenmesin ben de kalsın diyor ama çok yazık ona da ne gerek var ki.Yani kafasına göre kimse sormadan etmeden bi yere gidip herkesin düzenini bozmaktan nasıl rahatsız olunmaz ben de bunu anlayamıyorum..Çağ dışı fikirlerine yeni bir bakış açısı kazandırmaya çalışıyorum ama tek başına bu çok zor..

Geçici bir iş bulmak için de gelseydi ben istemezdim açıkçası ben hiçbir şekilde istemezdim.Bana göre bu durumun geçicisi kalıcısı yok.İnsanların evinde sormadan danışmadan uzun zaman dilimlerinde kalmaya gelinmez ayıp denilen bişey var bana göre .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…