Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ogrencimin adı Mahmut Sami idi Mahmut Sami Ramazanoglu Hoca sevgisi sebebiyle:)Kizlar erkek evladım olacak nasipse ama bir türlü bulamiyorum yani isinamiyorum
Var mı öneriniz?
Sami isminin yanına Ali'den başka ne olabilir birde?
Canimmm çok teşekkürler ne güzel şeyler yazmışsın. Hamza bana biraz sert geliyorBir ogrencimin adı Mahmut Sami idi Mahmut Sami Ramazanoglu Hoca sevgisi sebebiyle:)
Sami'nin arkasına bir isim belki Arif yakışır, anlamı da güzel, Erdem gelebilir, anlamı da güzel...
Erkek cocugum olsa adını tereddütsüz Hamza koyacaktim (cesurlugundan ötürü Hamza r.a. hayranligimdan).
Yahya ismi ilgimi cekti Yahya Peygamber sebebiyle, İbranice imiş ve O'nun ismini Allah koymus, bu cok etkiledi beni. :)
Salih,
Halil (bunun da anlamı guzel ama İbrahim'le birlikte kullanmak gerekiyormus İbrahim Peygamber lâkabı olmasi sebebiyle:)),
Soylenisleri uyarsa düşünülebilir.
Sağlık dilerim size de bebişinize de. Kolay dogum olsun. Hayırlı evlat, kul, insan olsun![]()
Musab cok koyan olmus hangi sene bilmiyorum gecen sene miydi, daha mi onceydi... Örnek alındığı kişi güzel; savas esirlerine Kur'an ogretip ogretmenlik yapan sahabe Musab bin Umeyr'den (ra).Canimmm çok teşekkürler ne güzel şeyler yazmışsın. Hamza bana biraz sert geliyor![]()
Sahabeden çok sevdiğim isim var ama eşim işte bazılarını sevmiyor .
Dün Yasir düşündükhergun başka bir şey bana kalsa Muaz falan ama
![]()
Talha beğendim vet Ubeydullah evet bana da biraz ağır geliyor ... Yaser nasıl?Musab cok koyan olmus hangi sene bilmiyorum gecen sene miydi, daha mi onceydi... Örnek alındığı kişi güzel; savas esirlerine Kur'an ogretip ogretmenlik yapan sahabe Musab bin Umeyr'den (ra).
Bu sene mi duydum, Ubeydullah koyanlar ama cok bi Arapca geliyor gibi:) Bilemem, tercih sizin.
2 sahabe var sanirim bilinen bu isimde. Biri Talha bin Ubeydullah, siz önceki sayfalarda Talha'yı begenmissiniz, onu okudum:)
Yaser. Hımm daha soylenisi kolay olsa daha iyi olur sanki. Bi de daha Türkçe olsa gibi iyi olur sanki:) Bi tanidigin cocugu Ahmet Yasin, fazla radikal geliyor bunlar henüz kullanimi cok olmayinca.Talha beğendim vet Ubeydullah evet bana da biraz ağır geliyor ... Yaser nasıl?
Aslında Yasir daha iyi söyleniyor gibi... Türkçe isimlere de açığım ama genelde hep Mert Yiğit Efe söyleniyor. Ben de öğretmenim o ismindeki çocukların hepsi çok yaramaz oluyor gibiYaser. Hımm daha soylenisi kolay olsa daha iyi olur sanki. Bi de daha Türkçe olsa gibi iyi olur sanki:) Bi tanidigin cocugu Ahmet Yasin, fazla radikal geliyor bunlar henüz kullanimi cok olmayinca.
Sahabelerden Yasir ismini cok severim.. Kulaga cok hoş geliyor. YASIR SAMI guzel :)Canimmm çok teşekkürler ne güzel şeyler yazmışsın. Hamza bana biraz sert geliyor
Sahabeden çok sevdiğim isim var ama eşim işte bazılarını sevmiyor .
Dün Yasir düşündükhergun başka bir şey bana kalsa Muaz falan ama
![]()
Sen bilirsin canim, hosuna gidiyorsa koy tabii de cevrede gelebilecek olasi tepkilere hazir bulun, kendini-fikrini savun tabii ki deAslında Yasir daha iyi söyleniyor gibi... Türkçe isimlere de açığım ama genelde hep Mert Yiğit Efe söyleniyor. Ben de öğretmenim o ismindeki çocukların hepsi çok yaramaz oluyor gibi![]()
Nacizane aklımdaki erkek bebek isimleri
Alpaslan
Ertuğrul
Mahir
Talha
Fatih
Ozan
Umarım içinize sinecek güzel bir isim bulursunuz![]()