Evet arkadaşlar içime sıkıntı girdi bir kaç saattir..Karnımda şiş,Sanki gaz var gibibenneyaptımki
Sigara kullanan bir insan değilim ya bir sigara yakasım geldi..Psikolojim bir tuhaf..
Burda nette bütün gün bebişle ilgili konulara bakıyorum..Bazan de kafamı dağıtmak için farklı konularla ilgilenmeye çalışıyorum...
Şimdi ayın 6 sını beklemek işkence gibi..Ve daha sonrası..
Çok erken olduğu halde idrar testi yaptım..Negatif tabi..Daha adetime bile 5 gün varken mucize mi bekliyorum nedirfisfisfis
Hayatımda şu an hiç bir şeyin eksikliğini çekmiyorum çok şükür..Sadece o..Sadece bebiş özlemim var..Ama onun yokluğu herşeyin üstünde gibi..Sanki yarım yaşıyor gibi hissediyorum kendimi..Tekrar dünyaya gelmek istiyorum..Bir bebişim olduğunda hayat benim için daha anlamlı,daha yaşanılır olucak..Öyle hissediyorum...Hayatımın en büyük mucizesine kavuşmak istiyorum artık...süprizzzzz Hayatımda belkide yaptığım en anlamlı şeyi kollarıma almak ,eşimi bebişimizi kucağına almış halde görmek istiyorum..Annemin babamın benim bebişimi sevmelerini,mutlu gözlerle bakmalarını istiyorum...
Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib eder inşallah..:CüvCüv:
Gidip bir duş aldım..Biraz daha iyiceyim gibi..
Ama ben bebiş istiyorum yaaa....
offffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :1no2: