• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
122b9557a11a4e6cbddffbcdo3.jpg

kızlar iyi geceler benimki mirmirmirmirmirmirmirmirgeldi.gitmeden yatayım.yoksa sabahlarım burda.

iyi geceler btr bizde yaptırcaz demiştim dün bayramda gitcektik ve bir aksilik bugün biraz canım sıkıldı ocak da gitcez inşallahh ve inşallah çok kar yağmaz çünkü 8 saat antalyaaaaa

iyi geceler btr bizde yaptırcaz demiştim dün bayramda gitcektik ve bir aksilik bugün biraz canım sıkıldı ocak da gitcez inşallahh ve inşallah çok kar yağmaz çünkü 8 saat antalyaaaaa

inşallah canım.umarım herşeyi senin dilediğin gibi olur.antalyadan göbişi boş dönmezsin.a.s.

cansuyu55,eşimin sayısı az hemde çok az.birmilyon, hareketlilik %75, bir aşılama, iki kere tüp yaptırdım olmadı.yaşım 40 artık uğraşmıyorum. kendi haline bıraktım.eşim sigarayı çok içiyo. bırakmadıda,ALLAH tan ümidimi kesmedim:) ozamnlar keçi b. kürü denedik %200 arttı. ama çok az olduğu için bize faydası olmadı. birmilyondu üçmilyon oldu.ALLAH hepinizin dileklerini ve dualarını kabul etsin.

Günaydın kızlar. Erken yattım , erken kalktımmm. hihoyyyt Ancak bugün temizlik var , ütü var. Yemek var , maç var. Yine çok görüşemeyiz sanırım. Öpüyorum sizleri. Gününüz güzel geçsin inşallah. Allaha emanet olun. a.s.

czytajkb8.gif
08.11.2008 Tarihli Yoklama Listesi
czytajkb8.gif

1 BTRKLC
2 elitu
3 sevcangoksel
4 yiğit-yağmur
5 sünger53
6 YAĞMURCN
7 BEYAZ MELEK
8 _f_a_d_i_k_
9 smhsmh
10 fatıma zehra
11 asi74
12 zynp.ZEYNEP
13 -badem-
14 latifeelif
15 laluz24z
16 nilay74
17 gaye43
18 ZAMBAK 3
19 benssenb
20 nevrosky
21 neser
22 heja
23 _BERAY_
24 rabiş
25 nur82
26 yabangülüm.
27 xvyz
28 BTRKLC
29 açeyla
30 belya
31 casper33
32 rapunzell_82
33 Balsurat
34 vesta
35 gülsu
36 cansuyu55

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3

40'ın altında , ben beğenmedim. :dilcikar:

Hala benimlemisiziniz..Yoksa benden gittiniz mi...Kimbilir......:çok üzgünüm:

:asigim::asigim::asigim:

3embriyomak4.jpg

Gitmemişlerdir güzelim. Allahın izniyle seninledirler. Allahım en azından birini bağışlar senin gibi tatlı bir anne adayına. a.s. :asigim:

Röfle yaptıran yaptırana. :1rolleyes: Demek o kadar yakıştı kız. kaydirigubbakcemile3 İnanırım güzelim. a.s. Güle güle kullan bitanem. :asigim:

canım valla ayıptır demesi çok yakıştı teşekkür edirim bitanem sen ne renk kullanıyorsın saçını

cansuyu55,eşimin sayısı az hemde çok az.birmilyon, hareketlilik %75, bir aşılama, iki kere tüp yaptırdım olmadı.yaşım 40 artık uğraşmıyorum. kendi haline bıraktım.eşim sigarayı çok içiyo. bırakmadıda,ALLAH tan ümidimi kesmedim:) ozamnlar keçi b. kürü denedik %200 arttı. ama çok az olduğu için bize faydası olmadı. birmilyondu üçmilyon oldu.ALLAH hepinizin dileklerini ve dualarını kabul etsin.

Canım aramıza hoşgeldin. :1hug: Olumsuzluklara rağmen Allahtan ümidini kesmemen çok süper. :lepi: Allahım "ol "derse olur. Buna inanmışsın. İnşallah birgün "ol" der ve sen de bu mutluluğu yaşarsın. a.s.

Günaydın tatlım iyiyim , sen nasılsın? a.s.

Ben doğal haliyle kullanıyorum. yerimseniben

ben de iyiyim canım kocişin uyanmasını bekliyorum birazdan kahvaltı hazırlıyıcam ama size uğramadan gidemedim canım eminim doğal hali bile çok yakışmıştır sana canım neyse ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz Şeniz

gunaydin5jitt3.jpg

GÜNAYDIN KIZLAR.
sabah 8,30dan beri siteye giremedim.bende uyuklamışım.oğlanın yanındasositososito.bende önce nevro girmiş.nevrom akşam sütlaçları götürmüşünüz.bizde fadikle gizli gizli buluşup kabak tatlısı yiyecez.cokacimcoook

Back
X