arkadaşlar pazartesi günü eşimin sperm testi yapılıcak ve sonuç alıcaz dua edermeisinz arkadaşlar iyi haberler alırız işşallah çok heycanlıyım eğer düzlmişse ve benimde kistim geçmişse korunmayı bırakıcaz çektiğimizbunca sıkıntı umarum önümüzdeki aylarda son bulur ve bebeğimiz bizi fazla bekletmeden gelir. dualarınız eksik etmeyin arkadşlar
Kızlar herkeze selam cumanız mübarek olsun....
Birgün dünyaya ait büyük bir derdin olursa sakın rabbine dönüp''' Benim çok büyük bir derdim var '' deme...Derdine dönüp ''Benim çok büyük bir rabbim var de.......
hiç bir şey imkansız değildir sadece istediklerimiz var ve istemediklerimiz.
güneş bile vakti gelince doğar vaktini beklemek lazım
Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne*yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri*mede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi*zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Allah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara*tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.
Yazan kişi ne güzel yazmışşş senağlama
Çocuğu olmayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.
nevrom bugün başım ağrıyo ve migrenim tutarsa diye korkumdan pc karşısında pek durmak istemiyorum tatlım ondan yani ama dayanamıyorum sizleri özlüyorum geliyorum işte nasılsınız
Kızlar herkeze selam cumanız mübarek olsun....
Birgün dünyaya ait büyük bir derdin olursa sakın rabbine dönüp''' Benim çok büyük bir derdim var '' deme...Derdine dönüp ''Benim çok büyük bir rabbim var de.......
hiç bir şey imkansız değildir sadece istediklerimiz var ve istemediklerimiz.
güneş bile vakti gelince doğar vaktini beklemek lazım
Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne*yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri*mede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi*zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Allah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara*tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.
Yazan kişi ne güzel yazmışşş senağlama
aına sağlık
Çocuğu olmayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.
beyaz melek afedersın ama sana bırsey sormak ıstıyorum.
ıdrarın acık sarı mı acaba?ıdrar tahlılınde renk olarak ne yazıyor?
İdrarın açık sarı olması hamilelik belirtisi mi??:1shok:
Ama çok sıvı içersek idrar rengi seyrelir ve çok açık sarıya dönüşmez mi?
Nasıl ayırdedicez acaba....benneyaptımki
Bu arada transfer sonrası hamilelik belirtisi yaşayanların yaşadıklarına baktım..Sivilcelenme,göğüste büyüme,damarların çıkması falan..Bunların hiç biri yok bende...:çok üzgünüm:Belki tutmamıştır.....
Bu gün adetimin 23.günü...7 gün kaldı test yaptırmaya...Ya adet olursam diye her an tetikteyim..Az evvel banyo yaptım..Birazdan giyinip süslenip dışarı çıkacağım....
Benim 3 küçük meleğim benimlemiler yoksa benden gittiler mi bilemiyorum....senağlama
Hayal kırıklığına uğramamanın en etkili yolu hayal kurmamaktır derler...
Ama benim hayallerim var hala...
:a015:
kızlar hayırlı cumalar hepınıze.nasılsınız bakalım.dun gezmedeydım ugrayamadım ama bır hamıs haberı daha varmıs.beaty hamılemıs sanırım..allah kucagına almayı nasıp etsın hayatım..esını ve senı kutluyorum...
bu arada benımde dogum kontrol hapım bıttı.bır ıkı gune kadar adet olup ucuncu gunu doktra gıtcem.hayırlısı olsun artık..dun gezmeye gıttıgım kısı amcamın kızydı..5 aylık evlı ve dort aylık hamıle.okadar ozendımkı ona.dıger amcamın kızıda geldı oraya oda uc aylık hamıle.bırbırlerıne bebeklerının ultrason resımlerını gosterıyolar..ya gormelısınız resmen kolları bacakları var.kucuck..onlara boynu bukuk bır vazıyette baktım durdum..aksamda eve gelınce esımın omzunda agladım bır sure.rahatladım sonra..rabbım bu zorlu yolda bıze yardım etsın.gercekten cok sabırlı ve dımdık guclu olmamız lazım..pes etmek yok arkadaslar.her nekadar gonlumuz yaralı ve kırgın olsada umudumuzu kaybetmeyelım...
benım bıraz ısım var yıne donerım bır ara..
canım bence çalışma günlerin güzel bak mesela benimki nasıl 20. gün yaklaşık yumurtam çatlıyor ve ben -13-15-16-17-18-19-20-21-23-25 çalışoyorum tatlım ve dr lar diyprki ne kadar üstüste olursa spem okadar kaliteli oluyor önemli günleri hep değerlendiriyorum yani
İdrarın açık sarı olması hamilelik belirtisi mi??:1shok:
Ama çok sıvı içersek idrar rengi seyrelir ve çok açık sarıya dönüşmez mi?
Nasıl ayırdedicez acaba....benneyaptımki
Bu arada transfer sonrası hamilelik belirtisi yaşayanların yaşadıklarına baktım..Sivilcelenme,göğüste büyüme,damarların çıkması falan..Bunların hiç biri yok bende...:çok üzgünüm:Belki tutmamıştır.....
Bu gün adetimin 23.günü...7 gün kaldı test yaptırmaya...Ya adet olursam diye her an tetikteyim..Az evvel banyo yaptım..Birazdan giyinip süslenip dışarı çıkacağım....
Benim 3 küçük meleğim benimlemiler yoksa benden gittiler mi bilemiyorum....senağlama
Hayal kırıklığına uğramamanın en etkili yolu hayal kurmamaktır derler...
Ama benim hayallerim var hala...
:a015:
arkadaşlar pazartesi günü eşimin sperm testi yapılıcak ve sonuç alıcaz dua edermeisinz arkadaşlar iyi haberler alırız işşallah çok heycanlıyım eğer düzlmişse ve benimde kistim geçmişse korunmayı bırakıcaz çektiğimizbunca sıkıntı umarum önümüzdeki aylarda son bulur ve bebeğimiz bizi fazla bekletmeden gelir. dualarınız eksik etmeyin arkadşlar
nevrom bugün başım ağrıyo ve migrenim tutarsa diye korkumdan pc karşısında pek durmak istemiyorum tatlım ondan yani ama dayanamıyorum sizleri özlüyorum geliyorum işte nasılsınız
Canım geçmiş olsun. Kendine dikkat et. O zaman fazla durma sen canım. :teselli: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?