slm kızlar benide listenize ekleyin yaaaaa ne olacak böyle 3. denemeyi yapmak istiyoruz ama adanada hangi merkeze gidacagimizi bilmiyoruz önceki merkeze mi devam etsek yoksa yeni bir yermi denesek bilmyorum
kizlar listeye benide ekleyin dr tavsiyesi değil ama kendi kafama göre klomen kullandim bu ay ve 12 kasimda adet olmayi hatta olmamayi bekliyorum:) biliyosunuz sayi ve morfoloji ve varikosel sorunumuz var:)
nevrosky canim adet olmuşsun önümüzdekki aya inşallah bizimkiler kiş bebeği olcak bence:)
ya benim mesajlar nereye gidiyoranlamadınkiKızlar bazılarımız sadece eşlerimizden kaynaklanan nedenlerle hamile kalamıyoruz. Onları çok seviyoruz. Onlar bu duruma çok üzülüyorlar. Bu başlığı açmakla onları yermek istemeyiz tabiki. Onları suçlu göstermek değil amacımız. Onlar bizim bebeklerimiz.
Burada böyle bir başlık açmamızın sebebi ; sadece erkek infertilitesi sebebiyle hamile kalamayan arkadaşları bir başlık altında toplamak. Ve burada bir bilgi paylaşımı içinde bulunmak. Zaman zaman hareket sayı ve morfoloji yükseltmek ile ilgili başlıklar açılıyor ama burada daha bir derli toplu bulunacağı düşüncesindeyim. Burada değerlerimizi , tedavilerimizi , bildiklerimizi , uyguladıklarımızı ve duyduklarımızı birbirimizle paylaşalım. Listemizi oluşturalım. İçimizden çıkacak hamişlere hepberaber sevinelim. Aramızdan şampiyonlar çıkaralım :hooray: Umut ışığımız olsun. :dance: Eşlerimizi bu konuda hiç kırmayalım bayanlar. İnanın onlar bu konuda çok hassas oluyorlar. :teselli: Sizlerinkiler de öyledir muhakkak. :1hug:
Mesela biz sebepsiz infertilite olarak biliyorduk. Yani öyle lanse edip 2 kez aşılama yapmışlardı. Ancak öğrendik ki morfoloji bozukluğu varmış. Alt sınır %4 ve bizim %2. Nasıl bozulduysa belki düzelir. Allahtan ümit kesilmez. Şu an direkt tüp bebeğe geçmeyi düşünmüyorum. Yani en azından biraz çabalamadan düşünmüyorum.
Aşağıdaki gibi ilistemizi hazırlarsak süper olur. Hepinizi öptüm kızlar a.s. a.s.
Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler
nevrosky---29 Haziran---Morfoloji---Doğal yoldan deniyoruz(2 aşılama başarısız)---Keçib.kürü,E vit.,Çinko,Selenyum,Sigarayı yeni bıraktı.
Canım sen listedesin zaten. kaydirigubbakcemile3 Nereye ekleyeyim. Anlamadım ki ben? :uhm: İnşallah olacak bu ay , klomen uğurlu gelecek canım. Şeniz
Bir de sayı ve hareket varikosel yazıyor bizim listede. Sen morfoloji demişsin , değişiklik mi oldu?
herkeze günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalar herkeze.İnşallah bugünde hamile haberleri alacağız çifter çifter.
yeni hamişimiz çıkmış.beauty Allah tamamına erdirsin.gözün aydın.
ama ben arkadaşı pek hatırlayamadım.pek gelmiyordu sanırım.
hadi ya nevrosky adet mi oldun . ben umutluydum bu ay.erken gelmiş hain.bende geçen bakmıştım 9 u yazıyordu bende hayacanla bekliyordum.kısmet bu ayda değilmiş.inşallah önümüzdeki ay canım.dualarımız seninle.
slm kızlar benide listenize ekleyin yaaaaa ne olacak böyle 3. denemeyi yapmak istiyoruz ama adanada hangi merkeze gidacagimizi bilmiyoruz önceki merkeze mi devam etsek yoksa yeni bir yermi denesek bilmyorum
yavru kuşlarım sizi heycanlandırmışımmm....
açıklama yazmamışım
çok sık idrara çıkıyorum 3-4 gündür o yüzden intihap falan mı var diye idrar testi yaptırdım...
çok şükür 1 tek lokosit bile çıkmadıı hiçbişey yokmuş....
kadın hamilemisiniz diye sordu:::
şok olddum heycanlandım....
hayır daha günüme var dedim...
o da idrarınız çok güzel çıktı da dedi..
yani hiçbişey yokmuş idrar yollarımda...
bu arada nevrom sanırım benim adet tarihimde yalnışlık var..
ben geçen ay 12 ekimde adet oldum..
ve adetlerim 28-29 günde bir oluyo...
o yüzden 9-10 kasım gibi en geç adet olmam lazım yanılıyormuyum yoksammm
Evet canım. Yalnız biz bu ay yumurtlama gününü kaçırmıştık ve çevresindeki günleri de değerlendirememiştik. O yüzden beklemiyordum zaten. Mucize olurdu. :1rolleyes: İnşallah önümüzdeki ay. Sağol bitanem. Allah razı olsun. a.s.
HERKESE GÜNAYDINLAR a.s.hihoyyythihoyyyt HAYIRLI CUMALARa.s.
kızlar ben geldimama fazla kalamıycam daha kahvaltı etmedimcokacimcoook işlerim de duruyor......
açıklama yazmamışım
çok sık idrara çıkıyorum 3-4 gündür o yüzden intihap falan mı var diye idrar testi yaptırdım...
açıklama yazmamışım
sayı harket varikosel evet sorunumuz..morfolojiyi yanlış yazdım sanırım aman bu kladarı yetiyo bide morfoloji olursa benim kociş hepten bunalıma girecek:)
valla erkek falan bizim kadar duygusal değiller diyoruz ama...böyle bir sorunun olduğunu duyduğu an bıraktı sigarayı,dar pantolon giymeyi seveerdi pantolonların hepsi bollaştı maşallah...yemesine içmesine öyle dikkat ediyorki ben bile şaşıyorum bazen...dr ilaç verdiğinde ilaçlarınıda öyle düzenli kullandıki sanki antibiyotik alıyor saati saatine...
düşünüyorumda eşimde çok çok emek veriyor...tatil günlerinde bana diyorki ' keşke bi bebeğimiz olsaydı şimdi onunla oynuyor olurduk...yada onu gezmeye götürürdük....onu güldürmek için türlü türlü taklitler yapardık...:1no2: ve öyle bir dua ediyorki insanın içöi sızlıyor ve bütün bunlara rağmen dışarıya hiçbirşey belli etmiyoruzsenağlama
nevrom hastalandın mı hayırlısı olsun......
aslında bende tam yumurtlama günlerimde kaçırdım sanırım...
hayırlısı bakalım..yeni adet dönemin uğurlu gelir inşallah...
sakın ola ki bu ayyy o değerli günleri kaçırma
canım kırmızılar gelmiş.... :çok üzgünüm: ama evet sen beklemiyordun bu ay...hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zaman da senide :CüvCüv: görmek istiyoruza.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?