Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın tatlım. :1hug: Topiği sen açtın bugün demek. hihoyyyt hihoyyyt Cuman mübarek olsun. Günün güzel geçsin inşallah. İyi çalışmalar bitanem. Şeniz

Günaydın tatlım. evet bugün ben açtım dükkanı. kaydirigubbakcemile3 seninde Cuman mübarek olsun. hastalanmana çok üzüldüm. keşke bu ay gelmeseydi ama sen güçlüsün üzülmezsin.:çok üzgünüm: bi daha ki ay bomba gibi hamiş haberi verirsin bize inşallah. :CüvCüv: :CüvCüv:

herkese günaydın hepinizin cuması mübarek olsun...kuralı bozmak yok inşallah bugünde hamiş haberleri gelir alıştık çünkü......

Sağol tatlım. Sana da günaydın , senin de cuman mübarek olsun. Şeniz Bence de. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN
canlarım günaydım nasılsınız.bu sabahhh idrar testiii yaptırdım................
geciktim aranızda olmaya birazcık hastaneye çıktım biraz

hepinizin tek tek cuması mubarek olsun.cumanız hayırlara veesile olsun inşallah..
allah bu cuma gününde tüm hayallerimizin gerçekleşmesini nasip etsin...
herşey o güzel gönlünüz gibi güzel olsun hepiniziii çok seviyorum ben

günaydın nevroş,sanada hayırlı cumalar canım,ne güzel pozitifsin her zaman,hastalansan bile bir daha ki aya olur inşallah dyorsun ve bende senin gibi düşünüyorum,umutluyum ,burdaki tüm arkadaşlarımızında umudunu yitirmemelerini istiyorum ki zaten öyleler aslında,kızlar hepinize günaydın ve cumamız mübarek olsun,kolay gelsin :1hug:

Amin canım inşallahhhh. :Saruboceq: Çok sağol güzelim. Şeniz :asigim:

Beauty hamiş olmana çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kizlar sizlerede günaydinnnnnnnnnn.....göreceksiniz 2009 anneleri olcaz hepimiz 2009 da bebişlerimiz kucakta kocişlerimiz kolumuzda olcak:) vazgeçmek yokkkkkkkk

Sağol tatlımm. :asigim: Üzülüp , kendimizi harab edip ne olacak ki? Ağlayarak sızlayarak Giden mi gelir , olmayan mı olur bu dünyada??? En güzeli günümüzü yaşamak ve ümidimizi hiç kaybetmemek. Nefes aldıkça her şey için her zaman şansımız var. Az ya da çok. Bilemeyiz ama denemeye , çaba vermeye değer. :lepi:

herkeze günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalar herkeze.İnşallah bugünde hamile haberleri alacağız çifter çifter.
yeni hamişimiz çıkmış.beauty Allah tamamına erdirsin.gözün aydın.
ama ben arkadaşı pek hatırlayamadım.pek gelmiyordu sanırım.

GÜNAYDIN
canlarım günaydım nasılsınız.bu sabahhh idrar testiii yaptırdım................
geciktim aranızda olmaya birazcık hastaneye çıktım biraz

Hoşgeldin canım. :1hug: Senin de cuman mübarek olsun. :asigim: Ne testi yaptırdın bakimmm? Hamilelik testi deme düşer bayılırım. :1shok: kaydirigubbakcemile3 Çünkü daha 5 gün var. lülülülülülü

kizlar listeye benide ekleyin dr tavsiyesi değil ama kendi kafama göre klomen kullandim bu ay ve 12 kasimda adet olmayi hatta olmamayi bekliyorum:) biliyosunuz sayi ve morfoloji ve varikosel sorunumuz var:)

nevrosky canim adet olmuşsun önümüzdekki aya inşallah bizimkiler kiş bebeği olcak bence:)

slm kızlar benide listenize ekleyin yaaaaa ne olacak böyle 3. denemeyi yapmak istiyoruz ama adanada hangi merkeze gidacagimizi bilmiyoruz önceki merkeze mi devam etsek yoksa yeni bir yermi denesek bilmyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…