Günaydın tatlım. :1hug: Topiği sen açtın bugün demek. hihoyyyt hihoyyyt Cuman mübarek olsun. Günün güzel geçsin inşallah. İyi çalışmalar bitanem. Şeniz
herkese günaydın hepinizin cuması mübarek olsun...kuralı bozmak yok inşallah bugünde hamiş haberleri gelir alıştık çünkü......
tamam bi daha olmicak ben dün geldim ama sayfa açılmadı bu bi daha uğramadım
Canlarımmmmm. Hepinize günaydınnnnnnnnn. a.s. Cumanız mübarek , tüm dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhh. :Saruboceq:
Ben su sabah hastalandım. Allah nasip ederse , İnşallah bir dahaki aya hamile olabilirim. :1rolleyes: Bomba gibi başlıyorum yine. :lepi: hihoyyyt kaydirigubbakcemile5
Günaydın tatlım. evet bugün ben açtım dükkanı. kaydirigubbakcemile3 seninde Cuman mübarek olsun. hastalanmana çok üzüldüm. keşke bu ay gelmeseydi ama sen güçlüsün üzülmezsin.:çok üzgünüm: bi daha ki ay bomba gibi hamiş haberi verirsin bize inşallah. :CüvCüv: :CüvCüv:
GÜNAYDIN
canlarım günaydım nasılsınız.bu sabahhh idrar testiii yaptırdım................
geciktim aranızda olmaya birazcık hastaneye çıktım biraz
günaydın nevroş,sanada hayırlı cumalar canım,ne güzel pozitifsin her zaman,hastalansan bile bir daha ki aya olur inşallah dyorsun ve bende senin gibi düşünüyorum,umutluyum ,burdaki tüm arkadaşlarımızında umudunu yitirmemelerini istiyorum ki zaten öyleler aslında,kızlar hepinize günaydın ve cumamız mübarek olsun,kolay gelsin :1hug:
GÜNAYDIN
canlarım günaydım nasılsınız.bu sabahhh idrar testiii yaptırdım................
geciktim aranızda olmaya birazcık hastaneye çıktım biraz
hepinizin tek tek cuması mubarek olsun.cumanız hayırlara veesile olsun inşallah..
allah bu cuma gününde tüm hayallerimizin gerçekleşmesini nasip etsin...
herşey o güzel gönlünüz gibi güzel olsun hepiniziii çok seviyorum ben
merhaba sekerler nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?