Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
beauty canımm hamileliğini tebrikkk ediyorummm rabbim sağlıcakla kucağını aldığn günleri göstersinn canımmm...darısı bebek özlemi çeken bütün anne adaylarının başına inşallahhhh :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

gelde bu kadar stresin içinde bebişi tuttur. ya bu arada 31.10.2008 de aşılamam oldu. adet tarihim 14 ünde adet tarihinden daha önce öğrenemezmiyim

Canım aşılamadan sonraki 14. gün test yapıyorlar genelde. Adet tarihin de ayın 14'ü zaten. İnşallah sen de hamişsindir bitanemmmmmmmm. :Saruboceq: hihoyyyt a.s.

kızlar ben bu topice geleli tam 1 ay odu :lepi: ve bu 1 ayın için de 10 tane hamilemiz oldu :lepi: :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

İnşallah şifa olmuştur canım. Aşılamada etkisini göstermiştir dilerimmmmmm. :lepi: kaydirigubbakcemile2

Canım hoşgeldinnnnn. :1hug: Kalmaz mı yer hiç. Bol bol var. sengözlerimebaksanab Yeterki hamiş kalınnnnnn sizzzzz. Baktık sığmıyoruz , hemen yeni site yaptırırım ben sizin için. Şeniz Şeniz :asigim:

Kızlar eşimin ilk bir aylık tedavisi pazar günü bitiyor.Pazartesi bir spermiogram yapılacak.Bundan umutlu değiliz ama bir mucize olsa da 1 tanecik cıksa sanırım o gün bizim bayramımız olacak. hihoyyyt Rabbim herseyin hayırlısını versin.

ay canım benim ya inşallah güzel haberler alırsın:ecrin_bebek:
inşallah 1 tane diye ümit ettiğin potansiyel beb adayları 10ar 100er olur kaydirigubbakcemile

Canım ; Rabbim inşallah yüzünüzü güldürür. :Saruboceq: Eğer öyle birşey olursa kutlarız hemen burda. :teytey:

ben geldımmmm...cok yogunum ısden 9 gıbı gelıyorum....bu saate kaldım...yoklamada bende varım canlar..

Hoşgeldin güzelimmmmmm. Bugün yine hamişşimiz var. beauty* arkadaşımız hamileeeeeeeeee. :teytey: :teytey: :teytey: 1. aşılamasında hamile kaldı. Listemize bu ay girmişti , hemencik pembe köşeye geçti çok şükür. :Saruboceq: Darısı hepimizin başına inşallah. :Saruboceq:

Sen başladın mı canım haplara? a.s.

ay canım benim ya inşallah güzel haberler alırsın:ecrin_bebek:
inşallah 1 tane diye ümit ettiğin potansiyel beb adayları 10ar 100er olur kaydirigubbakcemile

Canım ; Rabbim inşallah yüzünüzü güldürür. :Saruboceq: Eğer öyle birşey olursa kutlarız hemen burda. :teytey:

Çok tesekkür ederim kızlar.İyiki varsınız. kaydirigubbakcemile5 Bazen güçlü durmak adına kendime bile itiraf etmekten kacındığım seyleri , an geliyor sizinle cok rahat paylasıyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah. :Saruboceq:

kızlar ben bu topice geleli tam 1 ay odu :lepi: ve bu 1 ayın için de 10 tane hamilemiz oldu :lepi: :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

canımm valla maşşallahh bende aynı senin gibi her topiğe girişte bi hamiş haberi alıyorumm rabbim burdaki hamişleri arttırsın inşallahh topiğide nazarlardan kem gözlerden korusunn

canımm inşallah emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınızz umarım sende tedavinin sonunda bi mucize haberi verirsinn bizlere a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…