kızlar ben uyuyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar Şeniz
:teytey: :hooray: :teytey:Valla nazar değmesin canım. Ben ilk sayfaya koydum nazarlığı. kaydirigubbakcemile3
beauty canımm hamileliğini tebrikkk ediyorummm rabbim sağlıcakla kucağını aldığn günleri göstersinn canımmm...darısı bebek özlemi çeken bütün anne adaylarının başına inşallahhhh :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gelde bu kadar stresin içinde bebişi tuttur. ya bu arada 31.10.2008 de aşılamam oldu. adet tarihim 14 ünde adet tarihinden daha önce öğrenemezmiyim
ben zaten 1 aydır keçiboynuzu pekmezi yediriyodum eşime. sade yemiyoda bende süte karıştırıp veriyorum ona inşallah faydası olur. bu ayda burdan öğrendiğim gibi keçiboynuzu kürünede başladık.:asigim:
:dance: :teytey:
Oleyyy yeni bir hamiş haberii daha. Masallah pembe liste uğurlu geldi herkese nevocum.
Ama bize yer kalmıycak kaydirigubbakcemile3
Allahım insallah rekor yasatır bize bu ay . :hooray:
Beauty çok tebrik ederim canım. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:Bizlere de dua et sekerim.
kızlar ben bu topice geleli tam 1 ay odu :lepi: ve bu 1 ayın için de 10 tane hamilemiz oldu :lepi: :teytey: :sm_cool::sm_cool:
ay canım benim ya inşallah güzel haberler alırsın:ecrin_bebek:Kızlar eşimin ilk bir aylık tedavisi pazar günü bitiyor.Pazartesi bir spermiogram yapılacak.Bundan umutlu değiliz ama bir mucize olsa da 1 tanecik cıksa sanırım o gün bizim bayramımız olacak. hihoyyyt Rabbim herseyin hayırlısını versin.
Kızlar eşimin ilk bir aylık tedavisi pazar günü bitiyor.Pazartesi bir spermiogram yapılacak.Bundan umutlu değiliz ama bir mucize olsa da 1 tanecik cıksa sanırım o gün bizim bayramımız olacak. hihoyyyt Rabbim herseyin hayırlısını versin.
ben geldımmmm...cok yogunum ısden 9 gıbı gelıyorum....bu saate kaldım...yoklamada bende varım canlar..
ay canım benim ya inşallah güzel haberler alırsın:ecrin_bebek:
inşallah 1 tane diye ümit ettiğin potansiyel beb adayları 10ar 100er olur kaydirigubbakcemile
Canım ; Rabbim inşallah yüzünüzü güldürür. :Saruboceq: Eğer öyle birşey olursa kutlarız hemen burda. :teytey:
kızlar ben bu topice geleli tam 1 ay odu :lepi: ve bu 1 ayın için de 10 tane hamilemiz oldu :lepi: :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
Kızlar eşimin ilk bir aylık tedavisi pazar günü bitiyor.Pazartesi bir spermiogram yapılacak.Bundan umutlu değiliz ama bir mucize olsa da 1 tanecik cıksa sanırım o gün bizim bayramımız olacak. hihoyyyt Rabbim herseyin hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?