Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah.......... :Saruboceq::Saruboceq:
canım sen bire razısın ya inşallah en kısa zaman da onu yücerabbim 100 bin yapar:Saruboceq::Saruboceq:

nevrocum ben basladım 5 gun kullanıcam...yarın 3 gun...p.tesı dr gıdıp yumoslara bakacak..sonra catlatma ıgnesı devamında asılama...ınsallh beauty gıbuı bende asılamadan hamıs kalırım...ama asılamadan olmasada onumde daha cok aylar var..olumsuz dusunmuyorum...
bu arada bebıs ıcın ısden cıkmak zorundaydım..ve bunu yaptım...aralık 1 de ev hanımı terfı edecem..hıc ıstemedım ısden cıkmayı...ama maalesef ozel sektor...rapora sıcak bakmadılar...bende tamam o zamn dedım...ben ısı bırakıp tedavıme bakmaya karar verdım....insallh bebısın gelmesıyle pısmanlık duymam:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım hayırlı olsun tedavin. İnşallah sen de aşılamayla hamile kalırsın bu ay. :teytey: :teytey:

Masa başı iş olsaydı bırakmazdın elbet canım. Ama kaldır et falan vardı. Bu da bebek olayınca nasıl olabilir canım. Yani hamile olduktan sonra yapılmaz. Hamile olmadan önce de var mı yok mu bilemediğinden yapılmaz. Bebeğin olsun , doğur , büyüt ; sonra çalışırsın yine canım. Şimdi ilk hedefimiz annelik. :lepi: :içelim:

canım inşallah.......... :Saruboceq::Saruboceq:
canım sen bire razısın ya inşallah en kısa zaman da onu yücerabbim 100 bin yapar:Saruboceq::Saruboceq:

Tüm güzel dualarınız için Allah razı olsun.Rabbim Hakkımızda hayırlısını versin.Ve baskaları için gönlünden bir dua gecirenin Rabbim tüm dualarını kabul etsin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım inşalah senide kısa zaman da hamile göreceğiz :Saruboceq:
işten çıkıyormuşsun hayırlısı olsun canım... :1hug:

kızlar ben yatıyorum mirmirmirmir herkese hayırlı geceler:1hug::asigim:

Canım Allah pişman etmesin.Bir güzel melek için herseye değer bence.:CüvCüv:
Rabbim insallah tedavini kolaylastırır ve sonucunda hayırlı haberi duyarız :dance:
.Hiç kendini sıkıntıya sokma.Biraz da evde kendini şımart.Uzat ayaklarını dinlenmene bak.

bende ılk once annelıgı sectım...oyle karar aldım...bu asılamam baya zor gececek...bu ayı raporlo ıdare edecem zaten.esım cok mutlu bu arada
işden cıkıyosun dıyehihoyyythihoyyyt
kocısde haklı kocıs 5 te gelıyor bende iş ne zamn bıterse
benı beklemekten omru gececektı...
artık onumde yorucu gunler beklıyor....olsun ben bu yogunluga katlanırım.yterkı hayırlısyla GELSIN
klomen kullnıyorum bu arada..onuda soleyım..
bu ay bebıs gelmesse bende kocısle kendımle ılgılenıp sızılerın uyguladıgı kurlerı yapcammm..sonra bende:CüvCüv::CüvCüv:

Canım inşallah ilk seferinde gelir. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: Olmazsa da dediğin gibi yıkılmak yok. Daha emin adımlarla ilerlemek var. :lepi:

Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,takvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn

]

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim

Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım ben müsadenizi istiyorum. Yarın iş var ve uykum geldi. mirmirmirmir Malum sizlere doyum olmuyor. :asigim:

Allah rahatlık versin hepinize. İyi geceler , iyi uykular, tatlı rüyalar. a.s.

Allaha emanet olun. :Saruboceq:

Canım inşallah güzel bir sonuç alırsınız..Allah gönlünüze göre verir inşallah..Aminnnnnnnnnnnna.s.:Saruboceq: :ecrin_bebek: :CüvCüv:a.s.:1hug:

vavelyacım dıleklerın ıcın tesk ederım...bencede herseye deger...melekler ıcın...bende ole dusunuyordum kendımı sımartacagım..kocısıde sımartacagım...son 1 aydır ılgı goremıyor yazık benden
bu arada senıde takıp edıyorum unuttum sanma
hayırlısıyla esının tedavısınde sonuc alacagınıza ınanıyorum...
guzel gunler yakındır...gor bak 1 tanede olsa spermcık o bebıs sana gelecektır..
bunun en guzel ornegını pembe kosemız...bılıyorumkı o suprız sanada gelecek

badem ıyı geceler sen kendını cok yorma..ıyı geceler..
az kaldı burda senın ıcın halaylar cekılecek hayırlısıylaaa

ben de pazar gününden beri korkudan banyo yapmadım...Transfer sonrası..aman ne pis kız demeyin ama, korktum işte..zaten günlerdir evdeyim....:1rolleyes:
yarın sabah kalktığımda fazla sıcak olmayan bir banyo yapıp.süslenip püslenip dışarı çıkıp gezeceğim..şımartacağım kendimi...a.s

Hadi bana müsade canlarım...Şeniz:asigim:

Amin canımmmmmmmm. :Saruboceq: Paylaşımın için çok teşekkürler balımmmmm. Şeniz Çok güzel bir dua. :asigim: Allah dualarımızı kabul eder inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
canlar gecenız ıyı gunduzunuz guzel gecmesı dılegıyle
ev hanımı olunca artık daha cok vakıt gecırırım...yada kaynanatorle gezme gezerım..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
İYİ GECELERŞeniz

Amin canımmmmmmmm. :Saruboceq: Paylaşımın için çok teşekkürler balımmmmm. Şeniz Çok güzel bir dua. :asigim: Allah dualarımızı kabul eder inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz :asigim:

Allah razı olsun nevromm canım cümlemizin duları kabul olsun inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…