Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim mesajina sevindim ve duygulandim. Bu aralar cok hassasim, dokunsalar aglarim
yani. Ama gececek tabi bu durum. Zamana biraktim mecburen.

Tekrar cok cok tesekkür ederim, iyiki varsin. Allah gönlüne göre versin.
Insallah bu senenin hamisleri arasinda sende olursun.

saol canım dediğin gibi bu ayda gün aşırı devam edeyim olmazsa önümüzdeki ay spermiogram sonucuna göre davranırım rabbim sana bana bütün bekleyenlere tez zamanda hayırlısı ile tabii nasip etsin bebişlerimizi inşallah

QUOTE=nevrosky;4224104]Ya di mi ama canım. :teytey: :teytey: :teytey: Hani mendilin nerde salla bakimmmmm.. hihoyyyt kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
:teytey::teytey::teytey:[ ahanda burda hihoyyyt:sm_cool:

nevrosky yaaa şu alttaki kutucuğu nerden yapıyoduk dediydin ama unuttum şirketten yapamamıştım dün

beauty hamileymiş gördüm. canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. kolay bir hamilelik geçirmen dileğiyle.allahım bugünde bir hamiş sana şükürler olsun. kasım ayı çok bereketli oldu kızlar:teytey::teytey::teytey:

olsun nevrocumm işin oldugunu biliyordumm.iyiyim bende canımm...evet canım kendiliğinden çatladılarr...bu konuda çok mutlu oldumm...:teytey:inşallah allah herkezinn emeklerinin karşılığını verir....:ecrin_bebek:bende çokk isterimm sizlere güzel haberi vermek....ama allah bilirr...hayırlısı kısmett...evet geri sayım başladıı....yaklaşık 12 gün varr.....reglime....hayırlısı inşallah...bu ay olmazsa da mücedeleye devammmm....allah yeter ki nasip etsin de nasıl olacağını o bilir...sabırla beklicezz....:ecrin_bebek:

bu arada ya çok kötü birgün geçirdim. patronlarım bebek tedavisine başladığımı duyunca beni işten çıkarmaya karar vermişler. ama nasıl çıkarma sen git 1 yıl dinlen çocuğunu yap biz sonra seni geri alırız tazminat ödememek için yapıyolar bunuda. bebişim olsun inşallahda onların tazminatıda kendilerinin olsun.bunu yapan patronumda çocuk sahibi olamayıp seneler sonra yurtdışında tüp bebek yaptırıp bir çocuğa kavuşan biri. daha çok anlaması gerekirken insanlar yaşadığı güçlükleri çok çabuk unutuyolar .

Beauty, gözlerin aydın olsun. Çoooookkk sevindim canım, hamişlerin duası kabul olur bizlere duanı esirgeme, bizimde dualarımız seninleeee:teytey::teytey::teytey:

Caspercim, patronun bunu yapmaya hakki yok. Olmamasi lazim. Cikiyormusun simdi isten?

Vicdansızlık bu yaa, inan ki bizde eşimle korkuyoruz bu konuda.. Allah yardımcınız olsun canım, ne çabuk unutmuş bu günleri. Yazılı belge mi verecekler geri alacaklarına dair? Tazminatını al bence bırakma, lazım falan de..

yok hayır ben izin falan istemiyorum dedim. gitmemi isterseniz tazminatımı ödersiniz giderim dedim. 4 yıldan beri çalışıyorum emek vermişim ben

Amin canım inşallah. :Saruboceq: Allaha emanet ol. a.s.

nevrosky yaaa şu alttaki kutucuğu nerden yapıyoduk dediydin ama unuttum şirketten yapamamıştım dün

EVLİLİK TAKVİMİ NASIL YAPILIR?

1.Adım : http://ticker.7910.org/ sitesine girilecek

2.Adım : Üstten bir arka plan seçilecek. “All” durumundayken bütün seçenekler görüntülenir. Evlilik takvimi için güzel arka planlar “wedding” ve “love” seçeneklerinde daha çok bulunur.

3.Adım : Üstten bir arka planımıza karar verdikten sonra alt taraftan da bir şekil , simge gibi bir şey seçeceksiniz. Yine “wedding” ve “love” seçeneklerinde daha güzel simgeler bulunuyor.

4.Adım : Alttan da simgemizi seçtikten sonra ; karar verdiğimiz arka plan ve simgenin önündeki kutucuğu işaretliyoruz.

5.Adım : Simgelerin alt tarafında , sayfanın altına doğru inince ; orada “time” “enter message” “time zone” “the type of the counting” gibi yerler var. Şimdi onları dolduracağız veya işaretleyeceğiz.

6.Adım : Önce “time” seçili iken “count date” bölümüne ; gün ay yıl olarak evlilik tarihinizi giriyorsunuz

7.Adım : “weight“ bölümüne bir şey yapmıyorsunuz.

8.Adım : “enter message” bölümüne ; yazmak istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz. Yalnız 30 karakteri geçmemesi gerekiyor. Türkçe karakterlere dikkat etmelisiniz.V

9.Adım : “time zone” bölümünden ; “GMT + 2 hours” u seçeceksiniz.

10.Adım : “font color” bölümünde ; paletten istediğiniz rengi üzerine tıklayarak seçebilirsiniz.

11.Adım : “the type of the counting” bölümünde ; “after” ve “till” seçenekleri var. “after”ı seçerseniz takvim ; kaç yıl kaç ay kaç gün evli olduğunuzu gösterecektir. “till”i seçmeniz durumunda yazacağınız yazıda kaçıncı yıla doğru olduğunu belirtmek zorundasınız. O zaman “3 evlilik yıldönümümüze 3 ay 20 gün” şeklinde görünecektir. Yalnız 3. Evlilik yıldönümümüze yazısını kendiniz yazmak zorundasınız. Bence “after seçeneğini kullanıp ; kaç yıl kaç ay kaç gün evli olduğunuzu takvime dökün.

12.Adım : Her şeyi ayarladık. Artık “Creat my ticker and get the code” kısmına tıklayın. Takviminizi oluşturduk. Orada gözüktü. Şimdi KK’ya bunu nasıl aktaracağız , onu görelim.

13.Adım : Oluşturduğumuz takvimi ekranda görüyoruz. Onun hemen altında “your link” diye bir yer var. Onun hemen altında ise bir adres var. Mesela şunun gibi http://ticker.7910.org/an1cv9e-Xlz0010MDAwMHwwMDAwMTExZGF8aGdzaGRnaGZkaGdmaGZnaGRn.gif bu adresin üzerine tıkladığımızda yeni bir sayfada açacak.

14.Adım : Açılan bu yeni sayfada ; adres çubuğunda yazan yazının tamamını seçip kopyalıyoruz.

15.Adım : Kadınlar Kulübünde profilimize giriyoruz. Buna yukarıda adımız yazan yere tıkladığımıza kolayca ulaşabiliyoruz.

16.Adım : Profil bölümünde “hakkımda” diye bir yer var. Ona giriyoruz. Kendimizi tanıttığımız , evli bekar , meslek , il belirttiğimiz yer.

17.Adım : En altta “kilo-doğum takip” bölümü var. Onun yanındaki kalem işaretine basarak orayı açıyoruz. Biraz önce seçip kopyaladığımız adresi yapıştırıyoruz.

18.Adım : En son olarak “kaydet”e basıyoruz.

19.Adım : Herhangi yazdığımız daha önceki bir mesaja gidiyoruz. Bakıyoruz. Ya da yeni bir mesaj yazıyoruz. Doğru bir şekilde görüntülendiyse işlem tamamdır. Eğer görüntülenmediyse 15. Adımdan itibaren işlemi tekrarlıyoruz.

Evlilik takvimi , bebeğinizin ve çocuklarınızın büyümesi , tatile çıkış , bebeğinizin doğumuna ne kadar kaldığı da bu şekilde yapılabilir. Değişik kategoriler mevcuttur. Güle güle kullanın arkadaşlar .a.s.

Şeniz :asigim: a.s. Allah razı olsun canım. Güzel dileklerin için teşekkürler. İnşallah hepimiz hayırlısıyla geçeriz o güzel mi güzel pembe listeye. :asigim:

:teytey: :hooray: :teytey: Valla nazar değmesin canım. Ben ilk sayfaya koydum nazarlığı. kaydirigubbakcemile3

:mymeka: :mymeka: Vay .... vay. klava: Gece gece kızdım şimdi. Ne kadar bencilce bir düşünce bu. Ne kadar vicdansızca. Duygusuzca. Ve bunu düşünen , bunun kararını veren de bu yollardan geçmiş bir insan. Yazık , çok yazık

gelde bu kadar stresin içinde bebişi tuttur. ya bu arada 31.10.2008 de aşılamam oldu. adet tarihim 14 ünde adet tarihinden daha önce öğrenemezmiyim

:dance: :dance: :teytey: :teytey: :sm_cool:
Oleyyy yeni bir hamiş haberii daha. kaydirigubbakcemile2 Masallah pembe liste uğurlu geldi herkese nevocum.
Ama bize yer kalmıycak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allahım insallah rekor yasatır bize bu ay . :hooray:
Beauty çok tebrik ederim canım. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:Bizlere de dua et sekerim.

Son düzenleme:
ben zaten 1 aydır keçiboynuzu pekmezi yediriyodum eşime. sade yemiyoda bende süte karıştırıp veriyorum ona inşallah faydası olur. bu ayda burdan öğrendiğim gibi keçiboynuzu kürünede başladık.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…