Arkadaslar ben geldim. Sizi cok özledim, ama son günlerde kendimi cok kötü hissettim ve sizinde moralinizi bozmamak icin uzak kaldim biraz. Ne olur beni "esefle kinamayin ve lincde" etmeyin lütfen.
Daha cok isim var: tasinacagim, tedaviye baslayacagim. Umut yolculuguna cikacagim - bu yolda cok uzun ve yorucu. Sonunda ne var onuda bilmiyorum.
Yeni hamislerimizin gözlerinden öperim, cok tebrik ederim. Tedavi asamasinda olan arkadaslara da Allah yardimciniz olsun hepiniz cok güzel insanlarsiniz. Allah gönderecek meleklerinizi.
Belki benim melegim hic gelmeyecek, ama teyzelik de güzel olacak. Kiz kardesim yok, ama sizler hepiniz kardeslerim sayilirsiniz.
Nevroskycim beni merak ettin biliyorum, sana cok tesekkür ediyorum.
ok canim nevrocum sen biliyorsun iste senin icin demistim
iyi aksamlar kizlar gorusmek uzere..................
adet tarihim 7 veya 8 kasım.Ama bu aydan ümitli degilim.Eşimin şuan kullandıgı bir kür yok. Sigarayı azalttı. Adet olunca istanbulda bir dr gidicem.Prolaktin tahlili yaptırda gel dedi.Bakalım ne çıkcak.Şimdiye kadar problem eşimde sanıyoduk galiba bendede prolem var.Lütfen beni burda unutmayın
hihoyyythihoyyyt SÜPPER BİR HABER BU kaydirigubbakcemile2nevrosky,kızlaaaarrrr.HAMİLEYİM........ÇOOOK ŞÜKÜR ALLAHIMA BUGÜNÜ GÖRDÜM.RABBİM DUALARIMI KABUL ETTİ.bu ay ilk aşılamamı olmuştum ve tuttu çok şükür.darısı isteyen herkesin başına....:teytey:
kızlar birşey rica edicem bu sayfa sürekli yenilendiği için en son listeyi tek tek sayfalara bakıp aramak zorunda kalıyoruz.. acaba sık sık günmcellenmesini rica etsem olurmu:))))))))))))))
arkadaşım tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
sizlere bir sorum olacak eşimin sperm durumunu bilmiyorum ama bugün adetimin 12.günü ben bu ay 12 ile 18 arası hergün ilişki düşündüm sonra yine gün aşırı ama spermlerde sorun varsa 7 gün boyunca hergün sizce şansı azaltırmı gün aşırıya devammı etsem bi fikrinizi alabilirmiyim şimdiden çok teşekkür
Canlarım benim belim ve sırtım ağrıyor..biraz uzanıcam...:1hug:
nevrocum iyi akşamlarr nasılsınn...bende bugün doktora gittimm yumoşların ikisi de kendiliğinden çatlamışlarr...çok şükürr.... ben hissetmiştim zaten..doktor herşey yolunda dedi...hayırlısı..allah nasip etmiştir inşallah...şimdi ayın 18 zini heyecanla beklemeye kaldıı..sabırla beklicezz...allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn.inşallah bende bi gün bu topikte hamileyim diye yazmam nasip olur...öpt seni görüşürüz...
selam kızlar nasılsınız...nevrom hamişler artıyor.ay bizde bir gün hamileyiz diyecez biliyorum..bu topik uğurlu geldi herkese..bizler sıradayız..yakındır ama..sırada badem geliyor.onunda haberini alacaz işallah..
nevrosky kırk yılda bir evden nete gireyim dedim, iyikide girmişim bak hamişimiz olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?