• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ama bitanem çıkacağım birazdan poğaça yapıyorum akşam annemlere gideceğim maç varmış orda izleyecek eşim filan yani hazırlık var bizde heheheh byrun gelin sizde beklerim

gorunmuyordun hehehe gittin sandim simdi sanami kalsin topik banami olmadi ben bana demistim geldin benim dedin neolcak simdi

olmaz gidemezsin sen demirbastin hani bana birakmaistin topigi bende kustum cikiyorum senin olsun

tuh sabirsiza birakicaktim oda gitmis neyse bizde gidelim tek basina kalsin topik okis iyi aksamlara gorusmek uzere evet mac var ihhhhhhhhh

asimmm ben gidiyorum bitanem şu poğaçalrı halledeyimmm dadlummmmmmmm okişmiii ancak yarına görüşebilirz hepinizi çok seviyorummmmmmm yarına güzel haberler almak istiyorum byeeeeeeeeeeeeeeeeee

istee bana kaldi sonunda topic tadini cikariyim tek basima sesizlik cok guzellllllll
buranin kizlari cok geveze yaaaaaaaaaaa

canlarım size iyi haber vermek isterdim ama korktuğum 0.100 çıktı karşıma...çok üzüldüm anlatamamsenağlamabu kadar ümitten sonra dedim gelir bebişim.ama oda inatçı çıktı. prolaktin hormonum yüksekmiş.adet söktürücü verdi..2-3 günde bi daha tahlil yaptıracam..:çok üzgünüm:hepinize çok teşekür ederim..merak ettiniz,güzel dileklerde bulundunuz..nasipte yokmuş ne yapalım..bi dahaki aya işallah.geldim ağladım biraz şimdi biraz daha iyiyim...rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin..:Saruboceq::a015:

:teselli: inşallah kısa zamanda müjdeli haberinide alırız canım
üzülme diyemem çünkü böyle zamanlarda bir anlamı olmuyor bilirim
elinde olmuyor insanın üzülmemek taş gibi durmak
Hepimiz bir çeşit sınavdayız inşallah Allah yardımcımız olsun :1hug:

asi 74 keçi boynuzu kürü derken ne demek istedin açarmısın

bende iyice kafayi yedim keciboynuzu kurunu benmi dedim hatirlamiyorum ama soyleki
sperm sayisini artirmak ve hareketini artirmak icin keciboynuzu kuru faydali diyorlar hepimiz eslerimize yaptik tavsiye ederiz sanada okis :emir_bebek:

:teselli: inşallah kısa zamanda müjdeli haberinide alırız canım
üzülme diyemem çünkü böyle zamanlarda bir anlamı olmuyor bilirim
elinde olmuyor insanın üzülmemek taş gibi durmak
Hepimiz bir çeşit sınavdayız inşallah Allah yardımcımız olsun :1hug:

canım işallah hepimizde alırız bebişlerimizi işallah..geçti unuttum bile..ağlamak iyi geldi bide kabullenince daha iyiyim..sizlerinde tesellileriniz üstüne bal,kaymak gibi geldi.bademinde haberini aldıkmı deymeyin keyfimize..daha çok hamişler geliyor kızlar ne duruyonuz haydi halaya:teytey::teytey::teytey:hihoyyyt

sesiz soylemistim duyuldu galiba:utangac:
benden kaçmaz sırnaşık şey
delko8.gif

kizlar kayboldum sanmayin site benim haaaaa laluz canim seninle karsilasmadik icin hosgeldin aramiza insallah senide pembe listeye aliriz hemen

Back