- 30 Aralık 2007
- 1.277
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben çıkıyom hayırlı geceler yarın misafirim var akşam anca girebilirim beni özleyin anacım
ne güzellll darısı bizlerinn başınaaa allah yardımcımızz olsunn
kızlarr günaydınn akşam bayağı yoğunmuş sayfamız
bu hsg rahim filmi nasıl oluyor? doktor bi anestezi uygulayıp yapıyoruz istemezsen anestezi uygulamayız dedi. bu işlem o kadar acı veriyor mu ya!! ben zaten iğneden bile korkuyom o yüzden inşallah buna gerek kalmadan hamile kalırım.kaç gündür uyuyamıyom altüst oldum iyice off ya hepimiz bebişlere kavuşsak ne olur sanki????
bu hsg rahim filmi nasıl oluyor? doktor bi anestezi uygulayıp yapıyoruz istemezsen anestezi uygulamayız dedi. bu işlem o kadar acı veriyor mu ya!! ben zaten iğneden bile korkuyom o yüzden inşallah buna gerek kalmadan hamile kalırım.kaç gündür uyuyamıyom altüst oldum iyice off ya hepimiz bebişlere kavuşsak ne olur sanki????
Merhaba arkadaşım. İnşallah herşey güzel devam edecek ve sen de bebişlerine kavuşacaksın Allahın izniyle. Transferinin başarılı geçmesini dilerim. Dua edeceğim senin için. İlgin için teşekkürler canım. Listemize de ekliyorum birazdan.. Gelişmeleri bizimle paylaş olur mu arkadaşım. a.s.
canım varikosel elle muayenede de anlaşılabiliyor. zaten çok ilerlemişse sperm kalitesini etkiliyor.
biz eşimle bebek düşüncesine alışmaya çalıştığımız dönemlerde ikimizde kontrole gittik. eşime sprem testi yaptılar. sperm test sonucu 4 milyon çıktı. elle muayene etti ve dediki kesin varikosel renkli dopler alalım. tabi bu aşamaya kadar eşime çocuğun olmaz tüp bebek şart bile dediler.Çok üzgünüm çoook neyse uzatmayayım çok moralimiz bozuldu. eşim dopler çektirmedi. 1 ay sonra falan acıbademe gittik. hastaneyi ve doktoru değiştirdik. doktor elle muayenede varikosele rastlamadığını ama içimizin rahatlaması için istersek dopler çektirebileceğimizi söyledi. sperm test yaptırdık sonuç 60 milyon ama morfoloji %2.. bizde dopler çektirmedik...
Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız adlarını listemize yazdırdılar çok güzel ama uğramıyorlar. Kendilerinden haber alamıyoruz. Ben merak ediyorum , özel msaj ya da ziyaretçi mesajı ile ulaşmak durumunda kalıyorum. Ama kendileri gelseler ne güzel olur. Biz sadece burada liste yapmaya çalışmıyoruz ki büyük bir aile olduk ve çok şey paylaşıyoruz. Eğer o arkadaşlarımızdan okuyan olursa daha çok katılım beklediğimi belirtmek istiyorum. Çünkü ben hepinizi çok sevdim. :1hug:
benide eklermisiniz eşim azosperm kanallarda sıfır hiç bulunamadı kök hücreyle 1 yumurta döllendi oda tüp bebğimiz tutmadı ben eşimi çok seviyorum evlenmeden önce bunu biliyordum ama tüp bebekte başarısız olunca yıkıldım nerdeyse 25 gündür ne dışarı çıkıyorum ne uyuyorum uydum mu da hiç durmadan uyumak istiyorum hayatta değilim sanki karnıma dokunup bebeğim ne olur benimle ol beni bırakma diyorum her gece her an allahıma yalvarıyorum bi mucize ver dileğimi kabul et yarabbim diyorum en son ayın 19unda adet oldum.