beyaz melek
gel sen benim kafamdaki soruları aydınlat
şimdi senin yumurta takibin nasıl yapılıyodu
ayın kaçıncı günleri yumurtluyodun
şimdilerde benim kafamda sorun acaba yumurtlamıyorummu
yoksa geçmi yumurtluyorum senağlama
canlarım size iyi haber vermek isterdim ama korktuğum 0.100 çıktı karşıma...çok üzüldüm anlatamam.senağlamasenağlamasenağlamabu kadar ümitten sonra dedim gelir bebişim.ama oda inatçı çıktı. prolaktin hormonum yüksekmiş.adet söktürücü verdi..2-3 günde bi daha tahlil yaptıracam..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hepinize çok teşekür ederim..merak ettiniz,güzel dileklerde bulundunuz..nasipte yokmuş ne yapalım..bi dahaki aya işallah.geldim ağladım biraz şimdi biraz daha iyiyim...rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq::a015:
canım benim çok ilgili bir doktorum var..allah razı olsun gerşekten çok iyi biri..
yumurta takibim adetin 3.günü başlıyordu..
3.gün yumurtalık ve rahim genel anlamda değerlendiriliyordu.kist falan varmı diye..herşey normalse eğer adetin 5.günü klomene başladım sabah akşam 1 tane klomeni 5 gün kullandım..
adetin 9.günü tekrar kontrole gidip yumurta boyutların kaydediliyor..
12.günü tekrar gidiyorsun YUMURTALAR YAKLAŞIK 12.13.GÜN 18-20 MM CİVARINA ULAŞIYOR YUMURTALAR 20 MM ULAŞTIĞINDA İSE çatlatma iğneni vuruluyosun...
14.günü tekrar kontrole gidiyosun ve ultrasonda yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılıyor...
adetin 21.günü kanda progesteron testi yapılıyor.10 un üstünde ise yumurtanın çatladağı kesinleşiyor....
işte yumurta takibi böyle oluyo...
umarım yardımcı olnuşumdur..
ben 29 günde bir adet oluyorum..13-14-15 inci günümde yumurtalarım çatlıyor...a.s.
kızlar merhaba size pek ayakuyduramıyorum bugünde bi kitap bitiirdim giremedim buraya şimdi fırsatım oldu ama yazılarını okuyorum şimdi slmlaarrrrrr kk nın gülleriiiiiii kader arkdaşlarımm.............. bende bugünkü yoklamada varım
teşekkür ederim canım :CüvCüv:
peki çatlamadan öncemi ilişki yaşıyosunuzyani dr ne zaman başlayın diyo
aman yaa sorarken zorlandım iyimi
ben 3günden fazla ara ile oluyorumda adet:1ninca:
kızlar meraba nasılsınız
beyaz melek slm klomeni bu ay ilk defa mı kullandın
biraz anlatabilirmisin
ADETİN BİTİMİNDEN SONRA 10.GÜN İLŞKİ
12 GÜN İLŞKİ
14 GÜN İLİŞKİ
16 GÜN İLİŞKİ
18 GÜN İLİŞKİ OLURSA YUMURTLAMA GÜNÜNÜ KAÇIRMAMIŞ OLURSUN..
BİRKAÇGÜN GEÇ VEYA ERKEN YUMURTLAMAYA KARŞIhihoyyyt
kıslar nasılsınız bakalım ben ii haberlerle döndüm iiyiz çok şükürrrr kıslar siz neler yapıyosunuzzzzz iisiniz inşallahhhh sabahbi günaydın demiştim sonra uyudum birassss yattım işte öleeee
inş en kısa zamanda hamiş kalırsınben klomeni geçtiğimiz 3 ay kullandım ama çok iyi gelişmesine rağmen yumurtalarım malesef olmadı..
bu ay hiçbişey kullanmıyorum pes ettim
saldım çayıra anlıyacağınkaydirigubbakcemile
beyazmeleğim sana söleyip sölememeyi çok düşündüm acaba aklını karıştırırmıyım diye ama bak bende de hep sol tarafta sancılar vardıııı sürekli batıp duruyodu kokulara karşı aşırı hassastımmm hı bide sık wc ye çıkma biraz daha geç başladı bende 5 haftanın sonunda yaniiii sonra göğüslerim çok farklıydı regl den öncede şişerdi ama bu bi başka ani öle çok şişti ve acıdı ki hala da öle özellikle uçları hihoyyyt
dicem o kiii seni etkilemek istemem ama sen birazzz hamiş:CüvCüv: gibi geldin ya da ben öle olmanı istedimmmm acaba:uhm:???? kaç günün kaldı kuşummmmŞeniz:asigim:
inş en kısa zamanda hamiş kalırsın
bende bu ay klomeni ilk defa kullandım klomenin yararına demek ki
görende fazla görmeyende
Hoşgeldin güzelimm. :dance: :dance: Demek güzel haberlerle geldin , maşallah..Kalp atışlarını duydunuz mu tatlım pıt pıt pıt diye :dance: :dance:
inş cnm ağzından bal damlıyor inşklomenin genel olarak yararlı olduğunu düşünüyorum
bana da yaradı aslında çünkü her klomen kullanışımda en az 3-4 yumurta elde ettik ve istenilen olgunluğa ulaştılar..
ama kader kısmet işte olmayınca olmuyor
inşallah sena vesile olur klomende ilk ayında hamiş kalırsınhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?