- 29 Temmuz 2008
- 9
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevrosky yine rahatlattın beni canım çok saol.Ameliyat olması gerekiyorsa olucak biz bunu kabullendik zaten, ama yine de ister istemeez bi huzursuzluk oluyor.Olucaksa da çabucak iyileşmesi tek istediğimiz ve bu ameliyatın bize ilaç olması.Çünkü sonrasında beklentimiz umudumuz artıcak.İnşallah boşa çıkmaz.
günaydin canlarim...
Akşam doktora gittim adetin 12.günü idi.
3 tane yumurtam oluşmuş
1-10.5 mm
2-16.6 mm
3-18.6 mm............ 16 lik ve 18 lik yumurtalarin çok iyi dedi ve hemen çatlatma iğnesi pregnil 5000 lik 2 adet verdi akşam saat 10 da iğnemi yaptirdim....
Allah nasip ettiyse olacak inşallah..
Nasip etmediyse umudum bir başka aya kalacak
Arkadaslar hepinizin miraç kandilini kutlar , hayırlara vesile olmasını dilerim.a.s.
Dün aksam hepimiz için bol bol dua ettim.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
Bize hayırlı evlatlar nasip etin.
bende varım gerçi bu başlık biraz acımasızca olmuş ama amaç güzel benimde eşimde hareket azlığı çıktı bakalım neler olucak rabbim hayırlısıyla hepimizi bebek sahibi sahibi yapar inşallah
PURPLEMOON-12 TEMMUZ-DOĞAL YOLDAN-KEÇİBOYNUZU
Dr varikoselle ilgili teşhisi görmeden ilaç-vitamin vermek istemiyor.Keçiboynuzuna da başlamak istiyorum, aktardan mı alınıyor?Mevsimi oluyor mu bunun, bulabilir miyim acaba?
yaa internet beli deli etti sürekli baglantı kesiliyoKötü Kazen nevrosky nasılsın canım kızıl deniz bize bir macun önermişti hani hiçbir yerde bulamıyom oo markayı akzer diye bir marka var heryerde içerigi aynı markası değişikmiş ben onu alıcam yada bir aktar buldum soruna göre kendi hazırlıyomuş bide gidip onla konuşcam
bakiyomda kizlar macunlar keciboynuzlari felan masallahhhh allah emekleriniz bosa cikarmasin
benim herif daha yemiyo keciboynuzu felan :mymeka:sinir olyuorum biktim diyo igrenc tadi var diyo :mymeka:
herif hakli ama keciboynuzu yemekten boynuzlari cikacak yakindaa:CüvCüv:
Merhaba canım. Hoşgeldin aramıza.. :1hug: İnşallah herşey gönlünce olur canım. İnşallah herşey çok başarılı geçer. Yumurtaların gelişmesi , toplanması , döllenmesi , transferi , bekleme süreci... Dualarımız seninle canım. Emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah. Güzel haberlerini de burada hep beraber kutlarız canım. :içelim:
Senin eşinin sorunu ileri derecede infertilite dediğin tam olarak nedir canım? Fikir sahibi olabilmemiz için biraz açıklayabilirmisin?
Bu arada izin verirsen seni de listemize ekleyelim canım. Sen de bizim ilk tüp bebek , ilk çoğul bebek hamişimiz olursun da listemizi şenlendirirsin inşallah.. Amin..
Buraya sık sık gel canım. Bize tedavinden de bahsedersin , aşamalarından. Bilgi sahibi oluruz. Sana destek oluruz. Ailemizde seni de görmek isteriz.. a.s.
Evet bizim de internet kötü. Ama hadi burası devlet dairesi ve lan'dan bağlıyız. Anlayışla karşılıyorum. Ama evde sorun çıkınca sinir oluyorum ben de..
Canım çok iyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın? Ben hiç bakmadım açıkcası. Çünkü Eylül'deki spermiogramdan sonra başlarız sanırım. Çünkü şimdi kullandıkları ile karıştırmak istemeyecektir eşim. Eğer beklediğimiz gibi birşey çıkmazsa o zaman buna başlayacağız. Bu sebeple fikir sahibi olamadım. İyice araştır canım. İçine sinmeden de alma. :içelim:
yaa aslında napıcağımızı bilmiyoruz eşimin spermiyogram sonucunda hareket azlığı çıktı % 20 imiş dobler istedi yani varikosel'den oluyomuş bu hareket azlığı hani test olsun diye acaba hareket azlığının sebebi varikoselmi biliyomusunuz biz yıllık evlilik ilk 2 ay hapla korundum sonra bıraktık korunmadık sonra baktıkki zaten olmuyo her ay beklemek çok kötü :çok üzgünüm: dedikki dobleri çektirmeyelim dikkat edelim bir süre bunun beslenmeyle ilgili olduğunu söylediler ne kadar doğru bilmiyorum çünkü benim eşim yeşil olan hiçbişeyi yemiyo klava: