Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nabionuz kizlarr:CüvCüv::CüvCüv:
Nerde bu gislarrrrrrklava:klava::mymeka:
Bugun Kandil miydi? Iyiki siz varsiniz, yoksa bana kimsenin haber verecegi yok Hepinizin kandili mubarek olsun.
Bu sabah cok mutlu kalktim cunku yumurtlama testine gore yarin yumurtlayacagim, yani TRye gitmeden sansim var. Ama meyva suyu makinam bozulmus Havuc suyu yapamicam Ne sans....Neyse en azindan TRye gitmeden yumurtlicam. Hadi bakalim....
ben geldim kızlar:dance:
benim bugün yumurtlama günüm ama kandilde ilişki olurmu günahmıdır bir bilgi verirseniz sevinecemlaelaelaelaelae
:CüvCüv:gamyoncuiremsu
fani dünyanın padişahı değilim gönül hırkalarını yamar giyerim dostlarla ağlar dostlarla gülerim siz sevdiklerime iyi kandiller dilerim
ben geldim kızlar:dance:
benim bugün yumurtlama günüm ama kandilde ilişki olurmu günahmıdır bir bilgi verirseniz sevinecemlaelaelaelaelae
:CüvCüv:gamyoncuiremsu
Din konusunda derin bilgilerim olmasa da bana kandilde iliskiye girmenin gunah olmasi hic mantikli gelmedi. Yani sex de insanlar icin, kotu bir sey degil ki gunah olsun. Sex-den sonra gusul abdestini aldiktan sonra niye sorun olsun ki ? Neyse bunlar benim kendi dusuncelerim, diyorum ya bu konu da ozel bir bilgim olmadan yaziyorum bunlari.
Nikahlı eşlerimizle birlikte olmamız helaldir ..:lepi:
Zina yapmıyoruz ki haram olsun..
Abdest aldıktan sonra...:1closedeyes:
Nikahlı eşlerimizle birlikte olmamız helaldir ..:lepi:
Zina yapmıyoruz ki haram olsun..
Abdest aldıktan sonra...:1closedeyes: