Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne mutlu sana ya allah tamamına erdirsin.rabbim bizlerde çifter çifter nasip etsin........sitede sorunlardan dolayı canım sıkılmıştı ama bu haber ilaç gibi geldi ya......

canlar okadar çok bekledikki bu günü bugün bile tekrar test yaptım.Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah biz bile çok ümitsizdik ve çok zordu gebe kalmam ama mucize geldi işte bebişim:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

hatay canım normal yolla oldu dimi nelere dikkat ettin neler yaptın biraz anlatabilirmisin bize

hatay1977 tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Nevrosky canım beni esefle kınıyon dimi(( uzun zamandır uğrayamadım.. listeden bilem çıkmışım(( bugün adet günüm hala gelen giden yok.. dua edin kıslar ...

HATAY1977 tebrikler
işte uzun süredir beklediğimiz güzel haber.inşallah sorunsuz bir hamişlik geçirir ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsınnnnnnnn

kızlar hiç umudunuzu kaybetmeyin mutlaka olacak bebişler bigün sadece Allahtan isteyin bide çok dua ettim ya Allahım bana doğal yoldn bi bebek nasip et beni zorlu yollara sokma diye

kizlarrrrrrrrrrr gecmis sayfalari okumaya calisiyorum ama olmuyor nevar ne yok nasilsiniz

nevrosky canım kusura bakma sevinçten olsa gerek yazmayı unuttum size ümdimizi kaybetmişken Allahım birden sevindirdi bizi.mazur görüm 3 senenin beklentisi vara.s.

Canım benim olsun. Ben anladım zaten. Sevinçten kendini kaybettin haliyle. Önemli olan hamiş olman. Önemli olan muradına ermen bitanem. Seni ve eşini çoooooook çoooooooooook tebrik ediyorum. :hooray: Çok şükür 19. hamişimiz oldun. Varikosel ameliyatı öncesinde piyango gibi oldu. İşte en ümitsiz zamanlarda. Boşvermişken geliyor bu bebeler. Buna bir örnek daha senden geldi. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. :Saruboceq: Allaha emanet olun bitanem. Artık daha çok bekliyoruz seni bilgilerine , deneyimlerine ihtiyacımız her zaman var. Umudu oldun bütün varikosel ameliyatı bekleyen arkadaşlarımızın. :lepi:

Haydi kızlar halayaaaaaaaaaaaaaa :teytey: :dance: :dance: :dance:

merhaba arkadaşlar.bügün tatil evdeyim yoksa bu saatlerde giremezdim siteye.hatay1977 tebrikler canım.allah tamamına erdirir inşallah

MERABA ARKADAŞLAR.İŞLERİ BİTİRDİM YENİ GİREBİLDİM.TATİLDEN DOLAYI BAYAĞI Bİ İŞ YAPTIM.
HATAY1977 ARKADAŞIM ÇOK TEBRİK EDERİM.NE BÜYÜK SÜPRİZ.DARISI TEZ ZAMANDA HAYIRLISI İLE BİZLERE KIZLAR
NEVROCUM HALAYA DEVAM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

mrb canim tut ucundan halayin :teytey:

mrb canim tut ucundan halayin :teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile2

hataycım hayırlı olsun cicim rabbim tamamına erdirsin inşallah ya bu kk beni delirtcek en son ya bi açılıyo bi hata veriyo neyse kızlar size ii sohbetler çok uykum var biraz uzanayım muck a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…