Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım kişilerin durumuna göre karar veriliyor buna..mesela biz direk tüp bebeğe yönlendirildik..hiç aşılama yaptırmadık..

ben de sabahın köründe makyaj malzemelerini alıp arabada dikiz aynasından makyaj yapıyorum..ya da hastaneye gider gitmez makyaja koşuyorum tuvalette...kaydirigubbakcemile3

Sırf moralim yerine gelsin,aynaya baktığımda kendimi bakımsız,mutsuz görüp demoralize olmayayım diye...

Bu arada arkadaşlar teşekkür butonları da çalışmıyor bazankafamçokkarıştı

bademcim dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gider ve senide pembe listeye alırız:Saruboceq:

canım hayelelrin çok güzel inşallah birgün gelir hepsi gerçek olur :Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar.evet geldim ama sayfaları açamadım.dün doktora gittik herşey çok normal haftası ile orantılı dedi doktor.kalp atışlarını duyduk.Allah'a şükür herşey normal.bir dahaki kontrol 5 hafta sonra.Allah hepinize nasip kısmet etsin en kısa zamanda.

canım ya tabiki çok güzel olur hihoyyyt ama kociş izin vermezki :çok üzgünüm: nevroskyun dediği gibi buraya girmemize bile laf ediyorlar biz buluşmak istiyoruz desek...yasakkelime:mymeka::tomato:senağlama

bu arada canım ben de anadolu yakasın da oturuyorum ama sana çok yakın değil...

çok sevindim canım herşeyin normal olmasına :dance::dance: allah sağlıklı birşekil de kucağına almayı da nasip etsin (amin )

çok sevindim canım herşeyin normal olmasına :dance::dance: allah sağlıklı birşekil de kucağına almayı da nasip etsin (amin )

çok sağol canım gerçekten içim rahatladı.biraz korkuyordum ama Allah'a şükür herşey yolunda.Allah isteyen herkeze versin.Gerçekten bende eşimde çok mutlu olduk.Darısı isteyen herkezin başına.İnşallah bu şekilde sorunsuz devam eder Allah'ın izniyle.

herkese merhablar..kızlar nasılsınız??? ne güzel ya mşlh herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hamile arkadaşlar inş.9 ayın sonunda selametle kavuşursunuz bebeklerinize.Bizlere de en yakın zamanda hamilelik inş..

merhaba arkadaşlarr bugün de hasta olmadım ama saydığım için olamadım stresten galibaaa offf off 29gün oldu 35 günü geçsek tamam yaa bi geçemedimm

Bu akşam kimseciklerr yok topikte ne kadarr ısssızzz burasıı :sm_confused::a015::a015:

Günaydın kızlar. Şeniz Ben şimdi işyerinden çıkıyorum. İşyerinde açıp ben yokken yazılanları okuyacağım. Günümüz güzel geçer inşallah. Güzel haberler alabilmek ümidiyle , şimdilik hoşçakalın.a.s.

günaydın arkadaşlar nasılsınız.bizimde sorunumuz varikoseldi sayfaları okuyunca umutlandım.inşallah rabbimin izniyle hepimiz hamiş kalırız.ameliyatın üzerinden 7 hafta geçti.günler çabuk geçse.

herkeze günaydın kızlar.nasılsınız görüşmeyeli .akşam bir ara baktım herkez çok iyi .olymposss ve sema çok sevindim cumartesi günü her şey yolunda gitmiş.Allah tamamına erdirsin.bizdede Allah'a şükür herşey normal.kalp atışlarımızı duyduk.ama bende her geçen gün şikayet artıyor.akşamları hep uyuyorum.mide bulantıları çok attı.ama yinede şükürler olsun.

Günaydınnn Kızlarrr herkeze sağlıklıı,huzurluu, güzel bir hafta geçirmenizi diliyorumŞeniz

26.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi

1 el-muallim
2 _f_a_d_i_k
3 ..ELCHIN..
4 OcerenO
5 asi74
6 nevrosky
7 birebira
8 bengüsu
9 balsurat
10 sema3455
11 olymposss
12 duygu2008
13 aymes
14 rapunzell_82
15 Gülüm_se
16 benssenb
17 canzi3445
18 gaye43
19 civciv1981
20 MONA ROSA
21 heja
22 -badem-
23 minos
24 casper33
25 kkpraa
26 naren1981
27 xvyz
28 gülsu

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar hayırlı huzurlu sağlıklı bol hamiş haberli bir hafta geçirmeniz dileğiyleeeeee.......

HAFTANIN İLK GÜNÜNDEN SİZEE KOCAMANNN BİR GÜNAYDIN.........
HAFTASONU UĞRAYAMADIM.....KUSURUMABAKMAYIN.....
ÖNCELİKLE SEMACIMMMM ÇOK TEBRİK EDERİM TEKRARDAN...GERÇİİ BENİM ŞÜPEM YOKTUUU DA....
ÇÜNKÜ BANA GÖRE KAN DEĞERİN GAAYET NORMAL Dİ...
ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...

CUMARTESİ GÜNÜ PİSİKOLOĞA GİTTİM..............
HERŞEY MÜKEMMEL GEÇTİ YAKLAŞIK 2 SAAT GÖRÜŞTÜK.......
BANA O KADAR İYİ GELDİ Kİ ANLATAMAM....
İÇİMİ RAHATLAMIŞ VE HAFİFLEMİŞ HİSSETTİM....
BANA ÇOCUĞUN OLMAZSA NE OLUR DİYE SORDU..................
CEVAP VEREMEDİM KEM KÜM ETTİM..........
NE OLUR Kİ DEDİ...........OLMAZSA ÖLÜM VARMI SONUNDA....
COCUĞU OLMADIĞI İÇİN ÖLEN VARMI DÜNYADA DEDİ....
BANA ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLER VERDİİ VE BEN CUMARTESİ GÜNÜNDEN BU GÜNE............
KENDİMİ DÜŞÜNÜYORUM SADECE..........
YOLDA GÖRDÜĞÜM HAMİLELERE BAKMIYORUM........
HAFTASONU SÜREKLİ GEZDİK..SİNEMAYA GİTTİK ALIŞVERİŞE GİTTİK..
KAHVE İÇMEYE ÇIKTIK BİYERLERE...................BEN YAŞADIĞIMI VE HAYATTA BENİ MUTLU EDEBİLEN BAŞKA ŞEYLERİN DE OLDUĞUNU HİSSETTİM........
YOLDA KARŞIMIZA BİSÜRÜ HAMİLE GELDİ GEÇTİİ...
BİRSÜRÜDE MİNİK BEBEK.................
ONLARI BELKİ FARKETTİM AMA GÖRMEDİM........
ESKİSİ GİBİ İÇİM ACIYIP SURAT ASMADIM SAATLERCE.............
VE EŞİMMM ÇOK ŞAŞIRDIII.... O KADAR BEBEĞİ GÖRÜP İLGİNİ ÇEKMEDİİİ BU SANA ÇOK İYİ GELDİ VE SENİİİ ÇOK İYİ GÖRDÜMM KEŞKE DAHA ÖNCE GİTSEYDİN DEDİ...
GERÇEKTEN ÇOK İYİYİM....
BİR SÖZ SÖYLEDİ PİSİKOLOĞUM..............
NEGATİFLİK POZİTİFİ HER ZAMAN BOZAR................
POZİTİFLİK İSE OLMAYANI BİLE OLDURUR DEDİ............
ARTIK DAHA POZİTİFİM...VE ŞUNU BİLİYORUM Kİİİ ALLAH BİZE HEPİMİZE ANNELİĞİ TATTIRACAK......
DEMEKKİ HENÜZ HAZIR DEĞİL MİNİK BEBEKLERİMİZ....
O ZAMANNN O GELİNCEYE KADAR HAYATIMIZIN TADINI ÇIKARALIM.....
BEBEĞİMİZ GELDİĞİNDE YAPAMAYACAĞIMIZZ BİRSÜRÜ ŞEY VAR...O GELENE KADAR ONLARI YAPIP KENDİMİZİ ÖDÜLLENDİRELİM....
DOYA DOYAA BU GÜNLERİN TADINI ÇIKARALIM....
HAMİLEYKEN YAPAMIYACAĞIMIZ ŞEYLERİİ YAPALIM VE ACELE EDELİM BUNUN İÇİN ÇÜNKÜÜÜÜÜ BEBİŞ GELDİĞİNDEE BUNLARA PEK FIRSATIMIZ KALMAYACAK..
DÜNÜ UNUT YARINI DA NE OLACAĞINI DÜŞÜNME BU GÜNÜNÜ EN İYİ ŞEKİLDE YAŞA...............YARININ GARANTİSİNİ KİM VEREBİLİR BU DÜNYADAAA:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…