gerçi bizim doktor 3 kere aşılamayı deneyelim sonro tüp bebeğe geçeriz direk dedi. ama aşılamada şansınız %10 dedi.bana kalsa direk tüp bebeğe alırım size ama 3 kere aşılama olman şart dedi. bu doğrumu arkadaşlar. 3 kere aşılama olmadan tüp bebeğe geçilmiyomu.
inşallah canım benim boş değildir. bende salı günü takrar gidecem. evden çıkarken bir umutla çıkıyorum. kendime bakıyorum makyajımı yapıyorum giyiniyorum sırf kendime moral olsun pozitif gideyim diye ama her seferinde gözlerim dolu dolu çıkıyorum. doktorun suratına bir umutla bakıyorum ağzından her çıkan kelimeyi takip ediyorum güzel şeyler söyleyecek diye ama 12 gün oldu bugün normalde hemen hemen bugün yarın aşılamamın olması gerekiyodu :çok üzgünüm:
neden olmasın canım belli olmaz elbet bı gun tanışırız ve iyi de olur..............ben istanbulda ataşehır tarafındayım... işim ümranıyede......valla gel çaya.. iyide olur...........tanışır sohbet ederız ve ayrıca herkesı de çağırırız.........ama bebişi olanlar gelmesın kardeşim vıyak vıyak çay içemeyız ya dı mı..şaka .. rabbım herkese versın de hepbırlıkte gazıp eğlanelım...........yureğimız ferah acımız olmadan inş......... selam ve dua canımmmmmmmmmmma.s.
iyi akşamlar kızlar.evet geldim ama sayfaları açamadım.dün doktora gittik herşey çok normal haftası ile orantılı dedi doktor.kalp atışlarını duyduk.Allah'a şükür herşey normal.bir dahaki kontrol 5 hafta sonra.Allah hepinize nasip kısmet etsin en kısa zamanda.
çok sevindim canım herşeyin normal olmasına :dance::dance: allah sağlıklı birşekil de kucağına almayı da nasip etsin (amin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?