Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım merak ettim seni 2 gün gelmeyince. :sm_cool: Ama güzel haberlerle geldin , kendini affettirdin. Maşallah bitanem. Sonuna kadar böyle sorunsuz gitsin herşey inşallah. :Saruboceq: Şikayetlerinin artması normal. Ama zamanla alışırsın sanırım. Hem günler de ilerliyor. Her geçen gün ona daha çok yaklaşıyorsun. :asigim: :dance:

herkese günaydınlar a.s. hepinizi öpüyorum Şeniz

beyaz melekcim dr a gittikten sonra hiç görüşmedik nasılsın canım :1hug:

canım çok doğru söylemiş dr... iyiki gitmişsin canım... çok iyi gördüm seni kaydirigubbakcemile5:1hug:

Günaydın kıslar yeni bi haftaya girdik inşallah umut dolu bol hamişli çok güzel bi hafta olur.:Saruboceq:
Beyaz melek randevunun güzel geçmesine çok sevindim, rahatlamış olman çok güzel hep böyle neşeli, mutlu ol seni hiçbişeyin üzmesine izin verme:1hug:
Narencim bebişinin kalp atışını duymuşsun senide tebrik ederim canım.

canım iyi olduğuna çok sevindim işte herşey bu kadar basit çok çok güzel olacak bundan sonra senin için herşey! sen dr nun sözünü dinle zararlı çıkmazsın tatlım umarım çok çok mutlu olsursun biraz da olsa bebek düşüncesini çıkarmak insana çok iyi geliyor eşinle hayatın tadına vardığınızda zaten negatif düşünmüceksin bile fırsatın olmıyacak çünkü canım neyse iyi olduğuna gerçekten çok sevindim allah herşeyi gönlüne göre versin :dance: :dance: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın arkadaşlar nasılsınız.bizimde sorunumuz varikoseldi sayfaları okuyunca umutlandım.inşallah rabbimin izniyle hepimiz hamiş kalırız.ameliyatın üzerinden 7 hafta geçti.günler çabuk geçse.

Canım hoşgeldin. Senin listede tarihin 20 Ekim olarak gözüküyor. Yani günün geçmiş. Durumundan bilgi verebilirmisin? Listemizi güncelleyelim.

canlar ben kahvaltı etmeye gidiyorum.cokacimcoookbiraz da işim var sonra görüşürüza.s.

canım ya çok teşekkürler .gerçekten içim rahatladı. korkuyordım aslında boş gebelikten.ama kalp atışlarını bir göreseksin o kadar hızlı ki şaşırdım.Çok güzel duygular bunlar Allah herkeze yaşatsın en kısa zamanda.misafirim vardı hafta sonları pek giremiyorum nete.kardeşimle nişanlısı vardı.nişanlısı gitti kardeşim 1 hafta kalacak .bu hafta rahatım yemek hazır evde.

Beyazmelek iyi olmana çokk sevindimm :)Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallahh

Günaydınnn Kızlarrr herkeze sağlıklıı,huzurluu, güzel bir hafta geçirmenizi diliyorumŞeniz

Günaydın canımmmmm. a.s. Güzel dileklerin için teşekkürler. Senin de haftan çok güzel geçsin bitanem. İnşallah bu hafta senin için unutulmaz bir hafta olur. yerimseniben a.s. :asigim:

gunaydin kizlar guzel bir gun guzel bir hafta dilegiyle..............
bu arada site yine hata veriyor dunden beri insallah duzelir hemen

Oh canım ne güzel. Baksınlar biraz sana. Teyze olmak kolay değil. kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın nasılsınız bakalım hayırlı bol hamişli güzel bi hafta diliyorummmmmm

beyazmelek canim iyi olmana cok sevindim gercektende oyle olmeyiz ki bebgimiz olmazsa senin yazdiklarini okuyunca bende rahatladim
zaten bende bu gelgin icindeyim bi kendi haytima bakicam diyorum unutuyorum sonrada tekrar boyle oluyorum ama artik dusmek yok hayat guzel allahimiza binlerce sukur :Saruboceq:

kizlar bu arada bugun benim icin buyuk gun tup bebek drumuzda saat 2de rdvumuz var
butuun test sonuclarina bakicak bu inhibine b olayida aydinlanacak benim icin dua edin guzel haberlerle doneyim
bir aksilik cikmaz insallah

Günaydın güzelim. Hayatındaki bu olumlu gelişmeye çok sevindim. Herşey daha güzel olacak. Bugün seni çok iyi gördüm. Hep böyle pozitif ve mutlu ol bitanem. :asigim:

gunaydin kizlar guzel bir gun guzel bir hafta dilegiyle..............
bu arada site yine hata veriyor dunden beri insallah duzelir hemen

Günaydın canım nasılsın evet dünden beri hata veriyor yine tam düzeldi diye sevindik problem çıkmaya başladı:çok üzgünüm:

Şeniz
kizlar bu arada bugun benim icin buyuk gun tup bebek drumuzda saat 2de rdvumuz var
butuun test sonuclarina bakicak bu inhibine b olayida aydinlanacak benim icin dua edin guzel haberlerle doneyim
bir aksilik cikmaz insallah

Canım benim demek büyük gün bugün Allah yardımcın olsun bitanem dualarım seninle inşallah herşey yolunda gider. Güzel haberlerini bekliyorum habersiz bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…