gunaydın kızlar belınaycım senı tebrık ederım canım uzun zaman dır gırmedım bu sıteye gırınce cok pısıkolojik sorun yasadım neden ben hamıle değilim diye cok sukur sıtresı attım sımdı yıne başladı bebek ıstegı dayanamayıp gırdım ve kalbım fırlayacak bendde bebek ıstıyorum
allahtan hayirlisi canim tabi esinin morfolojisi yuzundende cvp veremmeis olabilirsin sperm sayinizi yazmismiydin canim buraya
canım iyi yapmışsın insan kendini iyi hissedince buraya girmeli ben sanki buraya geldikten sonra daha çok umutlu oldum bizden daha kötüleri olduğu için kendi halimize şükretmeyi hepimiz için dua etmeyi hamiş çıkınca mutlu olmak çok güzel bunlar insanı daha güçlü yapıyır ve yıldırmıyor canım inşallah bundan sonra seni aramızda daha sık görürüz allah zamanı gelince hepimize bebişlerimizi verecek canım :1hug::enbuyukkk:
2 gün kalmış. Büyümüştür şimdi o annesi. Daha güzel duyarsın kalp atışlarını , daha güzel görürsün kendini.Allah nazarlardan saklasın. a.s.
merhaba kızlar size çoook güzel bir haberim var
sonunda oldu allahın izniyle mucizem banada geldi
test yaptım ÇİFT ÇİZGİ çıktı hemde kopkoyu......HAMİŞİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH....
Güzellerrrrrrrrrrr.. Şeniz Cumanız mübarek , gününüz aydın olsun. İnşallah bugün hepimiz güzel bir gün geçirerek haftasonuna göz kırparız.
canım kader arkadaslarım bunu hepınız bılıyorsnuz ama yınede ben soyleyeyım hatırlarsınız bı sıtede darkfınlıfe var o da bızım arkadasımız uye o bı zaman buraya yazmış ve kendıde yapmıs kuran bılenler bunu lutfen yapsın yapanlar faydasını gormus
biliyordum işte olmadığını bebeğim yine gelmedi yine beni bulmadı offf içim acıyor artık sabır sabır nereye kadar kalmadı artık yaa adet oldum bir ay daha gitti ama ömrümden ömür gitti bebeğimden dahada uzaklaştığımı hissediyorum ağlıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?