Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım iyi yapmışsın insan kendini iyi hissedince buraya girmeli ben sanki buraya geldikten sonra daha çok umutlu oldum bizden daha kötüleri olduğu için kendi halimize şükretmeyi hepimiz için dua etmeyi hamiş çıkınca mutlu olmak çok güzel bunlar insanı daha güçlü yapıyır ve yıldırmıyor canım inşallah bundan sonra seni aramızda daha sık görürüz allah zamanı gelince hepimize bebişlerimizi verecek canım :1hug::enbuyukkk:

Güzellerrrrrrrrrrr.. Şeniz Cumanız mübarek , gününüz aydın olsun. İnşallah bugün hepimiz güzel bir gün geçirerek haftasonuna göz kırparız.

ewet bıtanem ben esım ıse gıdınce evin işlerini bırakır hemen netı acardım ama sımdı 2 ay sonra sıtresı yendım ve sızlere yıne katıldım ınsallah rabbım hepımıze nasıp etsın canım kusura bakma kuran bılıyormusun

2 gün kalmış. Büyümüştür şimdi o annesi. Daha güzel duyarsın kalp atışlarını , daha güzel görürsün kendini. Allah nazarlardan saklasın. a.s.

sağol canım inşallah duyacağız kalp atışlarını.kardeşimde geliyor bugün .teyzeside görecek inşallah yeğenini.ayrıca eşiminde hafta sonu işi yokmuş.şimdilik her şey güzel gidiyor.inşallah yarında güzel habelerle döneceğim.

Günaydın canlarım Cumanız mübarek olsun Allahım şu mübarek günün hatrına düm dualarımızı kabul eyler, ve kavuşturur bizi dileklerimize inşallah:Saruboceq:

Günaydın canlarııımmmmm............ kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Hepinizi öpüyorummmm.........Şeniz Şeniz

süper bir haber bu .Allah tamamına erdirsin canım .kaç gün gemişti senin adetin onu hatırlamıyorum.ama kıpkırmızı çıkması çok ama çok iyi.Allah tamamına erdirsin.gözün aydın.

canım kader arkadaslarım bunu hepınız bılıyorsnuz ama yınede ben soyleyeyım hatırlarsınız bı sıtede darkfınlıfe var o da bızım arkadasımız uye o bı zaman buraya yazmış ve kendıde yapmıs kuran bılenler bunu lutfen yapsın yapanlar faydasını gormus

nevrocum sanada hayırlı cumalar.bende okula gitmeden biaz siteye bakınıyım dedim.canımsenin eşindede morfoloji sorunu vardıdeğilmi.siz bişeyler kullanıomusunuz bunun için.

Güzellerrrrrrrrrrr.. Şeniz Cumanız mübarek , gününüz aydın olsun. İnşallah bugün hepimiz güzel bir gün geçirerek haftasonuna göz kırparız.

canım, bu ne gizel bir dua :Saruboceq: resimdeki kız da maşallah ne kadar tatlı

CUMANIZ MÜBAREK GÜNÜNÜZ AYDINOLSUN ARKADAŞLAR a.s.:1hug::asigim:

herkeze günaydın arkadaşlar.Herkeze hayırlı cumalar .hayırlı bir günde hayırlı haberler almayı nasip kısmet eder inşallah Yüce Rabbim hepimize.

Ey Âlemlerin Rabbi olan Allah’ım

Herkesin gönlünü yaratıp da
o gönüllerin isteklerini veren Sensin.

Adını konuşmaya başlayan çocuğa öğreten,
Sonra o çocuğa adını andıracak rızıkları veren yine Sensin.

Biz o çocuk gibi Sen’in lütfuna talip olduk,
Bizleri de o gibi layık olabilenlerden kıl.

Ömrümüzü, günlerimizi ve bu Cumamızı mübarek kıl.
Bizleri doğru olabilen ve de kalabilenlerden eyle!

Adının rahmetini öğrenen ve de öğretenlerden kıl
Huzuruna varırken bir çocuk timsali gibi çıkabilmeyi nasib eyle.

***Hayırlı Cumalar***

herkese gunaydin kizlar
cumaniz mubarek olsun
insallah guzel heberler aliriz
elchin canim gecmis olsun bi dahaki aya insallah kendini cok yipratma hayirlisi

binbirgece canim ml de yazar yada konnsantrasyon vardir sayisi yani spermin olmasi lazim

Canım merhaba arkadaş ne yapmış ben pek anlayamadım konuyu açarmısın biraz

Canımmm :teselli: Bitanemmm a.s.

Kolay değil tatlım biliyorum. Bütün bir ayın emeğini , umudunu aldı gitti o kırmızılar.
Yeni bir aya başlamak sana zor geliyor olabilir. Yeni periyodun sonu çok uzak gelebilir. O kadar günü nasıl eriteceğini düşünüyorsun belki. Acaba bu ay olacak mı diye düşünmeye başlamışsındır. Ama günler o kadar çabuk geçiyor ki , hayat öyle bir devam ediyorki. Bir bakacaksın adete gün sayıyorsun. Elbet bu saymaların , beklemelerin , özlemlerin bir sonu olacak. Dileğim en kısa zamanda mutlu sonla son bulması.

Hadi güzelim toparlan.. Belki önümüzdeki ay. İnşallah önümüzdeki ay. :Saruboceq:

Umut olmasa yaşanır mı bu dünyada? Kim diyebilir bu ay meleğin sana gelmeyecek diye? %1 ümit bile olsa toparlanmaya değmez mi? yerimseniben Şeniz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…