Canımmmm :asigim: ben sabah buralardaydım da ben yokken yazılanları okudum , listeleri düzenledim. İnşallah güzelim. ben de güzel haber vermek için can atıyorum. Allahım ksımet ederse veririm :asigim: :1rolleyes:
Sen nasılsın bitanem?Yanlış hatırlamıyorsam 25'inde gidiyorsun di mi doktora?
Slm canım benden iyilik çok şükür senden nbr. Dün akşam üzeri açıldı site saat 4 gibiydi herhalde:1hug:
sagol canimmm bende cok iyimmm allaha sukur buralardan bayagi uzak kaldim ben galiba:sm_confused:kizzlarrr benim kaynanamlar istanbula tasindiii artik tedaviye geldimde kalicak yerim var o yuzden biraz rahatladimm yoksa napicam diye dusunuyordum koskoca istabull
kızlar gecen esra ceyhanın programında ibrahim saraçoğlu çıktı ve bu keçiboynuzunun en önemli kısmının kaynama süreci oldğunu söyledi yani 10 dk.kaynaması gerekiyorsa bu kesinlikle 11.dk yı bulmayacakmış çünkü herhangi bi etkisi kalmıyormuşş..
haaa yurtdisinda kalan kizlar size bir haberim varrr ben keci boynuzunu buldum artik marketlerde satiyorlar gerciii azosperm olanlara nekadar faydali olur bilmiyorum ama ben denicemm pekmezinede basladimm...nevrooo biliyorum bunu cvplamadan bikmisindir ama nasil yapiliyordu bu keci boynuzu ögle yicekmiydi yoksa haslama felanmi
Canım sayı ve hareketlilik ne güzel artmış. :hooray: Çok sevindim. :dance: Morfolojinin düştüğünü o kadar takma. O zaman zaman değişiklik gösteriyormuş. Mesela yarın verse %12 bile çıkabilir. Yeterki kronikleşmesin. Mesela bizim 2 spermiogramda %3 iki spermiogramda %2 çıktı. Sizin tekrar düzelir bitanem. E vitamini kullanmanız faydalı olacak. Harekete iyi geliyor. hihoyyyt
CANIM AYNI DUYGLARI BENDE YAŞADIMM BAZEN SEVİNMEYE BİLE KORKUYORDUM AMA YÜCE RABBİM OKADAR BÜYÜKKİ BAK BEN 3 AYDIR SÜREKLİ LEKELENME GÖRMEME RAGMEN 12 .HAFTAMIZI BİTİRDİK ŞÜKÜRLER OLSUNN..İNŞALLAH 9 AYIN TAMAMINI DA SAGLIKLA GÖRÜRÜZ KALBİNİ FERAH TUT İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN CANIM...a.s.
AAAAAA bu çok güzel bi haber canım sevindim senin adına inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin ama tedaviye gerek olursada kalıcak yerinin olması çok güzel. Bu arada keçiboynuzu kürünü sormuşsun nevro bugün yazdı onu tekrar bi kaç sayfa geride bulucaksın canım:1hug:
arkadaşlar benide eklermisiniz listeye 2 yıl bitti evliliğimde eşimin azospermi olduğunu öğrendik geçen hafta tüp bebek demiş doktor.Moralim çok bozuk arkadaşlar.Dualarınıza çok ihtiyacım var
arkadaşlar benide eklermisiniz listeye 2 yıl bitti evliliğimde eşimin azospermi olduğunu öğrendik geçen hafta tüp bebek demiş doktor.Moralim çok bozuk arkadaşlar.Dualarınıza çok ihtiyacım var
slm fatoscum nasilsin
bende yurt disindayim nerden buldun canim ya ben trden gelirken 2 kilo getirmistim heme biticeni ne biliyim 2 ay olmadan bitti
simdide bir arkadasa rica ettim 3 kilo getirebiliyo oda hatta bana ne yapacan bunu kac sene yersin dedi bende kansizlik var dedim inandimi bilmiyorum
nerden buldun canim almanyada hersey var valla ama bizim buralarda pek bulamam galiba
Canım sen hem hamilesin hemde adet mi görüyosun. Yanlış anladıysam kusuruma bakma sakın.:çok üzgünüm: Merka ettim sadece.
kaynatip suyunumu iciyorsun canim icine birseyler atiliyormu
fatoscum 6 7 tane kucuk kucuk kirip yarim lt suda 3 dk kaynat kapagini kapat 20 dk dinlendir
sonra bi kavanoza al
ilk hafta sabah aksam
sonra 3a ya her aksam yatmadan
icine birsey katmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?