inşallah hamilesindir canımm :1hug:kızlar dayanamıyorum ben gidip bir test alıcam zaten varsa çıkar yoksada kendimi adetim gelmeden alıştırmış olurum bana dua edin gerçi hiç ümidim yok ama allahtan umut kesilmiyor size sonucu yazarım
öğrendiğim iilk andan beri dualarımdasınız sakın beni yanlış anlamayın bunu belirtemiyosam ifade edemiyosam özür dilerim şu an çok sıkıntılıyım ama bebeğimi görim daha ii kendimi ifade edebilirim gibi geliyo
allahım tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı bebişler inşallah rabbim dualarını kabul ettiği kulların duası saysın inşallahhhh
canımmmmm çok sağol benim içinde çok süpriz oldu hiç beklemiyodum aslında düzenli ilişki de olmadı ara ara dağınık uzun aralarla malum ramazan okul sınavlar bayram hı bi de pko varrrr oldu işte rabbim nasip ederse oluyo işte pazartesi sabahı test yaptım sonra teste banyoda bırakıp çayımı demledim tv açtım 3 dakka falan sonra gittim baktım çift çizgi inanamadım kk ya baktım kapalı((( hemen allahım arkadaşlarıma da nasip et hayırlısyla tez zamanda diye dua ettim sonra eşimi aaradım dedim hamileyim dr a gitcem dedim ii aman git dedi inanmadı bana dr vajinal ultrasonla baktı ama biraz uzun baktı çok kurcaladı sonra daha küçük rahim kalınlaşmış çok güzel dedi kan da bakalım dedi 188 çıktı nasıl mutluyum anlatamam .salı akşamüstü wc de çamaşırımda pembelik gördüm hemen dr aradım evde progestan vardı onu kullan dedi ağrım da oldu biraz tabi yıkıldım çarşamba dr tekrar gittim bhcg 335 olmuş artmış 2katına ykın ama tam değil beklediğmden biraz düşük dedi dış gebelik olabilir belki dedi dünyam başıma yıkıldı ağla ağla içim çıktı dün akşam hem o pembelik hem sancılar kesildi rahat bi uyku çektim allahıma şükür ki bugün hiçbişe yok na ağrı ne kanama hiç bişe yok cumartesi tekrar bhcg bakılcak işte tam burda dualarınıza gerçekten muhtacımmmmm ama içimde bi umut varrrrr dış gebelik olsaymış sancıdan duramazmışım dr öle dedi felç gibi olursun yürüyemezsin dediii :ecrin_bebek:
pazartesi ancak görürüz keseyi dedi korkuyorum heyecanlıyım içimde buruk bi mutluluk varr ama inanıyorum ki bebeğim benim gibi güçlü olucak tutunucak annesine hemde doğru yerden beni yalnız bırakmıcak ben onu çok bekledim çok istedim çok özledim beni daha fazla bekletmicek eminimmmm
rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı hamişlikler nasip etsin sizlere çok destek oldunuz bana
dualarımdasınız nolur sizde dua edin bana :CüvCüv:
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ UMARIM HERKEZ İYİDİR ...
NEVROSKİ CANIMM KEYİFLER NASILL.??
BALSURAT CANIM RABBİM SENİN VE DİĞER ARKADAŞLARINDA DUALARINI KABUL ETSİNN VE GERÇEKTEN BU ZOR BEKLEME SÜRECİNDE HEPİNİZE SABIR VERSİNN...:Saruboceq::Saruboceq:
İNŞALLAH RÜYALARINDAKİ GİBİ YÜCE ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SANA BAL SURATLI Bİ KIZ ÇOCUK NASİP EDERRR :Saruboceq::Saruboceq:
Canım hoşgeldinnnn. :1hug: a.s. İyiyiz çok şükür sen nasılsın?
kızlar dayanamıyorum ben gidip bir test alıcam zaten varsa çıkar yoksada kendimi adetim gelmeden alıştırmış olurum bana dua edin gerçi hiç ümidim yok ama allahtan umut kesilmiyor size sonucu yazarım
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ UMARIM HERKEZ İYİDİR ...
NEVROSKİ CANIMM KEYİFLER NASILL.??
BALSURAT CANIM RABBİM SENİN VE DİĞER ARKADAŞLARINDA DUALARINI KABUL ETSİNN VE GERÇEKTEN BU ZOR BEKLEME SÜRECİNDE HEPİNİZE SABIR VERSİNN...:Saruboceq::Saruboceq:
İNŞALLAH RÜYALARINDAKİ GİBİ YÜCE ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SANA BAL SURATLI Bİ KIZ ÇOCUK NASİP EDERRR :Saruboceq::Saruboceq:
nevrosk hoş geldin canım sabah yoktun buralarda .nasılsın senden güzel haberi ne zaman alıyoruz .bu ay bekliyoruz senden bebiş haberini.ama sen yinede bize bakıpta stres yapma .bu bizim içimizdn gönlümüzden geçen bir istek.Allah dualarımızı kabul eder inşallah.
herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar inşallah günün birinde banada buraya sevinçli haberi yazmayı nasip eder yüce rabbim adet tarihim 17 ekimde geldi sanki çok lazımmış gibi
selammm kizlarr nasilsiniz??nezaman acildi site???ben dunde denemistim olmamisti insallah ise yaramistir..nevrrooo naberrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?