nevrocum bu arada benı lıstemızden cıkarmayacaksınız demı...acıklanamayan ınfertılıte olunca..aglarım bakkksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
nevrocum bu arada benı lıstemızden cıkarmayacaksınız demı...acıklanamayan ınfertılıte olunca..aglarım bakkksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv::ecrin_bebek:bu arada ciddi ciddi nedense bende ümitliyim bu ay :1rolleyes:
Canım hoşgeldin. :1hug: Ben seni yoklamalarda var yazıyorum. Artık yoklamaları sabah hazırladığımdan , sen de gece geldiğin için var yazılıyorsun. sengözlerimebaksanab
Çok sağol bitanem. Daha iyiyim çok şükür. Ahh bal yaptı bunların hepsini bize. Şimdi de Recep İvedik peşinde koşturuyor. :mymeka:klava:
Doktorun durumlarınızı beğenmesine çok sevindim canım. Yalnız şu çok beğendiği son 2 spermiogram sonucu nasıldı canım paylaşırmısın bizimle ana hatlarıyla. :1rolleyes:
marıfetlı balım ıgne oyaları felan...10 parmaganda 10 marıfet...:jeyyar::jeyyar:Selam kızlarr ben geldümm :)Azcuk el işimi elime aldım iğne oyası yaptım hehe :) Nevromm --rapunzell ne oliyiii sümüklü oldunuz sizde:dilcikar:naniknanik:roflol:
evt çıkaracak senin o listede işin yok :jeyyar::jeyyar:laelaelaelaelae
çıkartıp pembe listeye ekleyecek (inşallah en kasa zaman da) a.s.
canım ya sensiz olur mu hiç a.s.
Iyi geceler kizlar nasilsiniz?nevrocum geçmiş olsun inşallah iyileşmişsindir kaç gündür seni göremiyorum...
ay canım dr kaldı tum tahlıl sonucları..elınde tasıma gun boyu dedı.dosyaladı aldı benden.embrıyolog arkadsım oldugu ıcın gayet rahatım evımmıs gıbı hıssedıyorum.bende bıraktım:roflol::roflol:
şimdı hatırlamıyorum.tek hatırladıgım morfolofı.denılern kruger sıstemı onları yazayım...bu 3 testı bız 1yılda yaptırdık.sayısı felan ıyıdı.tek sorun yumurtayı dolleyemıyor demıslerdı..
ılk test %2 morfoljı (esım haftada 2 kez bıra ıcerdı,sıgarada haftada 1 pkt felan kullanırdı.)
2.test sanırım%5 (kotu alıskanlıkları bıttı.gnc bıtkısel ılac kullanmıstı)
3.test %7 morfoljı hıcbısey kullanmadı...kadın dogum uzmanına gıdecegımız ıcın son testı bız kendımız yaptırdık dr solememıstı.
sayıda bır prb yoktuuu...
marıfetlı balım ıgne oyaları felan...10 parmaganda 10 marıfet...
balım ben nevro gıbı kotu gecırmıyorum...
işim geregı gun boyu dısarda satısdayım.hasta olunca mıllet sıparısde vermıyor..
baktım prımler gıdecek.dr yolunu tuttum.antıbıyotık verdı 3 tanede ıgne yedım.dr 10 yazayım dedı amanın napıyosun dotumu suzgec edeceksınız dedım.ben ıyımde
nevro cok kotu oldu....yakalarsa senı yandın..klava: klava:her yerde senı arıyor....kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:roflol: :roflol: :roflol: Doğru gemişsin güzelim. :lepi:
Canım morfoloji maşallah çok güzel yükselmiş. Diğer değerler de iyiyse bebiş tez zamanda gelir inşallah. :dance: :hooray: :teytey:[/QUOTE
:jeyyar::jeyyar:Selam kızlarr ben geldümm :)Azcuk el işimi elime aldım iğne oyası yaptım hehe :) Nevromm --rapunzell ne oliyiii sümüklü oldunuz sizde:dilcikar:naniknanik:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?