çocuk istemeye başladığımızda içimde bir umut hemen geliceğini sanmıştımoysa nerden bilebilirdim ki beni bu kadar bekleteğeni,yüreğime yangınlar düşüreceğini,göz yaşlarımın hiç dinmeyeceğini ve nerden bilebilirdimki evlat hasretinin beni depresyona sokacağını...etrafımda hamile haberlerini aldığım her geçen gün hasretin içimi bir kez daha kavuruyordu.veee vee artık psikolojim dayanamamıştı depresyona davetiye çıkardı.vee o zorlu tedavi süreci yazması o kadar çok uzun sürerki..her hamile gördüğüm zaman ve bebekli ortamlarda ağlama ve baygınlık krizlerim,yanlız kalma isteğim...sanki beynimi ben idare etmiyordum..istemsiz bir şekilde beynimi kemiriyordu..dr.gittikten sonra 1 yıllık tedaviye alındım ama bebe hasreti ile korunmak nedir bilirmisiniz anlatamam...anlatılamazz..yaşanması gerekir.. Sonra allahıma şükürler olsun tekrar sağlığıma kavuştum.ama hala yoksun 20 ay oldu senin bana gelmeni bekliyorum seni o kadar çok istiyorumkii ama kollarım bomboş eyy hasret kokan bebeğim bu ayriliğa dayanirmi bu yürek bu kadar bekletilirmi bebeğim gel artık balsuratına hasret kaldım gel...her ay yaptığım gebelik testlerinin sayısı belli değil.her negatifi görünce dünya başıma yıkılmış gibi oluyorum.ama çok kısa zamanda biliyorum rabbime inanıyorum ki bende pozitifi görücem .sana şükürler olsun rabbim o sevinci,mutluluğu mucizeyi banada yaşatıcak inşallah.artık umudum var..pozitif düşünüyorum..gelicek annesinin kuzusu biliyorum ...rabbimin mucizeleri sonsuz...rabbim tüm bebek hasreti çekenlere en kısa zamanda sağlık,hayırlı,salih evlatlar nasip etsin inşallah.aminn
senağlama senağlama senağlama senağlama
Çocuk istemeye başladığımızda içimde bir umut hemen geliceğini sanmıştımOysa nerden bilebilirdim ki beni bu kadar bekleteğeni,yüreğime yangınlar düşüreceğini,göz yaşlarımın hiç dinmeyeceğini ve nerden bilebilirdimki evlat hasretinin beni depresyona sokacağını...Etrafımda hamile haberlerini aldığım her geçen gün hasretin içimi bir kez daha kavuruyordu.Veee vee artık psikolojim dayanamamıştı depresyona davetiye çıkardı.Vee o zorlu tedavi süreci yazması o kadar çok uzun sürerki..Her hamile gördüğüm zaman ve bebekli ortamlarda ağlama ve baygınlık krizlerim,yanlız kalma isteğim...Sanki beynimi ben idare etmiyordum..istemsiz bir şekilde beynimi kemiriyordu..Dr.gittikten sonra 1 yıllık tedaviye alındım ama bebe hasreti ile korunmak nedir bilirmisiniz anlatamam...anlatılamazz..yaşanması gerekir.. sonra Allahıma şükürler olsun tekrar sağlığıma kavuştum.Ama hala yoksun 20 ay oldu senin bana gelmeni bekliyorum SENİ O KADAR ÇOK İSTİYORUMKİİ ama kollarım bomboş EYY HASRET KOKAN BEBEĞİM BU AYRILIĞA DAYANIRMI BU YÜREK bu kadar bekletilirmi Bebeğim gel artık balsuratına hasret kaldım Gel...Her ay yaptığım gebelik testlerinin sayısı belli değil.Her negatifi görünce dünya başıma yıkılmış gibi oluyorum.Ama çok kısa zamanda biliyorum rabbime inanıyorum ki bende pozitifi görücem .Sana şükürler olsun Rabbim o sevinci,mutluluğu mucizeyi banada yaşatıcak inşallah.Artık UMUDUM VAR..POZİTİF DÜŞÜNÜYORUM..GELİCEK ANNESİNİN KUZUSU BİLİYORUM ...Rabbimin mucizeleri sonsuz...Rabbim tüm bebek hasreti çekenlere en kısa zamanda sağlık,hayırlı,salih evlatlar nasip etsin inşallah.Aminn
senağlama senağlama senağlama senağlama
Çocuk istemeye başladığımızda içimde bir umut hemen geliceğini sanmıştımOysa nerden bilebilirdim ki beni bu kadar bekleteğeni,yüreğime yangınlar düşüreceğini,göz yaşlarımın hiç dinmeyeceğini ve nerden bilebilirdimki evlat hasretinin beni depresyona sokacağını...Etrafımda hamile haberlerini aldığım her geçen gün hasretin içimi bir kez daha kavuruyordu.Veee vee artık psikolojim dayanamamıştı depresyona davetiye çıkardı.Vee o zorlu tedavi süreci yazması o kadar çok uzun sürerki..Her hamile gördüğüm zaman ve bebekli ortamlarda ağlama ve baygınlık krizlerim,yanlız kalma isteğim...Sanki beynimi ben idare etmiyordum..istemsiz bir şekilde beynimi kemiriyordu..Dr.gittikten sonra 1 yıllık tedaviye alındım ama bebe hasreti ile korunmak nedir bilirmisiniz anlatamam...anlatılamazz..yaşanması gerekir.. sonra Allahıma şükürler olsun tekrar sağlığıma kavuştum.Ama hala yoksun 20 ay oldu senin bana gelmeni bekliyorum SENİ O KADAR ÇOK İSTİYORUMKİİ ama kollarım bomboş EYY HASRET KOKAN BEBEĞİM BU AYRILIĞA DAYANIRMI BU YÜREK bu kadar bekletilirmi Bebeğim gel artık balsuratına hasret kaldım Gel...Her ay yaptığım gebelik testlerinin sayısı belli değil.Her negatifi görünce dünya başıma yıkılmış gibi oluyorum.Ama çok kısa zamanda biliyorum rabbime inanıyorum ki bende pozitifi görücem .Sana şükürler olsun Rabbim o sevinci,mutluluğu mucizeyi banada yaşatıcak inşallah.Artık UMUDUM VAR..POZİTİF DÜŞÜNÜYORUM..GELİCEK ANNESİNİN KUZUSU BİLİYORUM ...Rabbimin mucizeleri sonsuz...Rabbim tüm bebek hasreti çekenlere en kısa zamanda sağlık,hayırlı,salih evlatlar nasip etsin inşallah.Aminn
senağlama senağlama senağlama senağlama[/quote
kızlar topiğimizin süper etkili giribi sonunda banada bulaştı gözüm aydın olsun.:içelim:..ballll seni yakalarsam varya tarçınla karıştırıp yiycem .:jeyyar:..yumoşlarıma iyi gelir....şaka bi yana bana mikrobu sevgili oğluşum bulaştırdı...ama ne yapalım başa gelen çekilir...hep beraber çekeriz buruncuklarımızısenağlama
Keşke yollamasaydımherkez duygusallaştı .Siz ağlamayın bak bende ağlamıyorummm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?