nevrom güselim, çabuk toparlan,seni çok seviyoruz,kıyamayız sana.
geçmiş olsun
vallahi arkadaşlar günün nasıl geçtiği konusunda en şikayetçi olanlardan biri de benim. öncelikle tüm çalışan bayanlar aynı zamanda birer ev hanımıdır. 7 yıldır en çok canımı sıkan şeylerden bir tanesi de "evhanımlarının işi zor " cümlesi. günümü merak eden arkadaşlarıma yazayım;
sabah 6.00 da kalkıp hazırlanıyorum,eşimin kahvaltı sını hazırlıyor kendim giyiniyorum. eşimin salon ya da oturma odasına attığı eşofman vs. toplayıp,çoğu zaman kahvaltı yapamadan çıkıyorum. saat 12;30 a kadar işteyim. işteyken tüm öğretmenler gibi hem çocukları eğitmeye,hem bişeyler öğretmeye,hem seviye belirleme sınavlarına hazırlanmalarına,hem velilerin aniden sınıfa girerek dersi bölüp hocam çocuğun durumu nedir diye sorup arkasından da ""ya şu çocukla oturmasın ya da ben kitap alamam sen al "vb. istekleriyle ilgilenip tekrar kalplerini kırmadan derste gelmemelerini anlatmaya çalışıyor,hırslı ve rekabet duyguları aşırı gelişmiş,tuhaf öğretmen arkadaşlardan zarar görmeden günü kurtarmaya çalışıp , hastaysam,üzgünsem bu duyguları bastırmaya çalışıp ....çalışıp çalışıp eve geliyorum.
eşim hergün eve misafir gelecekmiş gibi hazır ve nazır olmamı istediğinden(çünkü çoğu zaman bana sormadan 2 -3 aileyi akşam oturmasına çağırır) evi temizleyip(230metrekare),en az 3 çeşit yemek (aynı yemeği iki kez üst üste yemeyen kocama her gün yeni menü) yapııp,öğrencilerime materyal hazırlayıp,test,proje ve sınav kağıdı okumak, varsa çamaşır ütü işleri onları yapıp saat 17;30 da sofra ve yemeklerin hazır olmasını sağlayıp,yemekten sonra bulaşıkları halledip çay koyup,sonra meyve ve kuruyemiş hazırlayıp,hepsi yendikten sonra mutfağı tekrar toplayıp,kendi çantamı hazırlayıp,eşimle vakit geçirip saat 12 gibi de yatıyorum.(misafir geldiyse en az 4 çeşit hamur işi yapmak,hızlı ve mükemmel servis hizmeti de bu işlere dahildir)
birkaçkez namaza niyetlendim düzenli kılamadım,ileride çocuk olursa(inşallah) ne yaparım bilmiyorum.
bir haftadır gribim ve adetim sürüyor,çikolata kisti olanlar bilir nasl bir işkence yaşadığımı.ona rağmen sürüne sürüne tüm görevlerimi aksatmadan yaptım,sadece eşim iki akşam çay koydu o kadar.
bugün aşırı kanama ve grip nedeniyle iflas ettim,bacaklarım titriyor. sadece evi süpürücem,akşama yemek yapıcam.
kızlar nasılsınız ben dün giremedim nete vaktim olmadı inş. yeni hamişler çıkmıştır eski yazılanlara bi bakayım
iyiym canım bel ağrılarım var daha doktora gitmedim haftaya gitcem bakalım inş. sorun yokturMerhaba güzelimmm. Şeniz Yok bitanem yeni hamişimiz çıkmadı maalesef. İnşallah yakında yine arka arkaya patlar bombalar. :Saruboceq: Sen nasılsın canım?
kızlar ya hem artık işimede başladım gün boyu sohbetler edebiliriz daha yakından takip edebilirim siteyi sizlerin hikayeleri olmasa daha zor atlatırdım ama emin olun hepinize tekrar tekrar teşekkürler
iyiym canım bel ağrılarım var daha doktora gitmedim haftaya gitcem bakalım inş. sorun yoktur
ya nıye altı yıl yazıyor ben bır sene on aylık evlıyım.nasıl yazıcam ya oyle cıksın dıye nevros bır el at guzelım be
Canım evlilik tarihini yazarken yanlışlık yapmışsındır. (yıl kısmında) Evlilik tarihini yazıp after'ı seçeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?