kızlar inanılmaz mutluyum :sm_cool:
bugün ben yokum aranızda :jeyyar:
bugün ovulasyon testi yaptım kopkoyu çıktı :teytey:
hatta ilk çizgi diğerinden daha koyu bakın :lepi:
yaşasın preseed de almıştım boşa gitmeyecek :smiley-cool::roflol:
günaydın kızlar a.s. mutluluk hep sizlerle olsun :1hug:
aymescim çok çok sağol canım a.s. fıralar süperdi sırnaşık şeysırnaşık şey
Günaydın canım her sabah güldürücem sizi artık kararlıyım:1hug:
Asicimiyiyim canım sağol sen nasılsın demek seninkide kıskanç bende o fıkraya bayıldım
sevcangökselgünaydın bitanem nasılsın inşallah hepimizin günü güzel geçera.s.
ah aha aymescim bende bi anlatsam oyle fikralar cikar ortaya evi arar gec acarim nerdeydin ne yapiyodun
derim afedersiniz tuvaletteydim tuvalette ne yapiyon der bana daha ne diyim
bigun eltime gitmistim oturmaya gidicemide soylemistim evi ariyo yok eltimin evde bozukmus eve bi geldim herkes beni ariyor isten cikip eve gelmis duskunlukte var diyorum biraz rahat birak imkanimi var
hicbir erkek kuzenimle konusamam o kadar yani
canım ya senin kociş çok kıskançmış allah yardımcın olsun canım :1rolleyes:
benim kocişte tam tersi çok rahat bana hiç sormaz ne yapıyon nere gidiyon nerden geliyon hiç demez :sm_confused: tamam bana güvendiği için sormuyor ama doğrusu ben de bundan rahatsız oluyorum bu kocişlerin orta hallisi yok mu acaba kaydirigubbakcemile3
ah aha aymescim bende bi anlatsam oyle fikralar cikar ortaya evi arar gec acarim nerdeydin ne yapiyodun
derim afedersiniz tuvaletteydim tuvalette ne yapiyon der bana daha ne diyim
bigun eltime gitmistim oturmaya gidicemide soylemistim evi ariyo yok eltimin evde bozukmus eve bi geldim herkes beni ariyor isten cikip eve gelmis duskunlukte var diyorum biraz rahat birak imkanimi var
hicbir erkek kuzenimle konusamam o kadar yani
Canlarım ben dün akşam giremedim. Çok kötüydüm.:a015:
Yine çok kötüyüm ama teftiş olduğu için geldim işe. :çok üzgünüm:
Eve bir gittim , bir yattım. Bir daha da kalkamadım. Yemek bile ayağıma geldi. O kadar kötüydüm yani arkadaşlar senağlama (sümüğümü göstermek için koydum ağlamıyorum kaydirigubbakcemile3)
Hepinizi çok özledim. Şimdi yazılanları okuyayım. a.s.
Belim ağrıyor hafiften,midem de bir tuhaf,gözlerim karardı ..Bir halsizlik geldi bana..:bbo:
yarın ki işlemidüşünmekten dolayı psikolojik galiba..
eşim betin benzin soldu dedi.....
Şu yarını bir atlatsam..Acaip bir sakinlik bir uyuşukluk geldi bana...kafamçokkarıştı
iki gündür içimde ne olduğunu bilemediğim tuhaf bir his var..Kalbim çok daha hızlı çarpıyor sanki..Heyacan bastırdı sanırım..Ama hem heyacanlı hem de uyuşuk bir haldeyimkafamçokkarıştı
canım benim tamamen psikolojik.inşallah hayırlı haberlerle dönersin.Birde sanki duygusallığım had safhada..her an ağlıcak gibiyim..ne oluyor bana...:a015:
Eve bir gittim , bir yattım. Bir daha da kalkamadım. Yemek bile ayağıma geldi. O kadar kötüydüm yani arkadaşlar senağlama (sümüğümü göstermek için koydum ağlamıyorum kaydirigubbakcemile3)
Hepinizi çok özledim. Şimdi yazılanları okuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?