E
EU2
Ziyaretçi
SSK ile anlaşma bittiği için mi bu fiyatlar böyle canım? Bana öyle demediler geçen gün.
Nevroskycim bana bu gün söyledikleri böylesenağlamasenağlamasenağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SSK ile anlaşma bittiği için mi bu fiyatlar böyle canım? Bana öyle demediler geçen gün.
Ben aradım valla..anlaşmamız bitti artık ssk ile dediler..
1 temmuzdan beri hemde..
yanlış anlaşılma oldu diyelim ama özel hastaneler ssk ile anlaşmayı bitirmişler...:1no2:
Nevroskycim bana bu gün söyledikleri böylesenağlamasenağlamasenağlama
Ancak üniversite hastanelerinde yararlanılabiliyor devletin tüp bebek yardımından anladığım kadarı ile..
Özel hastenelerden kendi imkanlarımızla..
Sadece ilaçlardaki indirimdern faydalanabilmek için rapordan yararlanabilicez...:sm_confused:benneyaptımki:1no2:
Kazen bana bir doktoru önerdi,aradım konuştuk.Dr.Engin Oral.Gayet ilgili bir adam.Onu da düşünüyorum alternatifler arasında..Diğer doktorlara hiç ulaşamadım bile.Ya izinliler ya da sekreterleri çıkıyor telefona..Engin bey ile telefonda bizzat konuştum .Yüzyüze de görüşmeyi düşünüyorum ...
kızlar intten baktım şimdi biraz ssk anlaşmalarına bazı hastaneler yeni sözleşme tarihini beklemeden anlaşmayı fes etmişler bile ama bazıları hala beklemede anlıyacağınız karışık ortalık kimileri beklemede bu da demektir ki ii araştırmak lazım çünkü beklemede olanlar ekime kadar beklicekler demektir anlaşmayı fes edenlerin vede anlaşmaya devam edenlerin listeleride var bi bakın derim
Anladım canım. Önce verdiler , sonra fazlasıyla aldılar. Zaten 2'ye düşürdüler. :mymeka:
Ben tanımıyorum canım onu. Dediğin gibi öbürlerine ulaşmak çok zor. Belki de hayırlısı budur. İnşallah birinci denemende tutar canım. Tabi benim dileğim bu ay mucizeyle bize gelmendir.
Canım Bağkur'u ne yapmışlar? Bir de linki versene canım buradan , bakalım listeye..
İnşallah canım yaaa..Hepimizin yüzünü güldürsün Allah...
Şimdi Allah a dua ederken şöyle diyorum
"Allahım, hamiş olamadan,bebişim sağlıkla dünyaya gelmeden,onun büyüdüğünü görmeden canımı alma !!!......."
google den özel hastanelerin ssk anlaşmaları diye arattım canım sen de öle bak
ya kızzlaarrr..bişey sorucam..biz bu akşam keçiboynuzu kürüne başladık..6 tane keçiboynuzunu kırıp kırıp attım,sonra topladım,eşim de büyük bir zevkle içti:)))yalnız,bu kırık olan keçiboynuzlarını yarınki yeni şurubu hazırlarken yeniden kullanabilir miyim??yoksa 1 kez bu akşam kullandım,atıyorum bunu,yarın akşam başka keçiboynuzu kullanıyorum,böyle mi??bilgisi olan varsa,paylaşabilir mi acaba??
İnşallah canım yaaa..Hepimizin yüzünü güldürsün Allah...
Şimdi Allah a dua ederken şöyle diyorum
"Allahım, hamiş olamadan,bebişim sağlıkla dünyaya gelmeden,onun büyüdüğünü görmeden canımı alma !!!......."
amin canım inşallah allah hepimize nasip etsin o günleri:1hug:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=3377410&posted=1#post3377410
Ege tıp fakültesinden bile daha ucuz...