kocisim gelicek simdi yemegi hazirlayim ben
sonucu merak etmistim yemegi yaparken dayanamadim biraktim yemegi geldim
devam edeyim yemege ben
aksama gelirim kizlarrr optum hepinizi
kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm allahım öğrendiğimde elim ayağım titredi sonra tahmin etmeyeceğim bir sakinlik geldi üstüme hepiniz için çok dua ettim inanın bthgc 1554 çıktı nasıl sizce sizi çok seviyorum allah bu duyguyu hepinize yaşatsın
bugün kontrole gittik ee 1 ay oldu ameliyat olalı
dr sadece verdiğim vitamin iyi onu kullanın başka bişeye gerek yok demiş
ameliyattan 3 ay sonra sperm tahlili gel dedi
daha 2 ay var bakalım sonucumuz nasıl çıkacak
bu arada daha erken sürede 2 . ayda hamile kalanlarda var
şu macun işinedemi girsekki düşünüyorum ama
canım eşin varikosel ameliyatımı oldu benimde eşim varikosel ameliyatı oldu bu ayın 15 inde 1 ay olacak bizde 3 ay son ra gideceğiz kontrole.ilaç vermiş szin doktor bizim ki ilaç vermedi 3 ay sonra düzelme olmazsa ozamn dedi ilaç vyerimsenibenericem dedi.
sizede geçmiş olsun canım birbirimize yakınız
dr sadece ONEDAY MAXİMUM diye bi vitamin verdi başka bi ilaç vermedi burdaki arkadaşların eşlerine mesela dahada farklı ilaçlar vermişler
dr başka bişeye gerek o vitamin iyi yeterli demiş bilmem artık:dilcikar:mirmirmirmir
yinede keçiboynuzu kullanalım diyorum bide macun falancokacimcoook
sizin sonuç nasıl çıkmıştı:uhm:[/QUOT
saol canım bizim sayı çok düşük çıkmıştı 3,5 milyon hareketlilik iyi 1saatte %75.ben 20 gündür keçiboynuzu kürünü uyguluyorum birkaçgündürde pekmezini sabahları aç karnına yedirmeye başladı.bugünden itibaren evde kendim bir karışım hazırladım onuda yediriyorum.
çakşır suyuda var onuda içirmek istiyorum ama mide bu ya karıştırıncas kocacığımın midesi almazki.onu artık keçiboynuzu kürünü içirdikten sonra düşünüyorum nasipse.şakkıdı
kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm allahım öğrendiğimde elim ayağım titredi sonra tahmin etmeyeceğim bir sakinlik geldi üstüme hepiniz için çok dua ettim inanın bthgc 1554 çıktı nasıl sizce sizi çok seviyorum allah bu duyguyu hepinize yaşatsın
dr. lar hep aşılama dedi ben keçiboynuzuna inanmıştım kızlar e vitamini de kullandı bir de bi ara zinco c içti ama bunları 3-4 haftadır da içmiyodu k.boynuzu işe yaradı bence
sünger , rapunzel,nur,haci hepinize çok teşekkürler allah size de yaşatsın bu mutluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?