kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm allahım öğrendiğimde elim ayağım titredi sonra tahmin etmeyeceğim bir sakinlik geldi üstüme hepiniz için çok dua ettim inanın bthgc 1554 çıktı nasıl sizce sizi çok seviyorum allah bu duyguyu hepinize yaşatsın
kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm allahım öğrendiğimde elim ayağım titredi sonra tahmin etmeyeceğim bir sakinlik geldi üstüme hepiniz için çok dua ettim inanın bthgc 1554 çıktı nasıl sizce sizi çok seviyorum allah bu duyguyu hepinize yaşatsın
allahım ne büyüksün sen kudretine sual olunmaz yarabbim 15 günde 7 hamile ile mutlu ettin bizi umudumuza umut kattın sıra bekleyen bütün arkadaşlarımızında başına inşallah tabi benimde inşallahh nolur yarabbim duy sesimizi sen büyüksün inşallah sırayla hamile olalım yüzlerimiz gülsün
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün kontrole gittik ee 1 ay oldu ameliyat olalı
dr sadece verdiğim vitamin iyi onu kullanın başka bişeye gerek yok demiş
ameliyattan 3 ay sonra sperm tahlili gel dedi
daha 2 ay var bakalım sonucumuz nasıl çıkacak
bu arada daha erken sürede 2 . ayda hamile kalanlarda var
şu macun işinedemi girsekki düşünüyorum ama
hihoyyyt:sm_cool: kızlar çok teşekkür ederim hepinize isimlerini yazamadığım herkese
nevro ilk mesajımı görünce çok duygulandım ve utandım:1closedeyes:
naren ben ilçesindenim bursanın o yüzden bizim bursaya sevkimiz zor oluyor aslında ben de medical park istiyom ben de Çok üzgünüm çoook
site yine donup kalıyo zor giriyorumkötükedihüso
heheyyyttttt ben geldim nevrom buradyım ve herzaman halaya hazırım hadi bakalımm sm_cool: :sm_cool: :dance: sosito sosito sosito sosito
nevrocum ben bugün adet oldum ..... 11 yaşımdan beri 1 kere gecikti o da klomendendi. tüp bebek yapacaz bir ara ama hiç bişey de yapmıyoruz. hatta gün hesaplayarak çalışma bile ama hala her adet döneminde geriliyom. Allahtan hayırlısı.
güzel haberler inanın bu ay en çok beni sevindirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?