nevrocum canım teşekkür ederim valla acayip bi sakinlik oluyor gerçekten,sayı 100000 milyondu mililetrede, ileri hareket %15 , yavaş hareket %30 morfoloji who ya göre %60 tı krugere göre bakmadık bu hafta test yapcaktı ama allhtan gerek kalmadı
merhaba nevrocum...............bak artıyooooo hamışlar olımpo su tebrık edıyorum kız nevro nasıl bı dua zıncırı kurduysan herkes sıra sıra hamiş kalıyo..... ya.............ne guzel ..inş sıra sana gelır..........canım moralın daıma yuksek ols........... bol dua ile........
kızlar mrb inş. beni de kabul edersiniz aranıza.hep takip ediyom ama anca üye oldum.sizi okudukça moral buluyorum çünkü biz de bebiş istiyoz ama maalesef hepimiz inş. kısa sürede kavuşuruz
kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm allahım öğrendiğimde elim ayağım titredi sonra tahmin etmeyeceğim bir sakinlik geldi üstüme hepiniz için çok dua ettim inanın bthgc 1554 çıktı nasıl sizce sizi çok seviyorum allah bu duyguyu hepinize yaşatsın
kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm allahım öğrendiğimde elim ayağım titredi sonra tahmin etmeyeceğim bir sakinlik geldi üstüme hepiniz için çok dua ettim inanın bthgc 1554 çıktı nasıl sizce sizi çok seviyorum allah bu duyguyu hepinize yaşatsın
kızlar ben sabah temizlik yaptım sonrada arkadaşa gittim.akşam misafirim var.birşeyller hazırlayacğım.şimdi olymposss senin sonuç için açtım çok ama çok sevindim canım ya .Allah tamanına erdirsin.beraberiz sanırım.Allah'ıma binlerce şükür teker teker pembe köşeye geçiyoruz.sıradaki .sıradaki kim bakalım.hafta sonu pek bakamayacağım.umarım pazartesi 2-3 kişi daa olur burda.
kızlar akşam rüyamda nevrosy nin nazar boncuklarını gördüm.hayırmış olymposss senin hamile haberini alacakmışız.nevrosky bana da hamile olduğumda nazar boncuğu göndermişti.canım nevrosky bizde sana göndereceğiz bu ay.inşallah .sende kavuşacaksın bebişine.
istesemde yoramıyorum canım çok çabuk yoruluyorum.akşam çok çabuk uykum geldi 23.00 kadar zor dayandım.ara ara mide bulantım oluyor.sanırım artık başladı hamilelik sendromu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?