çalışma günlerim nasıl kızlar 7,12,13,16.17.19 yorumlayın bakim
ya kızlar birde şunu sorayım.Bu sperm tahlilinden önceki perhiz süresi 3-5 gün olacakmış galiba ama eşimde bu süre 3 günden kısaydı bu sonuçları etkilermi acaba?
çalışma günlerim nasıl kızlar 7,12,13,16.17.19 yorumlayın bakim
Anlasam yorumlayacağım canım da anlamıyorum ki. kaydirigubbakcemile3 Aleti de ondan aldım zati. kaydirigubbakcemile2 :1hug: a.s.
çok çalıştığın kesin canım :roflol::roflol: senin yumurtaların nazlı heralde inş. bu ay gönülleri olmuştur yumurtaların da spermleri geri çevirmemştir:roflol:
narencim ben yaklaşık 1 senedir ölçüyorum ateşimi ve gerçekten dil altı ölçüm daha doğyu canım benim senin ateş gerçekten düşükmüş ama koltuk altı olduğu içinidr tatlım bende ekleyim bakın ateş tablomu okişşşhihoyyyt
selam arkadaşlar bu gün büyük gün bebiş haberleri gelicek inşallah sabırsızlıkla bekliyorum hihoyyyt
kızzzz delüüü çalışmadımkii adam gibi herif dötünü devirip yatıyor ballar filan hiç iş yok heee offf yinemi diyo bıktı heee neyse bi bildiğim var çok bıktığı için benide aldatmaz sanırsam hehehehehe :roflol::roflol::roflol:
BTRKLC ; canım nerelerdesin. Hastanedesin sanırım. Ama gitmeden önce de yazmamışsın. İnşallah Allah gönlümüze göre vermiştir bitanem. Eğer olmadıysa da pes etmek yok.
hoşgeldin hejacım evet canım çok güzel bir gün bugün :sm_cool::sm_cool: inşallah artacak hamiş sayımız
kızzzz delüüü çalışmadımkii adam gibi herif dötünü devirip yatıyor ballar filan hiç iş yok heee offf yinemi diyo bıktı heee neyse bi bildiğim var çok bıktığı için benide aldatmaz sanırsam hehehehehe :roflol::roflol::roflol:
selam arkadaşlar bu gün büyük gün bebiş haberleri gelicek inşallah sabırsızlıkla bekliyorum hihoyyyt
kızlar merhabaaaaa.oooleeeyyy yıne bır hamıs haberı.masallah ya bu nasıl oldu boyle.mubarek ayda ettıgımız dualar kabul oldu ınsallah.sıra bızede gelcek ınsallah.ama rabbım bızden bıraz daha sabır ve sukur beklıyor...allahım cok sukur bız sana ınanıyoruz ve ısımızı ıstegımızı sana havale ettık sırtımızı sana dayadık sen bızım gonlumuzdekını bılırsın...tez zamanda bızede saglıklı guzel ahlaklı ımanlı guleryuzlu tatlı dıllı salıh ve salıha evlatlar nasıp et....amınnn....kızlar ben buralardayım...hepınızı optum...bu arada hastalananlara gecmıs olsun dıyoruuuummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?