Hani tependen inmeyecekti bu ay çok kararlı ve azimliydi kız. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :roflol: :roflol: :roflol:
ya kızlar birde şunu sorayım.Bu sperm tahlilinden önceki perhiz süresi 3-5 gün olacakmış galiba ama eşimde bu süre 3 günden kısaydı bu sonuçları etkilermi acaba?
kan verdim saat 3,5 da alacakmışım.gittim özelde yaptırdrayım dedim çabuk olur diye bu kadar saat beklicekmişim.:mymeka:
kan verdim saat 3,5 da alacakmışım.gittim özelde yaptırdrayım dedim çabuk olur diye bu kadar saat beklicekmişim.:mymeka:
Kız o ne çokmuş öyle. Neyse güzelim bekleriz. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 Zamanı eritiriz beraber. İnşallah hamişsindir gülüm. Şeniz :asigim: :Saruboceq: :FONT]
eve çok yakın özel hastane var.ilk oraya giitim.maşallah devlet hastanesi gibi kalabalık testi sordum ne kadar diye 33 ytl tabiiii koçiş hemen çarşıda kızılay polikilinği var oraya gidelim.hem daha z para verir klabalık değildir dedi.gittik. anam ne göereyeim :1shok:bir sıra sıra sorma eee tabii bekleyip tahlil verdik hoş 15 ytl amaklava:.tekrar çarşıya gitcem.şurda yaptırsam arabayla inip alıcaktım.şimdi ikinci kez arabayla inmem otobüsle git dedi benim pintinin başkanı koca:mymeka:.
meraba nevroşum.ne güzel ya işallah müjdeyi verir arkadaşlar.allah yardımcıları olsun. ... işallah bizde kalacaz allahın izniyle..inanıyorum buna.sabırsızlıkla ve dört gözle bekliyoruz.
Kız o ne çokmuş öyle. Neyse güzelim bekleriz. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 Zamanı eritiriz beraber. İnşallah hamişsindir gülüm. Şeniz :asigim: :Saruboceq: :FONT]
eve çok yakın özel hastane var.ilk oraya giitim.maşallah devlet hastanesi gibi kalabalık testi sordum ne kadar diye 33 ytl tabiiii koçiş hemen çarşıda kızılay polikilinği var oraya gidelim.hem daha z para verir klabalık değildir dedi.gittik. anam ne göereyeim :1shok:bir sıra sıra sorma eee tabii bekleyip tahlil verdik hoş 15 ytl amaklava:.tekrar çarşıya gitcem.şurda yaptırsam arabayla inip alıcaktım.şimdi ikinci kez arabayla inmem otobüsle git dedi benim pintinin başkanı koca:mymeka:.
canım darılma ama hakketten biraz pintilik yapmış aman boş ver sonuç pozitif olsunda başka bir şey istemiyoruz :Saruboceq:
inaşllah birtanem bu son tedavi aşamasıdır bizim içina.s.BTRKLC inşallah hamişsindir canımm.. :1hug:
canım darılma ama hakketten biraz pintilik yapmış aman boş ver sonuç pozitif olsunda başka bir şey istemiyoruz :Saruboceq:
aynen canım yeterki POZATİF olsun.umrum değil otobüs değil ,yüremek değil sürünerek giderim.
nevroscum sen sanırım adliyede memurdun kız eşimle meslektaşsın eşimde adliyede memur ama diyarbakır adliyesinde :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?