Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım allah razıolsun..fadikcim bol bol dinlen sen stresde etme kendine allahımında izni ile minik mucizen senle kalacak sende stres yapmayarak kalmasına yardımcı olacaksın canım. allah yardımcın olsun dilerim bir an önce lekelenmelerinde geçer
belgincim canım ne desek boş biliyorum ama herşy bitmişde değil inşallah tesede çıkacak canım bol bol dua edicem canım allah sizinde yardımcınız olsun canım
AMİİİİİİİİNNNNN
hayırlı günlerrrrrrrrr........
kızlar eltim hamile yeni öğrendim ve sizlerle paylaşıyorum 3 cü tüp bebek tedavisinde hamile kaldı allah biliyo ya ben ve bütün aile onun hamile kalacağını hiç bir zaman düşünemiyoduk ama allah büyüktür yeterki istesin eltim 43 yada 44 yaşında hiç çocuğu olmamış bundan önce çikolata kisti vardı ameliyat oldu aldırdı sonra tüplerinden biri gitti ve 3 cü denemesinde tuttu bizlere hiç söylemediler olumsuz bir sonuç alırlar diye tedavi gördüklerini izmirde özel kent hastanesinde yaptırmışlar ha bu arada eltim yabancı irlandada oturuyolar bir kez orda denemişler mavf etmişler resmen onları tedavi berbatmış sağlık sistemleri rezil bişeymiş ilaçlar çok pahalıymış türk dr larımızın ve hastanelerimizin kiymetini bilelim anlatıyolarda buradaki en kötü hastaneye mum oluyosun .....diğer eltimde hamile maaşallah arka arkaya bebişler geliyo aileye darısı başıma ve hepimizin başımıza
BU TÜR PAYLAŞIMLAR YASAK DEĞİLDİR İNŞ.GERÇİ YASAK BİLE OLSA PAYLAŞMIŞ BULUNDUM ARTIK
[ımg]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/9/1522.jpg[/ımg]
paylaşımın hoşuna gitmesine çok sevindim.cnm arkadaşlarım ramazanda da bol bol dua edelim.rabbim büyük elbet bizler de tadacağız anneliği.
[ımg]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/9/1547.jpg[/ımg]
amiiiiiiiinnnnn
harzemcim eltin için çok sevindim..darısı başına inş...hayırlı günlerrrrrrrrr........
kızlar eltim hamile yeni öğrendim ve sizlerle paylaşıyorum 3 cü tüp bebek tedavisinde hamile kaldı allah biliyo ya ben ve bütün aile onun hamile kalacağını hiç bir zaman düşünemiyoduk ama allah büyüktür yeterki istesin eltim 43 yada 44 yaşında hiç çocuğu olmamış bundan önce çikolata kisti vardı ameliyat oldu aldırdı sonra tüplerinden biri gitti ve 3 cü denemesinde tuttu bizlere hiç söylemediler olumsuz bir sonuç alırlar diye tedavi gördüklerini izmirde özel kent hastanesinde yaptırmışlar ha bu arada eltim yabancı irlandada oturuyolar bir kez orda denemişler mavf etmişler resmen onları tedavi berbatmış sağlık sistemleri rezil bişeymiş ilaçlar çok pahalıymış türk dr larımızın ve hastanelerimizin kiymetini bilelim anlatıyolarda buradaki en kötü hastaneye mum oluyosun .....diğer eltimde hamile maaşallah arka arkaya bebişler geliyo aileye darısı başıma ve hepimizin başımıza
canım bu sözüm yanlış anlaşılmasın bu dr a gitmeyeceğim anlamında değildi...
Fadik..sen neden doktorlardan ümidi kestim dedin.. gitsen iyi olmazmıydı doktora arkadaşım ya.. tabi önce dua ama doktorların yapacagı bişeyler vardır... bi gitseydin keşke ya ([/COLOR][/I]
allah yardımcın olsun canım sağlıcakla bebişleirn dünyaya gelir inş...slm kizlar nasilsiniz ben hastanedeyim iki gundur sancilarim var
drlar durdurmaya calisiyolar simdi biraz daha iyiyim allaha sukur insallah cadilarim biraz daha beklerler
insallah bu gunlere kadar geldigimize sukurler olsun rabbime
harzemcim eltin için çok sevindim..darısı başına inş...
Rabbim senin yüzünüde güldürsün...bunu canı gönülden diliyorum....
Canım bu sözüm yanlış anlaşılmasın bu dr a gitmeyeceğim anlamında değildi...
Yani dr ların bana yaptığı farklı birşey yok anlamındaydı...
Bugünde dr a gittim zaten...
Diğer hamileliklerimdeki gibi ilaçlarını iç dinlen kendine dikket et başka birşey yok yani...
Bu yüzden diyorum dua daha önemli benim için...yoksa tabiki dr ada gideceğim....
Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla bebişleirn dünyaya gelir inş...
selam canlarım mesajlarınızı tek tek okudum... Benim için güzel dileklerde bulunmanız çok çok güzel....allah razı olsun hepinizden...rabbim bütün isteyen arkadaşlara kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin....
kızlar lekelenmelerin bu 3. Günü durum aynı şükür çoğalmadı ama baya koyu artık...
Bugün dr daydık bebek 5+6 haftalıkmış...sata göre tam denk geliyor inş hep böyle iyi gelişir...
Diğer hamileliklerimdede keseyi görmüştük ama kaç faftalık sata göre normalmı hiç haberim yoktu
çünkü sağolsun dr bişe demiyordu bide özel dr duklava:
şuan dr lekeler için progertorana ve diğer ilaçlarına devam et dedi
ve birde içerde kanama görmediğini söyledi bu biraz içimi rahatlattı....
Yoksa her an kanama açılıp bebeğim düşecek diye çok telaşlanıyordum...
Stres konusunda çok haklısınız inş bundan sonra iyi olacağım....
Kalp atışı duyulana kadar kendime iyi bakmam ve stres yapmamam lazım...
Kalp atışı için 1 hafta sonra gel dedi ama başka bir aksilik çıkmassa ben biraz daha fazla zaman geçsin diyorum...
çünkü 1 hafta sonra kalp atışı yok gitte 1 hafta sonra gel dese bu çok zor olur.hemde stres çok olur....
insanın umutlarının bir saniyede yıkılması böyle birşey heralde sonucu öğrendik aslında sonucu öğrenmeme bile gerek kalmadı hastaneden içeri girdim ilk önce idrar istediler wc ye girdim kanamam başlamış o an anladım zaten eşime tahlilin sonucunu hiç beklemeyelim sonuç zaten belli dedim ama yine belki dedik yani arkadaşlar sonuç negatif sabahtan beri ağlamaktan başım ağrıdı ancak girebildim rabbim kimsenin umutlarını yıkmasın inş
insanın umutlarının bir saniyede yıkılması böyle birşey heralde sonucu öğrendik aslında sonucu öğrenmeme bile gerek kalmadı hastaneden içeri girdim ilk önce idrar istediler wc ye girdim kanamam başlamış o an anladım zaten eşime tahlilin sonucunu hiç beklemeyelim sonuç zaten belli dedim ama yine belki dedik yani arkadaşlar sonuç negatif sabahtan beri ağlamaktan başım ağrıdı ancak girebildim rabbim kimsenin umutlarını yıkmasın inş
harzemcim eltin için çok sevindim..darısı başına inş...
rabbim senin yüzünüde güldürsün...bunu canı gönülden diliyorum....
canım bu sözüm yanlış anlaşılmasın bu dr a gitmeyeceğim anlamında değildi...
yani dr ların bana yaptığı farklı birşey yok anlamındaydı...
bugünde dr a gittim zaten...
diğer hamileliklerimdeki gibi ilaçlarını iç dinlen kendine dikket et başka birşey yok yani...
bu yüzden diyorum dua daha önemli benim için...yoksa tabiki dr ada gideceğim....
allah yardımcın olsun canım sağlıcakla bebişleirn dünyaya gelir inş...
selam canlarım mesajlarınızı tek tek okudum... benim için güzel dileklerde bulunmanız çok çok güzel....allah razı olsun hepinizden...rabbim bütün isteyen arkadaşlara kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin....
kızlar lekelenmelerin bu 3. günü durum aynı şükür çoğalmadı ama baya koyu artık...
bugün dr daydık bebek 5+6 haftalıkmış...sata göre tam denk geliyor inş hep böyle iyi gelişir...
diğer hamileliklerimdede keseyi görmüştük ama kaç faftalık sata göre normalmı hiç haberim yoktu
çünkü sağolsun dr bişe demiyordu bide özel dr duklava:
şuan dr lekeler için progertorana ve diğer ilaçlarına devam et dedi
ve birde içerde kanama görmediğini söyledi bu biraz içimi rahatlattı....
yoksa her an kanama açılıp bebeğim düşecek diye çok telaşlanıyordum...
stres konusunda çok haklısınız inş bundan sonra iyi olacağım....
kalp atışı duyulana kadar kendime iyi bakmam ve stres yapmamam lazım...
kalp atışı için 1 hafta sonra gel dedi ama başka bir aksilik çıkmassa ben biraz daha fazla zaman geçsin diyorum...
çünkü 1 hafta sonra kalp atışı yok gitte 1 hafta sonra gel dese bu çok zor olur.hemde stres çok olur....