- 28 Temmuz 2010
- 412
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm fadik sen hamilesin dim yalnış hatırlamıyosam yeni olduğum için unutuyorum kusura bakma sizin sorun neydi
evet canım yeni hamile kaldım...rabbim sizede nasip etsin...
canım bizde sorun sayı ve hareketti ama son 2 teste maşallah hareket düzelmiş.....[/QU
NE GÜZEL sağlıklı bi bebek nasip etsin allah inş.doğal yollamı tüp bebekmi canım ne kadar mutlusundur.biz daha yolun başındayız bi adım atamadık bişeye sadece varikosel ameliyatı oldu 1 yıl geçti ne ilaç ne kür öle bekliyorum düşünmekten yoruldum artık
fadikcim ne güzel işte rabbim sizlere gösterdi mucizesini ne aşılama ne tüpe gerek kalmadı rabbim sağlıklada aldırsın kucağına
kızlar hala adet olmadım dün tekrar test yaptım negatif ama neden böyle oluyor anlamıyorum birde ben tedaviden sonra kilo aldım halada veremedim önüne geledende çok kilo almışsın diyo tabi kimse ne olduğunu bilmiyor ya çok moralim bozuluyor patronun kardeşide ben seni hamile sandım demezmi iyiice geldiler raBBİM bu dertler kimseyi sınamasın amin amin
sağol canım...NE GÜZEL sağlıklı bi bebek nasip etsin allah inş.doğal yollamı tüp bebekmi canım ne kadar mutlusundur.biz daha yolun başındayız bi adım atamadık bişeye sadece varikosel ameliyatı oldu 1 yıl geçti ne ilaç ne kür öle bekliyorum düşünmekten yoruldum artık
önceki sayfadada yazmıştım FERTİLAİD diye bitkisel bi ilaç amerikada çok kişi hamile kalmış erkeklrde sayı ve hızda etkiliymiş bayanlar için olanıda var oda baya detaylı hiç duydunuzmu acaba
merhaba canlaropuyorumnanaktan
kızlar eşim geçen perşembe verdiği testi aldı...
cinsel pehriz 2 gün
volüm.............7 ml
sperm sayısı(1 ml)......4 milyoın
toplam.......28 milyon
ileri hareketli.......%66
yerinde hareketli.....%7
hareketsiz.........%27
morfoloji....normal %5.......anormal....%95
en son yaptığimiz teste göre sayı biraz düşmüş (7 milyondu)
hareket maşallah baya artmış( çok iyi hatırlamıyorum ama % 30 civarıydı)
morfolojide düşmüş ( normal % 7 idi)
ama 2 test arasındada pehriz günü farklı...
önceki teste 3 gün şimdikinde 2 gün....
kızlar bu sonuçlara göre dr lara kalsa aşılama bile olmaz...
ama rabbim gerçekten çok büyük...rabbim sizede mucizenizi kısa zamanda gönderir inş....
canım baktım netten biraz...kullanan bikaç kişi hamile kalmış yurt dışında çok tercih ediliyomuş doktor tavsiyesi ilacın ismini yaz nete kullananlar çıkıyo bi umut işte.ama gerçektende allah mücadeleni görmüş canım ne güzel bişe olmaz hyırlısıyla inş.
Tebrik ederim Fadik,
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın..
Gerçekten ne mucizeler oluyor hayatta buna inanmak lazım.
Benim işim de mucizelere kaldı artık :)
sagol FADİKCİM biraz yoruldum in çık ev dübleksya bide yaz olduğundan terastayız misafirde çok olunca aşagıdan bişeyler almam gerekti indim çıktım ama oldu bitti banada iyi geliyo inip çıkmak zayıf kalıyorum..
canlarım misafirleri yolcu ettim hemen geldim pc başına kimse yok iyi geceler..
faikcim nasılsın,nasıl gidiyor hamişlik:)bulantılar başladımı?
yok canım bulantı başlamadı...
bel ağrısı fazla bende...birde afedersin gaz olayı var bir vakit namazı zor kılıyorum
yok canım bize şimidlik 3aylık çay gönderdi.duruma göre bakacaz.artış olsa bile hamilelik olmazsa bir 3ay daha devam edecez.devam etmezsek değerler tekrardan düşer diye korkuyorum.zaten hocamızda 3 ayın sonunda olmazsa hemen telaş yapmayın bir kaç ayda olmasını bekleyin dedi.normalde tedavi süresi 3 ay canım kullanabilirsiniz.